PaSja Hera Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Luna to suczka w wieku ok.5miesiecy,w typie rasy malamut alaskan.Jest niesamowicie wesola ,ale bardzo spragniona milosci i kontaktu z czlowiekiem.Suczka przebywa w Kielcach u czlowieka ,ktory jak najszybciej chce sie jej pozbyc.Myslal,ze kupi szczeniaka,sam sie wychowa i bedzie strozowal.Masakra!Luna nie jest wycofana,lecz potrzebuje troche uwagi,poniewaz nie byla uczona niczego.Od poczatku byla wychowywana z dzieckiem,ale bez wiekszych kontaktow.W tej chwili przebywa na kieleckim komisie,gdzie probuje podkopywac sie pod plotem.Boje sie ,ze ucieknie!!!Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!!Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec:oops:. http://tablica.pl/oferta/luna-szuka-cudownego-domu-ID6wcM.html Quote
ludwa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 porozsyłam trochę, bo ode mnie to kawał drogi, przeciwny konice ale może znajdziemy kogoś Quote
sylwija Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Moze ktos z MalamutyAdopcje, znaja specyfike rasy porzadnie domek zweryfikuja. Albo HuskyAdopcje, bo w ogloszeniu jest husky Quote
radovan2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 PaSja Hera podaj mi nr tel do siebie badz zadzwon do mnie w sprawie tej suczki Tel.506 813 537 mail:huskyadopcje@gmail.com Sunia ma zalozony watek na forum sh Quote
paros Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!! zaraz poszukam kogoś w okolicy Puszczy Kampinowskiej :lol: Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec. przeklejam zdjęcie tej suni :loveu: Quote
lamia2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A gdzie konkretnie ten domek, z której strony Puszczy? Quote
sajlana Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jest ktoś chętny? jesli nikogo nie znalazłaś moge przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. [quote name='PaSja Hera']Luna to suczka w wieku ok.5miesiecy,w typie rasy malamut alaskan.Jest niesamowicie wesola ,ale bardzo spragniona milosci i kontaktu z czlowiekiem.Suczka przebywa w Kielcach u czlowieka ,ktory jak najszybciej chce sie jej pozbyc.Myslal,ze kupi szczeniaka,sam sie wychowa i bedzie strozowal.Masakra!Luna nie jest wycofana,lecz potrzebuje troche uwagi,poniewaz nie byla uczona niczego.Od poczatku byla wychowywana z dzieckiem,ale bez wiekszych kontaktow.W tej chwili przebywa na kieleckim komisie,gdzie probuje podkopywac sie pod plotem.Boje sie ,ze ucieknie!!!Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!!Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec:oops:. http://tablica.pl/oferta/luna-szuka-cudownego-domu-ID6wcM.html Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Też mieszkam przy Puszczy Kampinoskiej, ale ona duża jest... :) Ja jestem pomiędzy Czosnowem a Lesznem. I jadę codziennie trasą gdańską np. obok Palmir. Wszystko zależy gdzie ten domek, bo wyżej jest napisane, że dom do sprawdzenia w Wwie, a tam już Puszczy chyba nie ma :) I też przychylam się do zdania, że dom dla tej konkretnej rasy, w dodatku dla psa dotąd źle prowadzonego powinien sprawdzić ktoś, kto zna zarówno zalety jak i wady tej konkretnej rasy oraz potrafi domowi udzielić konkretnych wskazówek. Ewentualnie "laik" może sprawdzić warunki, a "specjalista" skontaktować się telefonicznie i przekazać wiedzę. Jeśli moja pomoc będzie potrzebna - proszę o kontakt. No i oczywiście trzymam kciuki za sunię! Do płotu w naszej wsi 2 miesiące temu przywiązano cud urody psa w typie malamuta (w moim banerku). Udało się go umieścić w hotelu, ale domu na horyzoncie wciąż brak - zupełnie nie rozumiem dlaczego :( Quote
PaSja Hera Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Dokladna nazwa miejscowosci to Wrzeciono. Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 E, to chyba nazwa ulicy jest... Na Bielanach (kierunek Puszcza się zgadza :)). Mam po drodze - mogłabym wpaść na wizytę, ale dopiero w poniedziałek. No i cały czas podtrzymuję wersję, że najlepszy byłby znawca rasy... Quote
Igam Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Już zasięgnęłam języka co do znawcy ;) napisałam do Radovan2 :) Quote
PaSja Hera Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Dziewczyny od Hasky zostaly powiadomione,maja przeprowadzic wizyte.Mam nadzieje,ze wszystko pojdzie dobrze! Quote
PaSja Hera Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Tak Wrzeciono to ulica:),miejscowosc Warszawa. Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 W takim razie mocno trzymam kciuki za sunieczkę. A jakby co - jestem "w odwodzie" i mogę np. poadopcyjną machnąć :) Quote
PaSja Hera Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Nutusia wielkie dzieki,bede pamietac.Caly czas czekam na wiadomosc,czy jest ktos do wizyty.Boje sie,ze suczke ktos ukradnie,albo ucieknie.Ale wierze,ze juz wkrotce bedzie bezpieczna.Pozdrawiam Kasia Quote
PaSja Hera Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Suczka jedzie dzisiaj do nowego domku:loveu:!!!!!!!!!!!Dziewczyna ma przyjechac z Warszawy po Lune ze swoimi dwoma hasky-mi,takze w samochodzie bedzie sie dzialo:evil_lol:.Bardzo dziekuje wszystkim za chec pomocy.RADOVAN2 jestes wieeeeeeeeeeelka!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Super wiadomość na koniec tygodnia! :) A gdyby haszczakowato-malamutowe Ciotki gdzieś słyszały do domku dla wilczydła z mojego podpisu, to się polecam! :) Tylko że on musi być jedynakiem :( Quote
PaSja Hera Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Luna juz pojechala do domciu.Co za ludzie,szok!!!Przyjechali po sunie ze swoimi dwoma hasky,cudnymi...jakbyscie je zobaczyli:crazyeye:,cudne!!!!!!!!!!!Ania,nowa wlascicielka Lunki,odwiedzi nas na dogo,bedzie duuuuuuuuzo zdjec!!!Juz sie nie moge doczekac!Andziu69,aniu dziekuje! Quote
Nutusia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Cudna historia! W takim razie czekamy na nową dogomaniaczkę - zarejestrowaną :) Quote
PaSja Hera Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 No i gdzie ta Ania,mhhhh...Jakbym mogla przeslac komus zdjecia na maila z dnia zabrania Lunki i 3 juz z domku,bo sama tutaj nie wstawie.Jest ktos chetny???:) Quote
sajlana Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja :multi: ja poproszę :multi::multi: sajlana@wp.pl :loveu: Quote
PaSja Hera Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Wiedzialam,ze zawsze mozna na Was liczyc,dzieki sajlana.Zdjecia juz przeslane.Pozdrawiam Quote
Recommended Posts