kaja69 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Podniosę chłopaka moze jeszcze ktoś go wypatrzy i cos doradzi ... Quote
Asia_M Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='omi']A może trzeba rozpatrzyć taką możliwość, jako dt....http://www.tymczas.kasia77.pl.tl/STRONA-STARTOWA.htm na jakimś wątku znalazłam -kasia77 to nick z dogo Wiesz może ile kosztuje ten tymczas? Quote
omi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Nie wiem, ale widzę, że funkcjonuje na dogo i ma psiaki na tymczasie. Napiszę w sprawie cen. Quote
omi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Zaprosiłam Kasie77 na wątek aby udzieliła nam informacji o kosztach utrzymania psiaczka tych gabarytów. A czy są osoby zdecydowane na stałe deklaracje? Quote
Kasia77 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 omi napisał(a):Zaprosiłam Kasie77 na wątek aby udzieliła nam informacji o kosztach utrzymania psiaczka tych gabarytów. A czy są osoby zdecydowane na stałe deklaracje? Mały ten Wasz szczenior nie jest :) 300zł m-c , nie mogę inaczej, mam 5 bezpłatnych tymczasów i ciężko utrzymać to towarzystwo... Ze względu na moje psy, mogę brać tylko psy przyjacielskie zarówno w stosunku do suń jak i samców Quote
agumka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Asia_M napisał(a):Agumko, musisz się zdecydować na jeden bannerek bo za chwilę jakiś Moderator się przyczepi ;) Ale widzę, że udało Ci się wkleić z odnośnikiem :) Super! :) Jutro sie zdecyduje :D:D Bo 16.06 juz nie długo, wiec 1 usune :) Quote
azalia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Biedny szczeniczek,teraz powinien być kochany,przytulany i uczony,a on na łańcuchu,co za świat,co za ludzie bez serca. Quote
Asia_M Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dzień dobry szczeniaczku, może dziś uśmiechnie się do Ciebie szczęście... Quote
Gosia. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Bardzo się cieszę ,ze pojawiła się jakaś szansa ...piszę JAKAŚ bo trudno powiedzieć czy będzie stac pieska na hotelik .Ja oczywiście mogę zagwarantować część pieniążków jako deklarację stałą .I jeszcze jedno : on mieszka na południu Polski a Kasia na Pomorzu o ile dobrze się doczytałam :( Quote
omi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Gosiu jest też hotelik w Niepołomicach koło Krakowa i pewnie wiele innych na południu Polski. Informacje znajdziesz na dogo przeglądając forum i wchodząc na stronę główną. Jeżeli chcesz pomóc psu musisz poświęcić mu czas.... Quote
Gosia. Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dzięki OMI będę coś kombinować :) wiem ,ze trzeba na takie rzeczy sporo czasu ... ja mam 50 lat ,pracuję i na dodatek nie jestem biegła w sprawach komputer ,internet tak jak wy młode dziewczątka :) ale będę się starała ,obiecuję.Wczoraj zostawiłam linki na paru wątkach onków ,zobaczymy czy się ktoś odezwie ... Quote
Fiera Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 O matko, maluch i na łańcuchu - straszne:( Ja w ogóle nie cierpię przypinania psów, ale jak to spotyka młodego psiaka, który powinien cieszyć się życiem, bawić się i być kochany, to mi się płakać chce. Może dziś szczególnie, bo moje szczeniaki BDT wyjechały dziś ode mnie do DS i innego BDT, więc dziś mam szczególny sentyment do malców, bo tęsknię za "moimi". Ja ewentualnie mogę dać DT, mam dwa wolne m-ca i dwa "wahające się" psiaki, więc może mały skorzysta? A jeśli się okaże, że potrzebne trzecie m-ce, to też damy radę:) Koszt to 200 zł / m-c plus karma i wet. Mieszkam na Mazowszu - nie wiem, czy to dla psiaka realna odległość i kwota, ale np.mam jednego BDT z Mazur, więc może? Osądźcie same:) Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ciocia Kocurek tez przybyla ale nie ma pomyslu jak pomoc...:(Bede dopingowac chlopaczka.. Quote
Gosia. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 SUPER !!! IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ :) ja mam problem z tym co i jak zrobić ,deklaracje i te wszystkie sprawy to jest mi zupełnie obce ... Quote
Qeeriefire Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Śliczny maluch, oby szybko znalazł dom :loveu: Hop :multi: Quote
Gosia. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jadę odwiedzić chlopaka ... zobaczę co nowego ...w niedzielę wieczorem będą zdjęcia i trzeba mysleć ,żeby go zabrać jak najszybciej ,czas ucieka ... prosze o ewentualną pomoc w deklaracjach bo ja nie wiem na czym to polega ,JAK TO ROZGRYŹĆ .Ja w każdym razie mogę zadeklarować częściowo stałe wpłaty gdyby piesek znalazł sie w DT. Quote
Lili8522 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kurde, wpadłam przypadkiem bo gdzieś zobaczyłam wątek, i znów mi ciśnienie skoczyło :angryy: Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zagladam do małego...i przy okazji pospamuje :) http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebują-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-przeżyją!?p=17083938#post17083938 Quote
kaja69 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 To ja w ramach podnoszenia watku ,pospamuje znowu Tym razem o podpisywanie petycji prosze:modla: http://www.8hours.eu/ Quote
Lili8522 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Gosia. napisał(a):Jadę odwiedzić chlopaka ... zobaczę co nowego ...w niedzielę wieczorem będą zdjęcia i trzeba mysleć ,żeby go zabrać jak najszybciej ,czas ucieka ... prosze o ewentualną pomoc w deklaracjach bo ja nie wiem na czym to polega ,JAK TO ROZGRYŹĆ .Ja w każdym razie mogę zadeklarować częściowo stałe wpłaty gdyby piesek znalazł sie w DT. Co tam u psiaka? A właściciele chcą go oddać? Nie wezmą na jego miejsce nowego? Co do deklaracji i wpłat to najczęściej wysyła sie zaproszenia na wątek do ludzi i opisuje sytuacja oraz konkretne dalsze działania oraz na co zbierasz co i jak. Można też zrobić banerek. Albo FB jak ten wątek nie będzie nagłośniony to będzie tutaj cisza niestety :-( Quote
Recommended Posts