Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Togaa, Chmurka nie jest ślepa....:p

Jasza ja też to zauważyłam, ale pomyślałam, że przy ogromie tych nieszczęść na wątkach można się pogubić.

Posted

[quote name='Jasza']Togaa, Chmurka nie jest ślepa....:p

bo one wszystkie podobne do Florci - takie Jasza wypatrujesz:cool3:, że się mylą, ale dziękujemy za podnoszenie togaa kochana:loveu:.

musimy którąś wyadoptować, żeby się nie myliły

Posted

Ja się staram nie wypatrywać, tylko same jakoś się pchają w oczy...
A, że wszystkie do Miśki mojej podobne..to, tak jakoś...;-)

Miśka: ( jeszcze przed złapaniem):

Posted

właśnie w "Ani z zielonego wzgórza" padły takie słowa od Ani:

"zrobię wszystko, tylko niech mnie Pani nie oddaje"

taka desparacja, błaganie - tylko, żeby mieć kogoś - to tak jak nasze wszystkie pieski, którym pomagamy, dlatego tak zawsze źle się czuję, jak oddaję tymczasa, że on właśnie tak mnie błaga. Ale jak narazie wszystkie mają szczęśliwe domki, więć dobrze się skończyło.

Posted

Jasza napisał(a):
Sam...cisza na wątku...przepraszam...ja już powoli nie ogarniam tego wszystkiego...

U nas też sie dzieje, połamaniec za połamańcem...Wiecej po lecznicach siedzę niż w domu...

Posted

A WAKACJE SIĘ ZBLIŻAJĄ MILOWYMI KROKAMI...:-(
I SCHRONISKA ZNOWU SIĘ ZAPEŁNIĄ...
Jak sobie pomyślę, jak moje psy zawsze się cieszą jak widzą pakowanie i szykowanie wyjazdu...a przecież są domy gdzie takie pakowanie oznacza, że pies też się pakuje..i jedzie do schronu...
Takich ludzi mogłabym bez wahania...ech, nie będę pisać....

Posted

Mama mi opowiadała, że jej była znajoma (nie mogła później utrzymywać z nią kontaktów) uśpiła psa z powodu remontu mieszkania. Tzn. , żeby nie brudził po remoncie (bo bardzo się lenił). Było to ok. 20 lat temu i wet uśpił. Pies miał ok 10 lat, ale raczej był zdrowy. Mama nie chciała oglądać jej wyremontowanego mieszkania, bo wszędzie widziałaby tego psa. Znajoma myślała , że mama zazdrości jej nowych mebli.

Mój psiak , gdy widzi spakowane walizki , to biega od jednej do drugiej, szczeka, przypominając , że jeszcze buldożek jest do zabrania. Mowy nie ma o jedzeniu czy piciu.