obiezyswiat75 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Cześć Kamusia, Rozmawiałam z moimi czworonogami o Tobie i każde z nich postanowiło 10 zł jednorazowo dla Ciebie przeznaczyć. A że jest ich 8, to poleci od nas 80 zł. Tylko konto poproszę :) Quote
Olena84 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Cześć Kamusia, Rozmawiałam z moimi czworonogami o Tobie i każde z nich postanowiło 10 zł jednorazowo dla Ciebie przeznaczyć. A że jest ich 8, to poleci od nas 80 zł. Tylko konto poproszę :) Masz ich aż 8!? :crazyeye:, ja mam jedną i każdy mówi że o jedną za dużo ;) Quote
obiezyswiat75 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 No 8, ale tylko 4 duże :) 3 to koty a jedna to świnka. Tak mi jakoś się mnożą te zwierzęta i co ja mogę zrobić? Nie pamietam juz jak to jest mieć 1 zwierzaka tylko Quote
gosia7 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 zajrzałam na wątek, niewiarygodne,że taka piękna sunia tak długo szuka domu:crazyeye: nie czytałam całego,czy nie ma jakiejś fundacji dla bernardynów,gdzie można by też umieścić jej ogłoszenia (wiele ras ma "swoje" fundacje -Rotka ,SOS jamniki,Boksery w potrzebie...bernardynowej nie znam,ale może jest...,pewnie próbujecie wszystkiego,ale caly czas nie dowierzam,że nikt nie chce takiego psa!) Quote
BUDRYSEK Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Olena84 napisał(a):Masz ich aż 8!? :crazyeye:, ja mam jedną i każdy mówi że o jedną za dużo ;) etam...co to jest 8 zwierzaków ;) Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Cześć Kamusia, Rozmawiałam z moimi czworonogami o Tobie i każde z nich postanowiło 10 zł jednorazowo dla Ciebie przeznaczyć. A że jest ich 8, to poleci od nas 80 zł. Tylko konto poproszę :) Dzięki wielkie dla CZWORONOGÓW ... od Kamuni ... konto już podsyłam! Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Olena84']Pieniazki z bazarku przelewam na konto Kerian? Dokładnie tak- Kerian pieniążków Kamuni pilnuje :) ...masz, czy podesłać? Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 gosia7 napisał(a):zajrzałam na wątek, niewiarygodne,że taka piękna sunia tak długo szuka domu:crazyeye: nie czytałam całego,czy nie ma jakiejś fundacji dla bernardynów,gdzie można by też umieścić jej ogłoszenia (wiele ras ma "swoje" fundacje -Rotka ,SOS jamniki,Boksery w potrzebie...bernardynowej nie znam,ale może jest...,pewnie próbujecie wszystkiego,ale caly czas nie dowierzam,że nikt nie chce takiego psa!) Dziękuję,że jesteście... Kami to także bardzo potrzebne!!! A co do ogłaszania: Już jest od dawna... na FB ma 4 wydarzenie... wstawiona jest na grupę i stronę beniową... ogłoszenia na bieżąco- raz szerzej, raz na gł. portalach( tablica, gumtree, morusek...), nawet wyrózniane były... Kilka podejść już było, ale niestety nie mogły zostać sfinalizowane- ds nie były dla Kami niestety. Telefony jak były, to wiele chciało Kamuni "kuleczki"... inne stwierdzały, że za daleko... kolejne stwierdzały, że marzyły, by taki gigancik domu im pilnował, a płot niestety siatka. Kamunia nie nadaje się do samotnego przebywania tylko na ogrodzie, bo przez siatkę przejdzie, a i złodzieja z radością przywita. Do stróżowania się nie nadaje... ale najczęściej, dzwonią ludzie, którzy inne psiaki lub kociaki mają. A Kamunia do małych psiaków i kociaków nie może pójść- będzie dla nich zagrożeniem :( ... Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Olena84']Masz ich aż 8!? :crazyeye:, ja mam jedną i każdy mówi że o jedną za dużo ;) [quote name='obiezyswiat75']No 8, ale tylko 4 duże :smile: 3 to koty a jedna to świnka. Tak mi jakoś się mnożą te zwierzęta i co ja mogę zrobić? Nie pamietam juz jak to jest mieć 1 zwierzaka tylko :) :) :) :)... Kamula pozdrawia wszystkie zwierzaczki, choć tylko wirtualnie, bo bezpośrednio nie może absolutnie... i to nie tylko ze względu na odległości :(. Wirtualnie jest bezpiecznie... więc raz jeszcze Kamunia buziaki wysyła! Quote
teresaa118 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Deklaruje 30 zl stalego. Piekna psica. Szkoda, zeby umarla z glodu !Glaski dla Futrzanskiej. Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 (edited) Kamunia bezpośrednio nie potrafi :-( pomóc innym zwierzaczkom, ale bardzo chętnie zaprosi na bazarek dla kociaków, Jożinka i... siebie samej! Pomóż Kamuni pomagać kociakom... i pomóc samej sobie! Zapraszamy na bazarki dla kociaczków i kundelka w BDT BUDRYSEK oraz dla Kamuni... _ Książki_ Filmy_ Gry [SIZE=2]od dziec[SIZE=2]ka do nastolatka_ nowe_ kultowe_ KT [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]_ Więcej niż na Pchlim Targu: RÓŻNOŚCI różniaste- sama zdecydujesz do czego i co Ci potrzebne! Pomóż Kamuni pomagać kociakom... i pomóc samej sobie! Kami zaprasza!... a z nią kociaczków spora gromadka, w tym 5 ledwie 3/4 tygodniowych kociaczków... Edited May 24, 2013 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='teresaa118']Deklaruje 30 zl stalego. Piekna psica. Szkoda, zeby umarla z glodu !Glaski dla Futrzanskiej. ...teresaa118... :( :( :( , wybacz, ale to ze wzruszenia... wybacz!!! Bardzo dziękuję w imieniu tej fantastycznej dla ludzi psicy, która niestety za swą potrzebę bliskości z człowiekiem płaci: przez ogrodzenie siatkowe za człowiekiem przejdzie, a innym zwierzakom bardzo poważnie zagrozi! Bardzo dziękuję... dopisują do listy deklaracji oraz konto Kerian (zbiera pieniążki Kamuni) natychmiast podsyłam!!! ... teresaa118 Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 teresaa118 napisał(a):Deklaruje 30 zl stalego. Piekna psica. Szkoda, zeby umarla z glodu !Glaski dla Futrzanskiej. Konto już wysłane :)... głaski Kuna Futrzanskiej przekaże :) :) :). Bardzo się jej to spodoba! Quote
Olena84 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='BUDRYSEK']etam...co to jest 8 zwierzaków ;) Zapomniałam o Tobie;) [quote name='zuzlikowa']Dokładnie tak- Kerian pieniążków Kamuni pilnuje :) ...masz, czy podesłać? Chyba mam w przelewach, idzie 300zł w zaokrągleniu i będę prosić o potwierdzenie na bazarku Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Olena84 napisał(a): Chyba mam w przelewach, idzie 300zł w zaokrągleniu i będę prosić o potwierdzenie na bazarku Dziękuję :) ... jak Kerian potwierdzi wp ływ, przekleję na bazarek z linkiem... ok? ... gdyby co, to daj znać- zaraz podeślę. Quote
psi Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Witaj Kami :) Cioteczko Zuzlikowa a może Kami jeszcze dodatkowo ogłaszać na http://www.bialystokonline.pl/zwierzeta,ogloszenia,24,1.html ...... codziennie wrzucać jej darmowe ogłoszenie, sporo ludzi zagląda na ten portal .... ja ogłaszam tam KONIA i odezwała się niedawno osoba zobaczymy co z tego wyjdzie ..... Quote
obiezyswiat75 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dziś wieczorem zrobię przelew, a na razie zaglądam do Kamusi. Quote
Olena84 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='zuzlikowa']Dziękuję :) ... jak Kerian potwierdzi wp ływ, przekleję na bazarek z linkiem... ok? ... gdyby co, to daj znać- zaraz podeślę. Dziękuje! [quote name='psi']Witaj Kami :) Cioteczko Zuzlikowa a może Kami jeszcze dodatkowo ogłaszać na http://www.bialystokonline.pl/zwierzeta,ogloszenia,24,1.html ...... codziennie wrzucać jej darmowe ogłoszenie, sporo ludzi zagląda na ten portal .... ja ogłaszam tam KONIA i odezwała się niedawno osoba zobaczymy co z tego wyjdzie ..... Bardzo dobry pomysł, zwłaszcza, ze Kami piękna i nic nie zostało z dawnego szkieleciku! Quote
BUDRYSEK Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='psi']Witaj Kami :) Cioteczko Zuzlikowa a może Kami jeszcze dodatkowo ogłaszać na http://www.bialystokonline.pl/zwierzeta,ogloszenia,24,1.html ...... codziennie wrzucać jej darmowe ogłoszenie, sporo ludzi zagląda na ten portal .... ja ogłaszam tam KONIA i odezwała się niedawno osoba zobaczymy co z tego wyjdzie ..... KONIA? takiego konia koniastego? Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Linki do bazarków nie działały :(... sama nie zauważyłam, nikt także nie zwrócił uwagi :( ... Teraz już poprawione, może jednak komuś się przydadzą... [quote name='zuzlikowa'] Zapraszamy na bazarki dla kociaczków i kundelka w BDT BUDRYSEK oraz dla Kamuni... _ Książki_ Filmy_ Gry [SIZE=2]od dziec[SIZE=2]ka do nastolatka_ nowe_ kultowe_ KT [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]_ Więcej niż na Pchlim Targu: RÓŻNOŚCI różniaste- sama zdecydujesz do czego i co Ci potrzebne! Pomóż Kamuni pomagać kociakom... i pomóc samej sobie! Kami zaprasza!... a z nią kociaczków spora gromadka, w tym 5 ledwie 3/4 tygodniowych kociaczków... Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='psi']Witaj Kami :) Cioteczko Zuzlikowa a może Kami jeszcze dodatkowo ogłaszać na http://www.bialystokonline.pl/zwierzeta,ogloszenia,24,1.html ...... codziennie wrzucać jej darmowe ogłoszenie, sporo ludzi zagląda na ten portal .... ja ogłaszam tam KONIA i odezwała się niedawno osoba zobaczymy co z tego wyjdzie ..... Dziękuję za podpowiedź... O ile pamiętam, któraś z dziewczyn wrzucała tam Kami, ale nie w proponowanym cyklu... jeszcze dzisiaj wrzucę... Czy ktoś może pomóc w codziennym wrzucaniu tutaj Kamusi? Postaram się także, ale nie zawsze mogę regularnie :(... bardzo przydałby się kogoś, kto niejako jedynie to odświeżanie miałby w pamięci. Quote
Olena84 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 BUDRYSEK napisał(a):KONIA? takiego konia koniastego? Gdzies było napisane ze to doberman;) Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dziś wieczorem zrobię przelew, a na razie zaglądam do Kamusi. Dziękuję ... Quote
Recommended Posts