Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia_M napisał(a):
Napisałam, teraz trzymajmy kciuki :)

Super !! A kiedy będziesz coś wiedziała ;)?

Asiu, a do Ciebie dużo ludzi zgłasza się o szczeniaki ? Bo mam jeszcze kilka to jak byś mi na PW wysłała swoje gg to mogłabym Ci podesłać kilka "ofiar" :)

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEWCZYNY !!! POMOC PILNIE POTRZEBNA !!!

Maluch przyuczany jest w tej chwili do chodzenia z kawałkiem krowiego łańcucha na swojej chudej szyjce :angryy: !!! nie chcę żeby podzielił los innych łańcuchowych psiaków !!! jest za delikatny :placz:.Byłam ,widziałam ,to ja prosiłam ''agumkę" o pomoc w sprawie szczeniaczka. Agumko DZIĘKUJĘ i nadal proszę ,POMÓŻMY MU !!!

Posted

Gosia. napisał(a):
DZIEWCZYNY !!! POMOC PILNIE POTRZEBNA !!!

Maluch przyuczany jest w tej chwili do chodzenia z kawałkiem krowiego łańcucha na swojej chudej szyjce :angryy: !!! nie chcę żeby podzielił los innych łańcuchowych psiaków !!! jest za delikatny :placz:.Byłam ,widziałam ,to ja prosiłam ''agumkę" o pomoc w sprawie szczeniaczka. Agumko DZIĘKUJĘ i nadal proszę ,POMÓŻMY MU !!!

Przeciez wiesz, ze robie wszystko co moge :(

Posted

Kochane moje !!! już piszę co się dzieje ... dzwonił w sobotę i niedzielę do naszej koleżanki Lidki (jej numer tez podany jest w ogłoszeniach) jakiś pan z Krakowa,podała mu moje namiary a mnie jego. Dzwoniłam 3 razy i słyszałam tylko panią sekretarkę,nagrałam prośbe o kontakt ale on nie oddzwonił. Czekam w takim razie a wieczorem zadzwonię ja ...

Posted

Gosia. napisał(a):
Kochane moje !!! już piszę co się dzieje ... dzwonił w sobotę i niedzielę do naszej koleżanki Lidki (jej numer tez podany jest w ogłoszeniach) jakiś pan z Krakowa,podała mu moje namiary a mnie jego. Dzwoniłam 3 razy i słyszałam tylko panią sekretarkę,nagrałam prośbe o kontakt ale on nie oddzwonił. Czekam w takim razie a wieczorem zadzwonię ja ...

Trzymamy kciuki !:)

Posted

Facet okazał się idiotą ,chyba nie do końca trzeźwym ,dosłownie ...nie wiedział po co dzwonię ... może to i dobrze ...
Szukamy kochane dalej :(

Posted

Gosia. napisał(a):
Facet okazał się idiotą ,chyba nie do końca trzeźwym ,dosłownie ...nie wiedział po co dzwonię ... może to i dobrze ...
Szukamy kochane dalej :(

I dobrze i szkoda.....

Posted

Mam pytanie nie związane z "Małym".Gdzieś na którymś wątku przeczytałam o p.Kasi z Wadowic lub Andrychowa ,która adoptuje różnej rasy sunie i potem w/g tego co przeczytałam sprzedaje je.Proszę o jakies info na ten temat ,być może i ja coś od siebie "dołożę" o tej kobiecie

Posted

Może jakieś dziewczyny na innych wątkach ,ja niestety nie wchodzę na inne bo jestem na internecie z doskoku. Ale gdyby co to polecam "uwadze " tę kobietę i służe informacją jeżeli okazałoby się ,że to ta sama osoba o której wiem co nieco ...