PaSja Hera Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Luna biega za teczowym mostem.....byla chora:-(:-(:-(! Quote
sajlana Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jak to????????? :crazyeye: na co? :-( Quote
PaSja Hera Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Witaj sajlana.Luna ponoc miala wade genetyczna,od tygodnia nie chodzila,wyla z bolu.Podawane miala jakies leki,nie pomogly.....Nie wiem nic nie rozumiem,dostalam telefon dzien przed uspieniem jej,ze jest tak krytyczny stan......Potem dzwonilam do Ani o jakies szczegolowe informacje,powiedziala cyt:NIE CHCE NA TEN TEMAT ROZMAWIAC!!!!!! Minelo juz troche czasu,a mnie nadal jest strasznie ciezko pogodzic sie z jej smiercia.Lunka miala 10miesiecy... Quote
sajlana Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To prawie jeszcze dzieciak był...może faktycznie była chora, może to kleszcz,... czasu sie nie cofnie, a Anka może po prostu tez ciężko przezyła jej smierć... Quote
PaSja Hera Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dokladnie,mysle,ze Ania przezyla jej smierc bardzo.....teraz biega.Dzieki Sajlana ,ze zajrzałaś.....dzieki za info o banerku.Pozdrawiam Quote
sylwija Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 smutna historia, ja już na forum husky czytałam wcześniej :( brak słów po prostu :( bardzo mi przykro Quote
Recommended Posts