Gosia. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Niestety nie :( dzisiaj jadę do malucha zrobię zdjęcia aparatem fotograficznym ,te które są robiłam telefonem komórkowym .Może będzie lepiej widać jaki on jest słodki ,tylko jak mnie widzi to tak szaleje ,ze trudno go zatrzymac choć na chwilę :) Quote
Gosia. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 DZIĘKUJEMY :) DZIEWCZYNY UWAGA !!! TO DZISIAJ ZNALAZŁAM !!! CHODZI O ADOPCJE SZCZENIAKÓW !!! http://www.dogomania.pl/threads/208508-Sunia-potrzebuje-częstego-zakraplania-ZADEKLARUJ!-BEZ-DT-NIE-MA-SENSU-KAZAĆ-JEJ-ŻYĆ/page13 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Gosia. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Tak urosło mu się i chodzi z łańcuchem na szyjce :( jak wspomniałam wczesniej przygotowuja go do tego co go czeka,jeżeli nie znajdzie się dom przez dogo będzie u kogoś na wsi na łańcuchu ,może nawet mu budę postawią .... Quote
Brysio Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jak duży jest w tej chwili? Wygląda na dużego. Zdjęcie jest zle zrobione, musi być przy nodze aby ludzie widzieli jak wielki jest pies ;) Quote
Gosia. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jest wysoki trochę poniżej kolana.Hmm ,cóż ja nie mam pojęcia o robieniu zdjęć zwierzakom ,tym bardziej takim które są umieszczane na dogo ,nikt mi niestety nie powiedział. Dziękuję za każdą radę :) następne będą poprawne .A najlepiej by było gdyby nie były potrzebne ... gdyby ktoś chciał pieska :( tak mi go szkoda ... on jest szalenie łagodny ,kocha dzieci i zabawy z nimi ,jest ogromnie cierpliwy !!! Quote
omi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Może na forum onkowatych go pokazać albo na forum szczeniaków przenieść wątek...nie wiem jak pomóc.... ale widok tego łańcucha jest ohydny! Quote
Brysio Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Prosimy o więcej ogłoszeń. Można dac jeszcze do gazety np Dziennik Zachodni to 120 zł Quote
Gosia. Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jak go zobaczyłam z łańcuchem "na żywo" po prostu nogi się pode mną ugięły :( tym bardziej ,ze on naprawde jest łagodnym pieskiem i łańcuch nie dla niego ... na zdjęciach widać jaki jest uległy ,ja nie mogę głowy odwrócić w jego kierunku bo zaraz robi swoją kochana minkę ze zmarszczonym czółkiem :) uszka w bok i łepek na dół . OMI MOŻESZ przenieść go na te fora o których wspomniałaś ,ja pojęcia nie mam gdzie tego szukać,przepraszam ale naprawde to moje pierwsze kroki tutaj ,BARDZO CIĘ PROSZĘ Quote
omi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Gosia. napisał(a):Jak go zobaczyłam z łańcuchem "na żywo" po prostu nogi się pode mną ugięły :( tym bardziej ,ze on naprawde jest łagodnym pieskiem i łańcuch nie dla niego ... na zdjęciach widać jaki jest uległy ,ja nie mogę głowy odwrócić w jego kierunku bo zaraz robi swoją kochana minkę ze zmarszczonym czółkiem :) uszka w bok i łepek na dół . OMI MOŻESZ przenieść go na te fora o których wspomniałaś ,ja pojęcia nie mam gdzie tego szukać,przepraszam ale naprawde to moje pierwsze kroki tutaj ,BARDZO CIĘ PROSZĘ Gosiu niestety nie potrafię tego zrobić. Też jestem tu krótko... Przeglądnij wątki i poproś o zrobienie banerku lub allegro. Postaram się pomóc pisząc do fajnych cioteczek, które miałam przyjemność tu poznać. Quote
omi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Gosiu zapoznaj się z tą propozycją-tego psiakowi potrzeba http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-25.06!/page2 Quote
omi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Może dopisać w tytule wątku coś o tym cholernym łańcuchu na szyi. Jeżeli tytuł będzie bardziej emocjonujący, tragiczny to więcej osób zaglądnie, zwróci uwagę...niestety okrutna rzeczywistość, nie ma tragedii-nie ma zainteresowania no i łańcuch na banerku koniecznie Quote
kaja69 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dokładnie,więcej tragedii w tytule i większe zainteresowanie.. Gosiu a czy jest mozliwość ,zeby ogłoszenia porozwieszać w lecznicach weterynaryjnych ? Wiesz tam przychodza ludzie,którzy np stracili swojego pupila i niektórzy bardzo szybko chca następnego.Zawsze to jakas szansa... Quote
agumka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='omi']Może dopisać w tytule wątku coś o tym cholernym łańcuchu na szyi. Jeżeli tytuł będzie bardziej emocjonujący, tragiczny to więcej osób zaglądnie, zwróci uwagę...niestety okrutna rzeczywistość, nie ma tragedii-nie ma zainteresowania no i łańcuch na banerku koniecznie [quote name='kaja69']Dokładnie,więcej tragedii w tytule i większe zainteresowanie.. Gosiu a czy jest mozliwość ,zeby ogłoszenia porozwieszać w lecznicach weterynaryjnych ? Wiesz tam przychodza ludzie,którzy np stracili swojego pupila i niektórzy bardzo szybko chca następnego.Zawsze to jakas szansa... Wątek ma zmieniony tytuł :) Z tymi lecznicami warto sprobowac. [quote name='Asia_M'] JESTES WIELKA! Quote
Asia_M Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Agumko, musisz się zdecydować na jeden bannerek bo za chwilę jakiś Moderator się przyczepi ;) Ale widzę, że udało Ci się wkleić z odnośnikiem :) Super! :) Quote
omi Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A może trzeba rozpatrzyć taką możliwość, jako dt....http://www.tymczas.kasia77.pl.tl/STRONA-STARTOWA.htm na jakimś wątku znalazłam -kasia77 to nick z dogo Quote
Recommended Posts