henikar Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jasza napisał(a):Togaa, Chmurka nie jest ślepa....:p Jasza ja też to zauważyłam, ale pomyślałam, że przy ogromie tych nieszczęść na wątkach można się pogubić. Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Jasza']Togaa, Chmurka nie jest ślepa....:p bo one wszystkie podobne do Florci - takie Jasza wypatrujesz:cool3:, że się mylą, ale dziękujemy za podnoszenie togaa kochana:loveu:. musimy którąś wyadoptować, żeby się nie myliły Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Ja się staram nie wypatrywać, tylko same jakoś się pchają w oczy... A, że wszystkie do Miśki mojej podobne..to, tak jakoś...;-) Miśka: ( jeszcze przed złapaniem): Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jasza, piękna... a oczka! super - dobrze, że ma domek u ciebie Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Kocham ją bardzo. Mam nadzieję, że Chmurkę też ktoś mocno pokocha! Quote
feliksik Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 właśnie w "Ani z zielonego wzgórza" padły takie słowa od Ani: "zrobię wszystko, tylko niech mnie Pani nie oddaje" taka desparacja, błaganie - tylko, żeby mieć kogoś - to tak jak nasze wszystkie pieski, którym pomagamy, dlatego tak zawsze źle się czuję, jak oddaję tymczasa, że on właśnie tak mnie błaga. Ale jak narazie wszystkie mają szczęśliwe domki, więć dobrze się skończyło. Quote
ania shirley Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Co u Chmurki? Nikt się nią nie interesuje? Quote
feliksik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 trzebaby więcej ogłoszeń, ale narazie akcja u Duni, jak tylko się uspokoi to Chmureczka, też domek znajdzie Quote
feliksik Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 wczoraj na spacerze, widziałam identyczną Chmurkę, oby Chmurce też się udało znaleźć domek Quote
Jasza Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Sam...cisza na wątku...przepraszam...ja już powoli nie ogarniam tego wszystkiego... Quote
ania shirley Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nie przepraszaj. I tak masz za dużo na głowie... Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 chmurkę widziałam poleconą na tym samym wątku do jamnikowatego od Henikar - może któryś się załapie Quote
togaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jasza napisał(a):Sam...cisza na wątku...przepraszam...ja już powoli nie ogarniam tego wszystkiego... U nas też sie dzieje, połamaniec za połamańcem...Wiecej po lecznicach siedzę niż w domu... Quote
Jasza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 A WAKACJE SIĘ ZBLIŻAJĄ MILOWYMI KROKAMI...:-( I SCHRONISKA ZNOWU SIĘ ZAPEŁNIĄ... Jak sobie pomyślę, jak moje psy zawsze się cieszą jak widzą pakowanie i szykowanie wyjazdu...a przecież są domy gdzie takie pakowanie oznacza, że pies też się pakuje..i jedzie do schronu... Takich ludzi mogłabym bez wahania...ech, nie będę pisać.... Quote
ania shirley Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Mama mi opowiadała, że jej była znajoma (nie mogła później utrzymywać z nią kontaktów) uśpiła psa z powodu remontu mieszkania. Tzn. , żeby nie brudził po remoncie (bo bardzo się lenił). Było to ok. 20 lat temu i wet uśpił. Pies miał ok 10 lat, ale raczej był zdrowy. Mama nie chciała oglądać jej wyremontowanego mieszkania, bo wszędzie widziałaby tego psa. Znajoma myślała , że mama zazdrości jej nowych mebli. Mój psiak , gdy widzi spakowane walizki , to biega od jednej do drugiej, szczeka, przypominając , że jeszcze buldożek jest do zabrania. Mowy nie ma o jedzeniu czy piciu. Quote
Recommended Posts