Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uff to dobrze..bo ja od wczoraj o niczym innym nie myślę, tylko o tym jak się Dingulcowi układa w nowym domku
chciałam dzownić do nich..ale pomyślałam sobie,że i tak razem z Ulv zrobiłysmy pewnie na rodzince wrażenie "nawiedzonych" więc telefony to byłaby przesada ..a Tobie Justynko jako "prawnemu opiekunowi" wypadało :lol:

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No na pewno troszkę wyszłyśmy na świrusów:evil_lol: Najpierw jedna zrobiła wykład panu a druga pani, a potem na odwrót:evil_lol:

Super, że wszystko w porządku, mam nadzieję, że dalej tak będzie:multi:

Posted

To super, że wszystko ok. :multi:

Też chciałam zadzwonić do Państwa, ale pomyślałam, że pewnie Wy też będziecie dzwonić i to już by była chyba lekka przesada... :diabloti:

Ja też, ja też jestem nawiedzona i zrobiłam niezły wykład w czasie wizyty przedadopcyjnej... :evil_lol:

Posted

justynavege napisał(a):
asia_pie :)
czyli otrzymali 4 wykłady :evil_lol:

lepiej dmuchac na zimne..:lol:
ja cały czas myslę o tym,ze zapomniałam im powiedzieć,żeby zabezpieczyli balkon bo sie miedzy szczebelkami sie moze Dinguś przecisnąć i będzie tragedia..:placz:

Posted

Shanara napisał(a):
ja cały czas myslę o tym,ze zapomniałam im powiedzieć,żeby zabezpieczyli balkon bo sie miedzy szczebelkami sie moze Dinguś przecisnąć i będzie tragedia..:placz:

Justyna musisz powiedzieć przy rozmowie telefonicznej, koniecznie.

Posted

Na początku może lepiej w ogóle nie wypuszczać Dingusia na balkon?
Jak dotarła do nas Saruśka dostaliśmy zalecenia żeby nie otwierać okien, nie wypuszczać małpiszonka na balkon itp...

Posted

Shanara napisał(a):

Ja też miałam powiedzieć o tym balkonie, ale tyle rzeczy miałam pani do powiedzenia, że w końcu zapomniałam. A szczebelki nie sa zbyt gęsto rozmieszczone niestety. :shake:

Posted

otóż to...było tyle rzeczy do powiedzenia i "poinstrułowania",że w końcu mi z głowy wyleciało..poza tym w trakcie rozmowy starałysmy się pokazać "najmłodszemu" jak delikatnie głaskac pieska i,ze wkładanie mu reki do pyska to nie jest to co pieski lubią najbardziej :lol:
a tak na marginesie to ja sie nie nadaję do takich "akcji"..bo teraz cały czas myśle o tym czy napewno Dingusiowi tam bedzie dobrze..itd.
Z jednej strony wiem,ze to fajni i dobrzy ludzie (bo tak czuje) ale z drugiej strony zastanawiam sie czy sprostają...tak jakbym im conajmniej oseska wielorybiego powierzyła..ehh wiem,ze goopia jestem ale nie mogę przestac o tym mysleć ...

Posted

alez mnie zestresowalycie

kurde gdyby nie tak pozna godzina zadzwonilabym teraz
w sprawie balkonu
jutro do nich dryndam
pewnei pomysla ze jestem wariatka

Shanara ja mam tak samo
psa daje do adopcji i ciagle mysle ze nikt inny sie nim tak nie zaopiekuje jak ja tzn ja tylko schron moge zaoferować psu ale zabezpieczam na maksa wszelkie w razie w........taka juz nasza uroda chyba przewrazliwionych ciotek.......

Posted

No coż mam mieszane uczucia czy to tylko moje przerwazliwienia

zadzwonilam nagadalam o balkonie Pan stwierdzil ze oczywiscie jak balkon to tylko pod kontrola ze sa zadowoleni z Dingusia , juz odbyl z nimi pierwsza podroz samochodem

a po chwili mowi
musze sie do czegos przyznac w ten dzien kiedy przyjechal Dingus Pani wziela go na spacer Dingus jakos odpial sie ze smyczy ( ponoc luzne kolko w obrozce ktore juz naprawili) i zwiał; nie bylo go cala noc szukali z sasiadami i nic
na drugi dzien rano znalazl sie pod domem
wiem ze psiak moze uciec itp wiec nie o to chodzi
ale czemu nie powiedzieli wczesniej??

mysle ze powinna nastapic wizyta poadopcyjna

asia_pie czy mogłąbym Cie prosić ??:oops:

Posted

o cholera...
Napewno przydałaby się wizyta poadopcyjna...
Swoja drogą skoro znalazł sie pod domem tzn. ,że szybciutko "zakumał",ze to "jego miejsce"..mam nadzieje,ze to był jednorazowy wypadek i Państwo będa teraz uważać podwójnie..

Posted

[quote name='justynavege']No coż mam mieszane uczucia czy to tylko moje przerwazliwienia

zadzwonilam nagadalam o balkonie Pan stwierdzil ze oczywiscie jak balkon to tylko pod kontrola ze sa zadowoleni z Dingusia , juz odbyl z nimi pierwsza podroz samochodem

a po chwili mowi
musze sie do czegos przyznac w ten dzien kiedy przyjechal Dingus Pani wziela go na spacer Dingus jakos odpial sie ze smyczy ( ponoc luzne kolko w obrozce ktore juz naprawili) i zwiał; nie bylo go cala noc szukali z sasiadami i nic
na drugi dzien rano znalazl sie pod domem
wiem ze psiak moze uciec itp wiec nie o to chodzi
ale czemu nie powiedzieli wczesniej??

mysle ze powinna nastapic wizyta poadopcyjna

asia_pie czy mogłąbym Cie prosić ??:oops:

Ale numer.:crazyeye:
Postaram się odwiedzić Dingusia i jego nową rodzinkę jak najszybciej, jednak dzisiaj nie dam rady.
Dobrze, że się jednak przyznali, są szczerzy, chociaż na pewno troche im było wstyd i dlatego tak odwlekali.
Dinguś, chyba rzeczywiscie czuje, że to jego rodzina, skoro rano czekał pod blokiem.
Mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy. :shake:

Posted

ehh ja ciągle o nim myślę...:roll:
z jednej strony wiem,ze to dobrzy ludzie i krzywdy mu nie zrobią ale...
Asiu jesli możesz to odwiedź ich bo ja spokoju nie zaznam :shake: ...i najlepiej,zeby sie okazało,ze jestesmy przewrazliwione a Dinguś ma sie świetnie.