Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawa Bezy jest jasna i można to tu napisać. Beza pojechała do Leszna do domowego dt.. Sunia została juz zaszczepiona i jutro będzie miała sesję zdjęciową do naszej lokalnej gazety.. będzie o niej krótki artykuł z opisem i zdjęciem (co tydzień jakiś z naszych psów jest w gazecie). Moze jej się od razu poszczęści. Sunia jest bardzo grzeczna, boi się jak jest dużo ludzi, ale jak wieczorem byłam z nią na spacerze (była u mnie w sobotę, w niedziele pojechała do dt) to młoda nawet zaczynała się bawić :) skakała i się cieszyła. Mysle ze nie bedzie potrzebowała dużo czasu aby stać sie pewniejszą siebie. Beza boi się tylko wsiadać do samochodu i trzeba ją wnosić. Akceptuje psy, koty też.. Ogólnie psi anioł, zupełnie bezkłopotliwa i cicha, aha no i pięknie wyje.. :) niedługo będą fotki Bezuli..

Posted

Zdjęcia z Dni Otwartych. Mam nadzieję, że Asia się nie obrazi :eviltong:

Beza to cudowna sunia, sama słodycz. Coraz ładniej chodziła, na początku trzeba się było nadźwigać :lol:. Gdyby nie to, że mam już za dużo potworów no i rodzice, by mnie zabili to... :loveu:. Będziemy szukać dla niej najlepszego domku.

Posted

Tofikowa napisał(a):
Macia, Kora też do Was pojechała?

Oby tak było... A Beza sama słodycz :) Taka grzeczna sunia napewno szybko znajdzie domek :)

Posted

Z nieoczekiwanych przyczyn Beza jest u mnie w DT. Niezła z niej łobuziara.. zjadła już miskę i jak poczuła się pewniej to zaczyna broić ;) wyrosły różki aniołkowi.. sunia jest kochana, to młody psiak więc potrzebuje ruchu i zabawy. jak jest wybiegana to grzecznie leży albo śpi. ale jak nie jest to sama sobie szuka zajęcia. Własnie oduczamy się skakania na ludzi, poza tym skakaniem to Beza jest niesamowicie grzeczna, o dziwo pieknie chodzi przy nodze (ja raczej nie przykładam zbyt dużej wagi do tego żeby pies chodził koło mnie jak policyjny, ale Beza poprostu już to umiała - idealna do chodzenia przy wózku, to jest w ogóle idealny pies dla rodziny z dziećmi)) Z moją Łatką (psem o bardzo małym rozumku) Beza się zaprzyjaźniła. Łata raczej nie lubi psów a Bezę zaakceptowała od razu (Beza jest bardzo uległa w stosunku do wszystkich i wszystkiego). Sunie bawiły się jak szczeniaki.. Beza robiła wszystko co Łacia, wąchała nawet te same krzaczki, czasem miałam wrażenie ze wącha ale nie wie po co, chyba tylko dlatego ze Łata wącha.. niedługo porobie fotki i wstawie..

Posted

Beza ma dom!!! W niedziele byli ją oglądać Państwo. Przyjechali ze swoim psem ( 5 m-c mix onka i husky) Beza jest bardzo uległa, nawet w stosunku do tak młodego psa. Psiaki rewelacyjnie sie bawiły.. Beza pojedzie do nowego domu na początku lipca bo teraz Państwo wyjeżdżają na wakacje.. nie mam za bardzo czasu więcej napisze póżniej..