Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luna to suczka w wieku ok.5miesiecy,w typie rasy malamut alaskan.Jest niesamowicie wesola ,ale bardzo spragniona milosci i kontaktu z czlowiekiem.Suczka przebywa w Kielcach u czlowieka ,ktory jak najszybciej chce sie jej pozbyc.Myslal,ze kupi szczeniaka,sam sie wychowa i bedzie strozowal.Masakra!Luna nie jest wycofana,lecz potrzebuje troche uwagi,poniewaz nie byla uczona niczego.Od poczatku byla wychowywana z dzieckiem,ale bez wiekszych kontaktow.W tej chwili przebywa na kieleckim komisie,gdzie probuje podkopywac sie pod plotem.Boje sie ,ze ucieknie!!!Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!!Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec:oops:.
http://tablica.pl/oferta/luna-szuka-cudownego-domu-ID6wcM.html

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!!

zaraz poszukam kogoś w okolicy Puszczy Kampinowskiej :lol:

Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec.

przeklejam zdjęcie tej suni :loveu:

Posted

Jest ktoś chętny? jesli nikogo nie znalazłaś moge przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.
[quote name='PaSja Hera']Luna to suczka w wieku ok.5miesiecy,w typie rasy malamut alaskan.Jest niesamowicie wesola ,ale bardzo spragniona milosci i kontaktu z czlowiekiem.Suczka przebywa w Kielcach u czlowieka ,ktory jak najszybciej chce sie jej pozbyc.Myslal,ze kupi szczeniaka,sam sie wychowa i bedzie strozowal.Masakra!Luna nie jest wycofana,lecz potrzebuje troche uwagi,poniewaz nie byla uczona niczego.Od poczatku byla wychowywana z dzieckiem,ale bez wiekszych kontaktow.W tej chwili przebywa na kieleckim komisie,gdzie probuje podkopywac sie pod plotem.Boje sie ,ze ucieknie!!!Jest chetna osoba z Warszawy na adopcje,ale nie jestem wstanie pojechac tam na wizyte,stad moja prosba,jest ktos kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna w Warszawie,w okolicy Puszczy Kampinoskiej???Domek wydaje sie byc fajny!pomozcie prosze!!!Wklejam link do ogloszenia Luny,bo nie umiem wstawic zdjec:oops:.
http://tablica.pl/oferta/luna-szuka-cudownego-domu-ID6wcM.html

Posted

Też mieszkam przy Puszczy Kampinoskiej, ale ona duża jest... :) Ja jestem pomiędzy Czosnowem a Lesznem. I jadę codziennie trasą gdańską np. obok Palmir. Wszystko zależy gdzie ten domek, bo wyżej jest napisane, że dom do sprawdzenia w Wwie, a tam już Puszczy chyba nie ma :) I też przychylam się do zdania, że dom dla tej konkretnej rasy, w dodatku dla psa dotąd źle prowadzonego powinien sprawdzić ktoś, kto zna zarówno zalety jak i wady tej konkretnej rasy oraz potrafi domowi udzielić konkretnych wskazówek. Ewentualnie "laik" może sprawdzić warunki, a "specjalista" skontaktować się telefonicznie i przekazać wiedzę. Jeśli moja pomoc będzie potrzebna - proszę o kontakt. No i oczywiście trzymam kciuki za sunię! Do płotu w naszej wsi 2 miesiące temu przywiązano cud urody psa w typie malamuta (w moim banerku). Udało się go umieścić w hotelu, ale domu na horyzoncie wciąż brak - zupełnie nie rozumiem dlaczego :(

Posted

E, to chyba nazwa ulicy jest... Na Bielanach (kierunek Puszcza się zgadza :)). Mam po drodze - mogłabym wpaść na wizytę, ale dopiero w poniedziałek. No i cały czas podtrzymuję wersję, że najlepszy byłby znawca rasy...

Posted

Nutusia wielkie dzieki,bede pamietac.Caly czas czekam na wiadomosc,czy jest ktos do wizyty.Boje sie,ze suczke ktos ukradnie,albo ucieknie.Ale wierze,ze juz wkrotce bedzie bezpieczna.Pozdrawiam Kasia

Posted

Suczka jedzie dzisiaj do nowego domku:loveu:!!!!!!!!!!!Dziewczyna ma przyjechac z Warszawy po Lune ze swoimi dwoma hasky-mi,takze w samochodzie bedzie sie dzialo:evil_lol:.Bardzo dziekuje wszystkim za chec pomocy.RADOVAN2 jestes wieeeeeeeeeeelka!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Super wiadomość na koniec tygodnia! :) A gdyby haszczakowato-malamutowe Ciotki gdzieś słyszały do domku dla wilczydła z mojego podpisu, to się polecam! :) Tylko że on musi być jedynakiem :(

Posted

Luna juz pojechala do domciu.Co za ludzie,szok!!!Przyjechali po sunie ze swoimi dwoma hasky,cudnymi...jakbyscie je zobaczyli:crazyeye:,cudne!!!!!!!!!!!Ania,nowa wlascicielka Lunki,odwiedzi nas na dogo,bedzie duuuuuuuuzo zdjec!!!Juz sie nie moge doczekac!Andziu69,aniu dziekuje!