massima Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 W dobermanach nasz wspaniały FABRIANO Bene Meritus CAC, r.CACIB i również ukończył Championat Słowacji :) :) Quote
puli Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Nugatowa']Puli trzymałam kciuki proszę o wieśći :multi: Trzymanie pomogło! :multi: :multi: Championat Słowacji nasz! :multi: :multi: A to dla tych co byli i nie zauwazyli ;) Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='puli']Trzymanie pomogło! :multi: :multi: Championat Słowacji nasz! :multi: :multi: A to dla tych co byli i nie zauwazyli ;) Jahu Jahu :bigcool: :bigcool: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na tym czarnym makaronie tylko medal widać i o to chodzi :laola: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 puli GRATULACJE!! :multi: :multi: :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='puli'] A to dla tych co byli i nie zauwazyli ;) Mamy podobne tylko tyle, że sprzed 2 lat :evil_lol: Wielkie gratulację! I bardzo proszę o Setery Irlandzkie - psy :) Quote
musia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Też takie mamy, a najładniejszy jest pucharek. Fotki już domowe Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 piekny ten zamek !! szczegolnie w nocy jak byl podswietlony :loveu: zaraz powklepuje staweczki :) Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol::lol: Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Mialy byc trzy. I o stawke w buldogach francuskich psach championach. kingi PSY kl.mlodziezy Ozzy Macabeus Fapell Gray kl.posrednia Beduin ze Zamku Lesna SUKI kl.posrednia Zaira Bohemia Zlatava buldogi psy kl.championow Henrry Mon Polgaris King Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 DużyCP napisał(a):Witam, można się uśmiechnąć o stawkę Briardów (FCI-113) ? Briard Płowy Psy kl.szczeniat Touch Me Moravia Campanella kl.mlodziezy Dasham z Andaye kl.posrednia A Pierrot des Plaines de Brotonne Chico Dalido kl.otwarta Al Capone Chocokiss Forist Gasharon Showman Is Back Moravia Campanella kl.championow Capitan Zenao Nacambel Kenn Cowboy Moravia Campanella SUKI kl.posrednia Katy Sharon Nadina Sis Rafaella Chic Moavia Campanella kl.championow Lily of the Valley Moravia Campanella Briard Czarny PSY kl.posrednia Harry Potter Dalido kl.uzytkowa Brock Au Auriga Brie kl.championow Aricosti Callas Magica SUKI kl.posrednia Nennedy Sa Nadina Sis kl.uzytkowa Asisi Au Auriga Brie kl.championow Felicity Arte Cassari kl.weteranow Bead Lilac Nadina Sis Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 monikastanko napisał(a):prosze o stawke astów PSY kl.baby Brioso Inga Se kl.szczeniat Anubis Perun Blue Angel Fabled Don King of Ring kl.posrednia Bacchus Czech Nattass Bigris Tigris Of Fianna Denny od Certova Kopecku kl.otwarta Albert Magic From Benest kl.championow Blue Rock Tiger Tattoos Panzerfaust SUKI kl.szczeniat Aurora Perun Blue Angel Fantasia is The King of the Moon kl.otwarta Cathy is tke King of the Monn Royal Court Winning Spirit Quote
Gonia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ogromne gratulacje dla wygranych:B-fly: :B-fly: :B-fly: A czy mogę poprosić o staweczkę jamników długowłosych standardowych? Bardzo proszę:modla: Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 -Magda- napisał(a):Bardzo proszę o stawkę pudli dużych (standard poodle/giant caniche oprócz apricotów i srebrnych) pudle biale PSY kl.otwarta Eminence of Minarett Flavio Marco Bohemica Hugo Boss Marco Bohemica kl.championow Brunklin White Stribrny Klas SUKI kl.posrednia Caren Black Quenn kl.otwarta Clea Lady Black Quenn kl.championow Beauty Stribrny Klas pudel zcarny PSY kl.posrednia Berny z Hlubockeho Dvora kl.otwarta Bruno Banani z Hlubockeho Dvora SUKI kl.champioow Alma z Hluboskeho Dvora Quote
puli Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Szkoda ze nie widziałam innych ringów i Waszych psiaków. Czasu na spacery troche było,ale pojechałam potężnie przeziębiona i z gorączką. Kaszel mnie dusił,z nosa sie lało,siedziałam przy ringu nie marząc o championacie,tylko o ciepłym łóżku... Katalogu nie mam przy sobie i chyba wcześniej Elitesse zaspokoi wszystkie prośby o stawki. Mam jeszcze taką fotkę. Quote
musia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A jak się spotkałyśmy na schodach - to chciałaś tylko odebrać puchar i jechać - tymczasem na finałach patrzę leżą sobie dwa "filcaki" czarne ;) :-o nieopodal nas. Quote
