Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Chmurka:

"Jest to bardzo młoda, roczna sunia, łagodna i dość ruchliwa, jak każdy młody psiak,
a do tego skoczna, lubi sobie świat pooglądać z góry, zainteresowała się nią ,czemu nie trudno się dziwić przy takiej urodzie, Brysio, napewno do nas tu zawita i jeszcze coś o suni doda.

Sunia została znaleziona na zieleńcach jednego z gliwickich osiedli! "

Tak o Chmurce napisała TERESA BORCZ.

A tak Brysio:
"Chmurka jest cudowną sunią, bardzo wesołą i grzeczną. Na spacerkach spokojna i zadowolona;-) Malutka i delikatna taka filigranowa dziewczynka"

Szukamy DT lub DS dla małej.
Prosimy o pomoc w ogłoszeniach!

Kontakt: 604 928 014.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=arial]wiek: 1 rok[/FONT]
[FONT=arial]płeć: suczka[/FONT]
[FONT=arial]wielkość: mała[/FONT]

[FONT=arial]opis:[/FONT]
[FONT=arial]Chmurka to maleńka suczka w wieku około roku. Bardzo przyjazna i kontaktowa. Delikatna i łagodna. Chmurka to bardzo skoczna suńka, będzie potrafiła sama wskoczyć na fotel lub kanapę. Typowo domowa suczka. Została znaleziona gdy samotnie błąkała się po polach.[/FONT]

[FONT=arial]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=arial]Tel. 604 928 014[/FONT]
[FONT=arial][FONT=arial][FONT=arial]j.animalstime@gmail.com[/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='togaa']Ja też tu bedę. Jestem Waszą dłużniczką.....:loveu:

togaa buziaki wielkie:buzi: :cool2:

a dla Jaszy za kolejny wątek:mdleje:

postaram się o banerek, jak będziemy coś o małej wiedzieć

Posted

Prawda że Chmurka, jest niemal klonem Elwirki?

Zdążyłam się narazie dowiedzieć że jest to bardzo młoda, roczna sunia, łagodna i dość ruchliwa, jak każdy młody psiak,
a do tego skoczna , lubi sobie świat pooglądać z góry, zainteresowała się nią ,czemu nie trudno się dziwić przy takiej urodzie, Brysio, napewno do nas tu zawita i jeszcze coś o suni doda /

Sunia została znaleziona na zieleńcach jednego z gliwickich osiedli!

Posted

Chmurka jest cudowną sunią, bardzo wesołą i grzeczną. Na spacerkach spokojna i zadowolona;) Malutka i delikatna taka filigranowa dziewczynka. We wszystkich ogloszeniach jest podany mój numer telefonu, bop jest pod moją opieką więc proszę zmienic w 1 poście na 604 928 014.

Posted

Dziękuję Brysio - podmieniam.
Jutro startuję z ogłoszeniami.

W związku z tym mam prośbę: czy te zdjęcia które podesłała Izabela1234 masz może Brysio w większym rozmiarze?
Jeżeli tak, byłabym wdzięczna gdybyś wkleiła.

Napiszę jutro tekst do ogłoszeń, choć nie mam szczególnych uzdolnień w tym względzie, wkleję równiez i poproszę o skorygowanie, jeżeli będzie coś nie tak.
Dziękuję!

Posted

juz podsyłam

[FONT=arial]wiek: 1 rok[/FONT]
[FONT=arial]płeć: suczka[/FONT]
[FONT=arial]wielkość: mała[/FONT]

[FONT=arial]opis:[/FONT]
[FONT=arial]Chmurka to maleńka suczka w wieku około roku. Bardzo przyjazna i kontaktowa. Delikatna i łagodna. Chmurka to bardzo skoczna suńka, będzie potrafiła sama wskoczyć na fotel lub kanapę. Typowo domowa suczka. Została znaleziona gdy samotnie błąkała się po polach.[/FONT]

[FONT=arial]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=arial]Tel. 604 928 014[/FONT]
[FONT=arial][FONT=arial][FONT=arial]j.animalstime@gmail.com[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=arial]Jagoda[/FONT]

Posted

Jasza napisał(a):
Ja dzisiaj jestem poza Dogo :-(
Jutro wyjeżdżam na cztery dni...pilnujcie tu Chmurki!!!!

kurcze Jasza ty też wyjeżdżasz, to no dziewczyny wszystko w waszych rękach

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
no cioteczki coś mi się zdaje ze przy obecności waszej CHMURKA zrobi karierę, żeby nam tu jeszcze pokibicowała ania shirley i ktoś do czarowania, zapraszamy

chyba da się coś zdziałać w tym kierunku:cool3: