Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaprosiłam Kasie77 na wątek aby udzieliła nam informacji o kosztach utrzymania psiaczka tych gabarytów.

A czy są osoby zdecydowane na stałe deklaracje?

Posted

omi napisał(a):
Zaprosiłam Kasie77 na wątek aby udzieliła nam informacji o kosztach utrzymania psiaczka tych gabarytów.

A czy są osoby zdecydowane na stałe deklaracje?

Mały ten Wasz szczenior nie jest :) 300zł m-c , nie mogę inaczej, mam 5 bezpłatnych tymczasów i ciężko utrzymać to towarzystwo...

Ze względu na moje psy, mogę brać tylko psy przyjacielskie zarówno w stosunku do suń jak i samców

Posted

Asia_M napisał(a):
Agumko, musisz się zdecydować na jeden bannerek bo za chwilę jakiś Moderator się przyczepi ;)
Ale widzę, że udało Ci się wkleić z odnośnikiem :) Super! :)

Jutro sie zdecyduje :D:D Bo 16.06 juz nie długo, wiec 1 usune :)

Posted

Bardzo się cieszę ,ze pojawiła się jakaś szansa ...piszę JAKAŚ bo trudno powiedzieć czy będzie stac pieska na hotelik .Ja oczywiście mogę zagwarantować część pieniążków jako deklarację stałą .I jeszcze jedno : on mieszka na południu Polski a Kasia na Pomorzu o ile dobrze się doczytałam :(

Posted

Gosiu jest też hotelik w Niepołomicach koło Krakowa i pewnie wiele innych na południu Polski. Informacje znajdziesz na dogo przeglądając forum i wchodząc na stronę główną. Jeżeli chcesz pomóc psu musisz poświęcić mu czas....

Posted

Dzięki OMI będę coś kombinować :) wiem ,ze trzeba na takie rzeczy sporo czasu ... ja mam 50 lat ,pracuję i na dodatek nie jestem biegła w sprawach komputer ,internet tak jak wy młode dziewczątka :) ale będę się starała ,obiecuję.Wczoraj zostawiłam linki na paru wątkach onków ,zobaczymy czy się ktoś odezwie ...

Posted

O matko, maluch i na łańcuchu - straszne:( Ja w ogóle nie cierpię przypinania psów, ale jak to spotyka młodego psiaka, który powinien cieszyć się życiem, bawić się i być kochany, to mi się płakać chce. Może dziś szczególnie, bo moje szczeniaki BDT wyjechały dziś ode mnie do DS i innego BDT, więc dziś mam szczególny sentyment do malców, bo tęsknię za "moimi".
Ja ewentualnie mogę dać DT, mam dwa wolne m-ca i dwa "wahające się" psiaki, więc może mały skorzysta? A jeśli się okaże, że potrzebne trzecie m-ce, to też damy radę:) Koszt to 200 zł / m-c plus karma i wet. Mieszkam na Mazowszu - nie wiem, czy to dla psiaka realna odległość i kwota, ale np.mam jednego BDT z Mazur, więc może? Osądźcie same:)

Posted

Jadę odwiedzić chlopaka ... zobaczę co nowego ...w niedzielę wieczorem będą zdjęcia i trzeba mysleć ,żeby go zabrać jak najszybciej ,czas ucieka ...
prosze o ewentualną pomoc w deklaracjach bo ja nie wiem na czym to polega ,JAK TO ROZGRYŹĆ .Ja w każdym razie mogę zadeklarować częściowo stałe wpłaty gdyby piesek znalazł sie w DT.

Posted

Gosia. napisał(a):
Jadę odwiedzić chlopaka ... zobaczę co nowego ...w niedzielę wieczorem będą zdjęcia i trzeba mysleć ,żeby go zabrać jak najszybciej ,czas ucieka ...
prosze o ewentualną pomoc w deklaracjach bo ja nie wiem na czym to polega ,JAK TO ROZGRYŹĆ .Ja w każdym razie mogę zadeklarować częściowo stałe wpłaty gdyby piesek znalazł sie w DT.

Co tam u psiaka? A właściciele chcą go oddać? Nie wezmą na jego miejsce nowego?
Co do deklaracji i wpłat to najczęściej wysyła sie zaproszenia na wątek do ludzi i opisuje sytuacja oraz konkretne dalsze działania oraz na co zbierasz co i jak.
Można też zrobić banerek. Albo FB jak ten wątek nie będzie nagłośniony to będzie tutaj cisza niestety :-(