yewcia1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dinguś najładniejszy i najweselszy rudzielec bardzo potrzebuje człowieka na całe psie życie. Quote
justynavege Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 yewcia dzis szalala po 4 łapach :loveu: Quote
yewcia1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Niestety na 4 łapach jest limit ogłoszeń z fotkami - ogłoszeń tych bezpłatnych - tylko 3 psiaki, ae rozpracuje inny serwis:lol: Quote
Radek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czy naprawdę nikt nie chce wesolutkiego Dingusia? Rudzielce to takie fajne psy. Quote
yewcia1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tak bardzo kocham ludzi i tak mi się mordka do Was uśmiecha. Quote
Asia & Ginger Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dinguś wybrany! :multi: Pani z tego wątku wybrała Dingusia (post 30): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47121&page=3 Proszę o jakieś namiary z kim się kontaktować w sprawie pieska (niestety nie mam czasu czytać całego wątku). Pani chce jeszcze zadzwonić, popytać o szczegóły. Co jakiś czas dzwoni i pyta czy już mam jakieś info. Czy możliwy byłby dowóz pieska do domku docelowego koło Rawicza (wielkopolskie)? Quote
justynavege Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 asia :) dostalas na pw moj nr tel :) mysle ze dzieki pomocy dogomaniakow uda sie znalezc transport dla Dingusia zapraszam do kontaktu telefonicznego chcetnie opowiem o Dingusiu < i kto mi teraz bedzie buziaki dawał jak Dingo pojedzie :loveu: > Quote
Radek Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Miło przeczytać dobre wieści :multi: Quote
Shanara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hmm czyli kolejny psiak którego mialam adoptować "wyfruwa z Uciechowa" :lol: .. dajcie znać o który Rawicz chodzi..to może uda mi sie go zaiwźć do nowego domeczku Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Chodzi o Rawicz w województwie wielkopolskim, a dokładniej na samej granicy z woj. dolnośląskim, ok. 70 km od Wrocławia. Quote
yewcia1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asia_pie napisał(a):Chodzi o Rawicz w województwie wielkopolskim, a dokładniej na samej granicy z woj. dolnośląskim, ok. 70 km od Wrocławia. Jak justynie i robertowi nic nie wyjdzie wcześniej to może ciocia Shanara dowiezie Dinguia do domku:loveu: Quote
Shanara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 asia_pie napisał(a):Chodzi o Rawicz w województwie wielkopolskim, a dokładniej na samej granicy z woj. dolnośląskim, ok. 70 km od Wrocławia. ok..czyli ok 140km od Uciechowa :p ... no to zawiozę ..co mam zrobić :eviltong: toż Dingo jest ulubieńcem mojej córci :lol: Quote
yewcia1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Shanara']ok..czyli ok 140km od Uciechowa :p ... no to zawiozę ..co mam zrobić :eviltong: toż Dingo jest ulubieńcem mojej córci :lol: Shanara moze jeszcze coś wcześniej się uda wykombinować. Bardzo dziękujemy i justyna napewno się odezwie i da znać, a życzę Tobie i Córci aby wszystkie dobre uczynki - wróciły do Was:loveu: Quote
justynavege Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Shanara Ty adoptuj wszystkie w potrzebie wirtualnie a schroniska nie beda mialy po co istnieć :) usciskaj Córcię :) Quote
yewcia1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dinguś może uda się wcześniej, jak nie to ciocia Shanara zawiezie ciebie do nowego domku - za co bardzo pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Shanara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 justynavege napisał(a):Shanara Ty adoptuj wszystkie w potrzebie wirtualnie a schroniska nie beda mialy po co istnieć :) usciskaj Córcię :) hihi magiczne fluidy ciotki Shanary :cool3: ... powolutku..zaczniemy od opróżnienia Uciechowa a na reszte przyjdzie pora :) Quote
justynavege Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dingus liczy na Cioteczkę Shanarę :) Quote
Recommended Posts