Jasza Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oto Chmurka: "Jest to bardzo młoda, roczna sunia, łagodna i dość ruchliwa, jak każdy młody psiak, a do tego skoczna, lubi sobie świat pooglądać z góry, zainteresowała się nią ,czemu nie trudno się dziwić przy takiej urodzie, Brysio, napewno do nas tu zawita i jeszcze coś o suni doda. Sunia została znaleziona na zieleńcach jednego z gliwickich osiedli! " Tak o Chmurce napisała TERESA BORCZ. A tak Brysio: "Chmurka jest cudowną sunią, bardzo wesołą i grzeczną. Na spacerkach spokojna i zadowolona;-) Malutka i delikatna taka filigranowa dziewczynka" Szukamy DT lub DS dla małej. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach! Kontakt: 604 928 014. Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [FONT=arial]wiek: 1 rok[/FONT] [FONT=arial]płeć: suczka[/FONT] [FONT=arial]wielkość: mała[/FONT] [FONT=arial]opis:[/FONT] [FONT=arial]Chmurka to maleńka suczka w wieku około roku. Bardzo przyjazna i kontaktowa. Delikatna i łagodna. Chmurka to bardzo skoczna suńka, będzie potrafiła sama wskoczyć na fotel lub kanapę. Typowo domowa suczka. Została znaleziona gdy samotnie błąkała się po polach.[/FONT] [FONT=arial]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=arial]Tel. 604 928 014[/FONT] [FONT=arial][FONT=arial][FONT=arial]j.animalstime@gmail.com[/FONT][/FONT][/FONT] Quote
feliksik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja się już wpisujęna wątek - bo każda Florkowa sunia, to tak jakby moja Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Dziękuję. Na razie nic nie wiemy...oprócz tego, że mała jest cudna ;-) Czekamy na Izabelę. Quote
togaa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja też tu bedę. Jestem Waszą dłużniczką.....:loveu: Quote
feliksik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='togaa']Ja też tu bedę. Jestem Waszą dłużniczką.....:loveu: togaa buziaki wielkie:buzi: :cool2: a dla Jaszy za kolejny wątek:mdleje: postaram się o banerek, jak będziemy coś o małej wiedzieć Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Prawda że Chmurka, jest niemal klonem Elwirki? Zdążyłam się narazie dowiedzieć że jest to bardzo młoda, roczna sunia, łagodna i dość ruchliwa, jak każdy młody psiak, a do tego skoczna , lubi sobie świat pooglądać z góry, zainteresowała się nią ,czemu nie trudno się dziwić przy takiej urodzie, Brysio, napewno do nas tu zawita i jeszcze coś o suni doda / Sunia została znaleziona na zieleńcach jednego z gliwickich osiedli! Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Czyli przebywa teraz w Gliwickim schronisku, tak? Dziękujemy za informacje! Quote
Brysio Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Chmurka jest cudowną sunią, bardzo wesołą i grzeczną. Na spacerkach spokojna i zadowolona;) Malutka i delikatna taka filigranowa dziewczynka. We wszystkich ogloszeniach jest podany mój numer telefonu, bop jest pod moją opieką więc proszę zmienic w 1 poście na 604 928 014. Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Dziękuję Brysio - podmieniam. Jutro startuję z ogłoszeniami. W związku z tym mam prośbę: czy te zdjęcia które podesłała Izabela1234 masz może Brysio w większym rozmiarze? Jeżeli tak, byłabym wdzięczna gdybyś wkleiła. Napiszę jutro tekst do ogłoszeń, choć nie mam szczególnych uzdolnień w tym względzie, wkleję równiez i poproszę o skorygowanie, jeżeli będzie coś nie tak. Dziękuję! Quote
Brysio Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 juz podsyłam [FONT=arial]wiek: 1 rok[/FONT] [FONT=arial]płeć: suczka[/FONT] [FONT=arial]wielkość: mała[/FONT] [FONT=arial]opis:[/FONT] [FONT=arial]Chmurka to maleńka suczka w wieku około roku. Bardzo przyjazna i kontaktowa. Delikatna i łagodna. Chmurka to bardzo skoczna suńka, będzie potrafiła sama wskoczyć na fotel lub kanapę. Typowo domowa suczka. Została znaleziona gdy samotnie błąkała się po polach.[/FONT] [FONT=arial]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=arial]Tel. 604 928 014[/FONT] [FONT=arial][FONT=arial][FONT=arial]j.animalstime@gmail.com[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=arial]Jagoda[/FONT] Quote
Brysio Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 a to przyjaciółka Chmurki - Batmanka, podobna tylko płowa ;) Quote
feliksik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Chmureczko, Jaszka zrobi ci ogłoszenia to szczęście ci będzie sprzyjać Quote
Jasza Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Ja dzisiaj jestem poza Dogo :-( Jutro wyjeżdżam na cztery dni...pilnujcie tu Chmurki!!!! Quote
feliksik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jasza napisał(a):Ja dzisiaj jestem poza Dogo :-( Jutro wyjeżdżam na cztery dni...pilnujcie tu Chmurki!!!! kurcze Jasza ty też wyjeżdżasz, to no dziewczyny wszystko w waszych rękach Quote
TERESA BORCZ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 no cioteczki coś mi się zdaje ze przy obecności waszej CHMURKA zrobi karierę, żeby nam tu jeszcze pokibicowała ania shirley i ktoś do czarowania, zapraszamy Quote
feliksik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):no cioteczki coś mi się zdaje ze przy obecności waszej CHMURKA zrobi karierę, żeby nam tu jeszcze pokibicowała ania shirley i ktoś do czarowania, zapraszamy chyba da się coś zdziałać w tym kierunku:cool3: Quote
Patmol Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='TERESA BORCZ'] żeby nam tu jeszcze pokibicowała ania shirley i ktoś do czarowania, zapraszamy witam Quote
TERESA BORCZ Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 super, witamy takie poparcie dla Chmurki!!!! Quote
ania shirley Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Zgłaszam sie na wątku Chmurki. Uwielbiam czarne pieski! Każde lubię, ale czarne szczególnie. Wypowiedzcie te same zaklęcia, co u Liski, to piesio za tydzień będzie w domku! ;) Quote
feliksik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 dziękuję cioteczki za wsparcie - teraz to na pewno się uda Quote
henikar Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Już zapisuję małą. Ślicznota, może mi się uda. Dzisiaj sąsiadka dopytywała o sunię szczeniaka, ale... Quote
Recommended Posts