Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie :( dzisiaj jadę do malucha zrobię zdjęcia aparatem fotograficznym ,te które są robiłam telefonem komórkowym .Może będzie lepiej widać jaki on jest słodki ,tylko jak mnie widzi to tak szaleje ,ze trudno go zatrzymac choć na chwilę :)

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIĘKUJEMY :) DZIEWCZYNY UWAGA !!! TO DZISIAJ ZNALAZŁAM !!! CHODZI O ADOPCJE SZCZENIAKÓW !!!
http://www.dogomania.pl/threads/208508-Sunia-potrzebuje-częstego-zakraplania-ZADEKLARUJ!-BEZ-DT-NIE-MA-SENSU-KAZAĆ-JEJ-ŻYĆ/page13

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Tak urosło mu się i chodzi z łańcuchem na szyjce :( jak wspomniałam wczesniej przygotowuja go do tego co go czeka,jeżeli nie znajdzie się dom przez dogo będzie u kogoś na wsi na łańcuchu ,może nawet mu budę postawią ....

Posted

Jest wysoki trochę poniżej kolana.Hmm ,cóż ja nie mam pojęcia o robieniu zdjęć zwierzakom ,tym bardziej takim które są umieszczane na dogo ,nikt mi niestety nie powiedział. Dziękuję za każdą radę :) następne będą poprawne .A najlepiej by było gdyby nie były potrzebne ... gdyby ktoś chciał pieska :( tak mi go szkoda ... on jest szalenie łagodny ,kocha dzieci i zabawy z nimi ,jest ogromnie cierpliwy !!!

Posted

Może na forum onkowatych go pokazać albo na forum szczeniaków przenieść wątek...nie wiem jak pomóc.... ale widok tego łańcucha jest ohydny!

Posted

Jak go zobaczyłam z łańcuchem "na żywo" po prostu nogi się pode mną ugięły :( tym bardziej ,ze on naprawde jest łagodnym pieskiem i łańcuch nie dla niego ...
na zdjęciach widać jaki jest uległy ,ja nie mogę głowy odwrócić w jego kierunku bo zaraz robi swoją kochana minkę ze zmarszczonym czółkiem :) uszka w bok i łepek na dół .
OMI MOŻESZ przenieść go na te fora o których wspomniałaś ,ja pojęcia nie mam gdzie tego szukać,przepraszam ale naprawde to moje pierwsze kroki tutaj ,BARDZO CIĘ PROSZĘ

Posted

Gosia. napisał(a):
Jak go zobaczyłam z łańcuchem "na żywo" po prostu nogi się pode mną ugięły :( tym bardziej ,ze on naprawde jest łagodnym pieskiem i łańcuch nie dla niego ...
na zdjęciach widać jaki jest uległy ,ja nie mogę głowy odwrócić w jego kierunku bo zaraz robi swoją kochana minkę ze zmarszczonym czółkiem :) uszka w bok i łepek na dół .
OMI MOŻESZ przenieść go na te fora o których wspomniałaś ,ja pojęcia nie mam gdzie tego szukać,przepraszam ale naprawde to moje pierwsze kroki tutaj ,BARDZO CIĘ PROSZĘ

Gosiu niestety nie potrafię tego zrobić. Też jestem tu krótko...
Przeglądnij wątki i poproś o zrobienie banerku lub allegro.
Postaram się pomóc pisząc do fajnych cioteczek, które miałam przyjemność tu poznać.

Posted

Może dopisać w tytule wątku coś o tym cholernym łańcuchu na szyi. Jeżeli tytuł będzie bardziej emocjonujący, tragiczny to więcej osób zaglądnie, zwróci uwagę...niestety okrutna rzeczywistość, nie ma tragedii-nie ma zainteresowania

no i łańcuch na banerku koniecznie

Posted

Dokładnie,więcej tragedii w tytule i większe zainteresowanie..
Gosiu a czy jest mozliwość ,zeby ogłoszenia porozwieszać w lecznicach weterynaryjnych ? Wiesz tam przychodza ludzie,którzy np stracili swojego pupila i niektórzy bardzo szybko chca następnego.Zawsze to jakas szansa...

Posted

[quote name='omi']Może dopisać w tytule wątku coś o tym cholernym łańcuchu na szyi. Jeżeli tytuł będzie bardziej emocjonujący, tragiczny to więcej osób zaglądnie, zwróci uwagę...niestety okrutna rzeczywistość, nie ma tragedii-nie ma zainteresowania

no i łańcuch na banerku koniecznie

[quote name='kaja69']Dokładnie,więcej tragedii w tytule i większe zainteresowanie..
Gosiu a czy jest mozliwość ,zeby ogłoszenia porozwieszać w lecznicach weterynaryjnych ? Wiesz tam przychodza ludzie,którzy np stracili swojego pupila i niektórzy bardzo szybko chca następnego.Zawsze to jakas szansa...

Wątek ma zmieniony tytuł :)
Z tymi lecznicami warto sprobowac.

[quote name='Asia_M']

JESTES WIELKA!

Posted

Agumko, musisz się zdecydować na jeden bannerek bo za chwilę jakiś Moderator się przyczepi ;)
Ale widzę, że udało Ci się wkleić z odnośnikiem :) Super! :)