Elitesse Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gonia napisał(a):Ogromne gratulacje dla wygranych:B-fly: :B-fly: :B-fly: A czy mogę poprosić o staweczkę jamników długowłosych standardowych? Bardzo proszę:modla: na moje oko to Dachshund Langhaar - mam racje ? PSY kl.mlodziezy NIKLAS vom Nebelstein kl.posrednia JAS z Ostrozskych Jezer kl.championow ANTORINI Swiatlodycz SUKI kl.posrednia Adzanta z Kasztanowej Chatki IRISH Amery kl.otwarta VANDA Spod Somosky kl.uzytkowa KETY z Lodinskych Luhu Quote
PSYLLA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 CZy mogłabym prosić o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) . Z góry ślicznie dziękuje :) Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='puli']Szkoda ze nie widziałam innych ringów i Waszych psiaków. Czasu na spacery troche było,ale pojechałam potężnie przeziębiona i z gorączką. Kaszel mnie dusił,z nosa sie lało,siedziałam przy ringu nie marząc o championacie,tylko o ciepłym łóżku... Katalogu nie mam przy sobie i chyba wcześniej Elitesse zaspokoi wszystkie prośby o stawki. Mam jeszcze taką fotkę. Wohohohoho Puli szalejesz z fotami :klacz: Quote
puli Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 musia napisał(a):A jak się spotkałyśmy na schodach - to chciałaś tylko odebrać puchar i jechać - tymczasem na finałach patrzę leżą sobie dwa "filcaki" czarne ;) :-o nieopodal nas. Bo mi nie chcieli dać pucharu wczesniej. Byłam taka niezywa,a trza było zostać i przebieżkę po ringu głównym wykonać bo jak można było pucharek odpuścić? ;) . Niedzielę spędziłam w łóżku z grzańcem i dwoma filcakami.Wyczołgiwaliśmy się tylko na krótkie spacery i dziś juz jakoś żyję :p Nugatowa - nie zaszaleje z fotkami bo wiecej nie mam;) . Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 puli napisał(a):Bo mi nie chcieli dać pucharu wczesniej. Byłam taka niezywa,a trza było zostać i przebieżkę po ringu głównym wykonać bo jak można było pucharek odpuścić? ;) . Niedzielę spędziłam w łóżku z grzańcem i dwoma filcakami.Wyczołgiwaliśmy się tylko na krótkie spacery i dziś juz jakoś żyję :p Nugatowa - nie zaszaleje z fotkami bo wiecej nie mam;) . Puli czyżby biotyna już działała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , że dziewczyna zgarneło to co miała zgarnąć??:evil_lol: A jak poszło Iwonie ? Quote
puli Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Biotynę wsuwamy wlepioną w masełko i zawiniętą w plasterek wędlinki. Konkurencja była krótka i zgrabna,w dodatku z "sedziowsko-kynologicznej" hodowli,ale p. Ridarcikowa ją skrytykowała niemiłosiernie. Ona lubi mocny,roboczy typ. Moja suka wyglądała przy tamtej jak owłosiony czołg... Iwona nieco zdegustowana bo suka dostała CACa,ale była sama w klasie,wiec satysfakcja średnia. Niestety pies zajął drugie miejsce. Moim zdaniem werdykt nieco dyskusyjny.... Quote
Nugatowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 puli napisał(a):Biotynę wsuwamy wlepioną w masełko i zawiniętą w plasterek wędlinki. Konkurencja była krótka i zgrabna,w dodatku z "sedziowsko-kynologicznej" hodowli,ale p. Ridarcikowa ją skrytykowała niemiłosiernie. Ona lubi mocny,roboczy typ. Moja suka wyglądała przy tamtej jak owłosiony czołg... Iwona nieco zdegustowana bo suka dostała CACa,ale była sama w klasie,wiec satysfakcja średnia. Niestety pies zajął drugie miejsce. Moim zdaniem werdykt nieco dyskusyjny.... :klacz: :klacz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Iwonie pozostaje podnieść uszy do góry i walczyc dalej :lol: Quote
Błyskotka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mogę prosić o stawkę Chow Chowów :loveu:. Quote
Florka_xyz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Błyskotka napisał(a):Mogę prosić o stawkę Chow Chowów :loveu:. A czy ja mogę prosic o stawke Bokser Pręgoany suki kl.pośrednia?/ Quote
musia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 puli napisał(a):Bo mi nie chcieli dać pucharu wczesniej. Byłam taka niezywa,a trza było zostać i przebieżkę po ringu głównym wykonać bo jak można było pucharek odpuścić? ;) . Niedzielę spędziłam w łóżku z grzańcem i dwoma filcakami.Wyczołgiwaliśmy się tylko na krótkie spacery i dziś juz jakoś żyję :p Nugatowa - nie zaszaleje z fotkami bo wiecej nie mam;) . A mówiłam ci puli , że mnie cofnęli - pucharek -oczywiście , ale z psem i na ringu. A ja po wypadku z obitymi żebrami miałam przebieżkę w grupie 6. Obolała nie miałam nawet siły ani natchnienia by korygować Opusa. Do dzisiejszego wieczora (poniedziałek) odsypiam , przykładając się gdzie mogę. Ale pucharek ładny - przyznasz !!! Quote
Recommended Posts