Juliahis Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Na jakich posłankach śpią Wasze Shih Tzu? Podajcie przykłady legowisk i które według Was jest najlepsze! Quote
Nat & Timon Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja mojemu kupiłam super legowisko, mięciutkie z poduszką, ale nie spał w nim zbyt długo... Woli na dywanie, podłodze i tak sie przemieszcza raz tu raz tam gdzie mu pasuje.. :lol: Od pewnego czasu już tego legowiska nie używa. Ma normalny kocyk pościelony na podłodze i jeśli chce to sobie na nim leży lub śpi :) Także ja myśle, że nie ma co kupowac jakiegoś extra wypasionego i drogiego legowiska.. Hmm a najlepsze legowisko według mnie to: właśnie kocyk! Najzwyklejszy, mięciutki i psina się może dobrze na nim rozłożyc. A i dużym plusem jest to, że łatwo można go wyprac w pralce. ;) Quote
Siamensis Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 hahaha...legowisk jest kilka mniej wiecej 70cm.....sluza do roznych rzeczy...;p;p;p spi sie w łózku...;)))))) Quote
Nikuśka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Mój ma taką płaską poduchę ale no i tak leży w łóżku:D Quote
Roxy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja tez mialam legowisko ale nie sprawdzilo sie. Toff lazi z kata w kat, czasem na lozko wskoczy ale kazdy pies inny, jak czlowiek tez ma swoje wymagania ;) Quote
Recommended Posts