karmelcia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witam oferuje platny tymczas dla psiakow raczej wiekszych,potrzebujacych duzo aktywnosci ruchowej,tymczas domowy,mieszkanie z rodzina,max 4 psiaki.prosze dzw ,malo jestem na kompie 506174727 Quote
karmelcia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Hej hej nikt nie potrzebuje tymczasu??????mozna zasiegnac o mnie jezyka u uru,badz bros.....mam ich psiaka na dt ,byly widzialy jak zyje z psiakami. Quote
Agucha Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Może jakieś zdjęcia, szersze informacje, cennik? Quote
karmelcia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Witam mieszkam na wsi,w kamienicy ,tymczas domowy,3-4 spacery dziennie po polach i lasach,wypas dla psow aktywnych,tymczasuje juz 4 lata ,zaczelam od bokserow ,teraz mieszkaja ze mna tez inne bidy,obecnie BROWAR wel Jackson od BROS I URU,wczesniej byl Rudzik od MATRIX JUZ W NOWYM DOMKU.co do cennika to kwestia dogadania,fotek nie umiem wstawic albo cos z moim dogo nie hallo bo sie nie da,ale watki psiakow mozecie zobaczyc....sa tam moje relacje z ich pobytu.jesli sa jeszcze jakies pytania ,prosze dzw...nie umiem tu opowiadac ,nie wiem tez kto dla jakiego psiaka potrzebowalby dt....pozdr Quote
karmelcia Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 komu komu,wolne miejsce w moim domu?????? Quote
Borówka16 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Karmelciu, a jakiej maxymalnie wielkości psy bierzesz? Quote
karmelcia Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 generalnie wole psy duze wiec granicy nie ma.... Quote
Recommended Posts