Radek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 justynavege napisał(a): coreczka Pana ktory troszke pomaga w pracach wygłaskała psiaka a tez sie odwdzieczyl brudząc ją botnymi łapkami :) Może znajdzie się amator na gustowny wzorek z odcisków psich łapek :) (najlepiej wygląda na jasnym ubraniu :evil_lol:) Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 o tak :) albo na jasnej kanapie :evil_lol: Quote
justynavege Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja juz go podnosiłam dzisiaj :evil_lol: na rece ihihi :) Quote
yewcia1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 justynavege napisał(a):ja juz go podnosiłam dzisiaj :evil_lol: na rece ihihi :) Dinguś maleństwo - można nosić na rękach:lol: Quote
justynavege Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dingusia dziś zaniedbaląm bo sterylkowe panny pochloneły mnie........... Quote
yewcia1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 justynavege napisał(a):Dingusia dziś zaniedbaląm bo sterylkowe panny pochloneły mnie........... Dziś proszę wszystko nadrobić:evil_lol: Quote
justynavege Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dingus dziś wyglaskany ja wycalowana :) Quote
yewcia1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Malutki, bardzo wesoły kanapowiec czeka na dom. Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dingo - hurtownik całusków jutro Walentynki kto chce od Dingolca ? :loveu: Quote
yewcia1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 justynavege napisał(a):Dingo - hurtownik całusków jutro Walentynki kto chce od Dingolca ? :loveu: Dinguś psia walentynka szuka dobrego domku. Quote
Radek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Bezinteresowna psia miłość. Kto zdecyduje się na jej przyjęcie? Quote
justynavege Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja dostałam walentynkowego buziaka od Dingusia :) Quote
Shanara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kocha dzieci i dzieci go kochają :loveu: podczas odwiedzin w uciechowie Dingo wpadł w oko mojej córci..i była to miłość z wzajemnoscia, ponieważ kiedy Nina głaskała Dinga i podszedł Rybak to Dingo go przegonił (zazdrosnik jeden) wychodząc chyba z założenia,że ma monopol na głaskanie :lol: Quote
justynavege Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Shanara'] kocha dzieci i dzieci go kochają :loveu: podczas odwiedzin w uciechowie Dingo wpadł w oko mojej córci..i była to miłość z wzajemnoscia, ponieważ kiedy Nina głaskała Dinga i podszedł Rybak to Dingo go przegonił (zazdrosnik jeden) wychodząc chyba z założenia,że ma monopol na głaskanie :lol: oooooooo to zdjęcie widze pierwszy raz :) co tam jeszcze cioteczko ukrywasz ?:) Dinguś czesto odgania Rybaczka niestety ale to jego Tatuś wiec chyba za mocno nie wypada ingerować w ustalone przez nich zasady.......... Quote
yewcia1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Shanara ma pewnie jeszcze co nie co w zapasie i nam bedzie dawkować:evil_lol: Dinguś bardzo kocha dzieci , a Ciotka Shanara i jej córcia to potwierdziły:loveu: Quote
justynavege Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dingo to pewniak do domu z dziećmi uwielbia zabawy nei jest lekliwy ani agresywny przyjazny psiak Quote
yewcia1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kochany całusek tak bardzo potrzebuje domu. Quote
Recommended Posts