Alojzyna Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 asiek napisał(a):że też akurat teraz musi sypać... miejmy nadzieje, że do weekendu sytuacja się poprawi :) Alojzyna czy wspólny wyjazd nadal aktualny? Jak najbardziej!:multi: Jeżeli tylko mnie weźmiesz ;) Zadzwonię wieczorem...:lol: Quote
HAWAN Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 znaczy się Maga18 ma rację, znaczy się jak mam wpisane 55 a potem II znaczy sie że zgłoszenie doatrło w drugim terminie i tyle zapłaciłam i wszytsko jest ok, bo gdyby kasy nie widzieli to wpisane byoby 70 czyli tyle ile nalezy zapacic na wystawie. Super wszystko się wyjaśniło. :loveu: A snieżek sypie ciagle, ale drogi - przynajmniej te na śląsku zdecydowanie w lepszym stanie niz wczoraj,pługi "szaleją" na drogach - więc do jutra powinno się już unormować. A po wystawie - saneczki, narty i heja na stoki.:lol: Quote
musia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 To mnie nastraja optymistycznie. Ile należałoby wziąć koron słowackich - np na "małe co nie co".?? Quote
Elitesse Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Musia my za obiad na 2 osoby placimy przewaznie ok 400 koron - w restauracji, kawa kosztuje ok 40-50, burgery to koszt ok 70-80 koron - w budkach Quote
Alojzyna Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Do tego należy doliczyć parking na terenie wystawy min. 150 koron. Quote
maga18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a ile winiety?? jak ktos szuka TRANSPORTU na SOBOTE to ja i Sh_maniak mamy 1 wolne miejsce dla ludzia z psem - wyjazd z OPOLA Quote
Alojzyna Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 maga18 napisał(a):a ile winiety?? Ostatnio płaciłam 150 koron (za tygodniową winiętę) Quote
musia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mam pytanie do "Młodych Handlerów" , którzy zabawia w sobotę na wystawie. Czy ktoś w okolicach "końca stawek" czyli 13-14 byłby wolny i moze na grupę VI. Sprawa wypadkowa , wręcz interwencyjna. Jest całkiem prawdopodobne , że sama wejdę na ring, ale może być tak , że nie zrobię kóleczka i gdyby coś?? "ból głowy" po uderzeniu o krawęznik. Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Puli trzymałam kciuki proszę o wieśći :multi: Quote
Musiałek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ha i my już spowrotem :) droga była fatalna ale było warto :) Blusik CAC I CACIB :)) Quote
dorotal Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Gratulacje :lol::lol: Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Mialy byc trzy. I o stawke w buldogach francuskich psach championach. Quote
Irviers Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bardzo bardzo ładnie prosze o stawke sznaucerów miniaturowych pieprz i sól i czarnych :modla::modla: Quote
Musiałek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol::lol: Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Mialy byc trzy. I o stawke w buldogach francuskich psach championach. spaniel sedzia Stloukalova Viera SK psy kl. młodych OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY kl. poś BEDUIN ZE ZAMKU LESNA suki kl. poś. ZAIRA BOHEMIA ZLATAVA buldożki sędzia Świsulska Akeksandra PL psy kl chamionów HENRRY MON POLGARIS KING Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 musia napisał(a):Opus - CAC, CACiB, BoB Gratulacje! :multi: Były jeszcze jakieś gończe? Quote
Gosia & c.o. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Również gratuluje wszystkim zwycięzcom. Miło było spotkać polską ekipe :) Ja wystawiałam 2 posokowce bawarskie, musze przyznać że liczba zgłoszeń (20) bardzo mnie zaskoczyła. I tak pies CAC,CACIB,BOB, a sunia CAC i res.CACIB. A razem na 20 zgłoszonych par hodowlanych zajęły 2 lokate i w grupie hodowlanej też załapaliśmy sie na "pudło" z 3 lokatą ;) Jednym słowem sezon wystawowy można uznać za miło rozpoczęty :) Quote
zpr Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Gratulacje! :multi: Były jeszcze jakieś gończe? A mozna prosic o wyniki z ringu GP z Głogowa, a może i jakies fotki się znajdą? Quote
PSYLLA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy może mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich. Będe bardzo wdzięczna :lol: Quote
Elitesse Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 moj Wacik V1 kl. otwarta CAC i r.CACIB :multi: i tym samym ukonczyl Championat Slowacji !!! a wystawiany przezemnie Hibi V2 kl.championow r.CAC i r.CACIB Quote
.ania Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bardzo proszę o stawkę pudli dużych (standard poodle/giant caniche oprócz apricotów i srebrnych) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='zpr']A mozna prosic o wyniki z ringu GP z Głogowa, a może i jakies fotki się znajdą? Klik + temat wystawy głogowskiej na dogo Quote
DużyCP Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witam, można się uśmiechnąć o stawkę Briardów (FCI-113) ? Quote
maga18 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Elitesse gartulacje :) Ja z moim grzywcem Toffim - res. CAC - jedyne pocieszajace jest to ze po psie, ktory zgarnal wszystko (CACIB, BOB ;) ) Quote
Recommended Posts