domi88 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Wklejam fotki mojej ukochanej suczki Daisy:eviltong:.Moje przecudne oczko w głowie.Sami zobaczcie. Quote
domi88 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A zapomniałam dodać Daisy jest po szkoleniu.Spisała się wyśmienicie jak na mieszańća. Uwielbiam zabawę na śniegu Quote
domi88 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Z właścicielami na Mazurach Uwiebiam patyczki Quote
domi88 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Mam pytanko.Wie ktoś może jak zrobić banner do galerii? Quote
domi88 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Wiecie co podziwiam ludzi którzy biorą psiaki i kociaki ze schroniska.Widać że macie dobre serca.Taki zwierzak na pewno wam się odwdzięczy.Sama widzę to po mojej Daisy.Jest ona moim pierwszym psem i przyznam się szczerze że nie upatrzonym.Kiedy jechałam do katowickiego schroniska miałam upatrzoną inną suczkę.Daisy wtedy nie było na stronie bo na pewno od razu byłaby tylko ona.Na miejscu się okazało że ta suczka którą chciałam wziąść była agresywna.Poszliśmy szukać dalej.Wszystkie psiaki były cudne,ale gdy zobaczyłam Daisy wiedziałam że juz będzie moja.Ten jej błysk w oku,radosne merdanie ogonem i wyjątkowo nakrapiane umaszczenie od razu mnie przy niej zatrzymały.Nie obchodziły mnie juz inne psy.Obydwie wiedziałyśmy że już jesteśmy rodziną.Kierowniczka schroniska powiedziała że Daisy sobie mnie wybrała bo będąc 6 dni w schronisku nie obchodzili jej ludzie zwiedzający je.Siedziała smutna w kącie.Dowiedziałam się też że oddano ją ze szczeniakami.Teraz jesteśmy z Daisy nierozłączne.Prawie wszędzie razem.Chodzimy na długie spacery,popływać nad stawem,a w tym roku jedzie z nami na Chorwację.Nie wyobrażam sobie wyjazdu bez niej. Quote
domi88 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Daisy i jej najlepsza przyjaciółka Perełka. Quote
domi88 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Właśnie wróciłam z Daisy od weterynarza.Chip wszczepiony,paszport jest a w nim jej słodkie zdjęcie,szczepienie przeciw wściekliźnie i piękny znaczek do obróżki.Daisy jest padnięta.Nie lubi weterynarzy.Jeszcze tylko w połowie czerwca bolerioza i 3 dni przed wyjazdem krople przeciw kleszczom i trzeba wpisac to do paszportu no i że Daisy jedzie zdrowa.Wreszcie wszystko bedzie załatwione. Quote
domi88 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dzisiaj sprawiłam Daisy nowy nabytek.Śliczną czarną obróżkę taką jak na tym zdjęciu z obu stron ma cyrkonie.Wygląda w niej jak prawdziwa księżniczka.Wyślę przy okazji kiedyś jej zdjęcie w niej. Quote
Recommended Posts