Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18']napisalam do nich meila... i... jestem przyjeta i oplata ok!!! :angel: :angel:

Co masz napisane na potwierdzeniu, które przyszło pocztą w rubryce pod "L" i "M"?

Mnie co prawda potwierdzili mailem, że opłata OK, ale po ostatniej wystawie w Nitrze wolę dmuchać na zimne i mieć pewność, że faktycznie nie muszę dopłacać, tym bardziej, że teraz za wystawę nie płaciłam, tylko poprosiłam o zaliczenie mojej nadpłaty za Nitrę.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alojzyna']Co masz napisane na potwierdzeniu, które przyszło pocztą w rubryce pod "L" i "M"?

Mnie co prawda potwierdzili mailem, że opłata OK, ale po ostatniej wystawie w Nitrze wolę dmuchać na zimne i mieć pewność, że faktycznie nie muszę dopłacać, tym bardziej, że teraz za wystawę nie płaciłam, tylko poprosiłam o zaliczenie mojej nadpłaty za Nitrę.

nie mam jeszcze potwierdzenia

rok temu placilam w ten sam sposob co teraz i nie mialam zadnych problemow :)

Posted

Alojzyna napisał(a):
Co masz napisane na potwierdzeniu, które przyszło pocztą w rubryce pod "L" i "M"?

Może ja pomogę, bo mam już potwierdzenie. W rubryce pod "L", przy pierwszym psie jest napisane 55 a przy drugim 50 (zgłaszałam psy w drugim terminie). W rubryce pod "M" przy pierwszym i drugim psie jest napisane 0.

Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać :lol: Tymbardziej, że nareszcie spadł śnieg, więc jest szansa, że przy okazji wystawy poszalejemy na Słowacji na biegówkach, oczywiście razem z naszymi akitkami :loveu:
Ruszamy w piątek z samego rana!

Do zobaczenia!

Posted

JA tez mam już potwierdzenie, i a`propos płatności - ja też juz dawno zapłaciłam, w emailu napisano że opłata ok, a w potwierdzeniu mam pod L 55, a pod M "0", czy ktoś mnie oświeci czy to znaczy że oni widzą zapłacone czy tez nie. Wydaje mi się że najlepiej byłoby gdyby napisał ktoś kto ma potwierdzenie, a nie zapłacił - niech nas oswieci co ma pod poszczególnymi literkami, wtedy porównamy i wynik powinien byc prosty.

A swiją drogą to nieźle przysypało, mam nadzieję że dojedziemy na czas..

Posted

Elitesse - dziękuje za odpowiedź, ale i tak to zdaje się niewiele zmienia, aczkolwiek naprowadza na następujace wnioski.
Ponieważ- oswiećcie mnie jeżeli się mylę - każdy z nas dostał potwierdzenie bez numeru startowego, więc numer trzeba odebrać w sekretariacie i tam też będzie dopiero informacja czy zaplacone czy nie, ( więc zakładam, że informacje z emiala są prawdziwe tzn, że mamy zaplacone ), ponieważ kolumna "M" oznaczona discount czyli rabat jak dobrze tłumaczę, czyli nie ma nic wspólnego z tym czy mamy opłacone czy tez nie.
Podsumowując:
zakadam że mam opłacone ale kasę lepiej mieć w zapasie, czyli wracam do punktu wyjścia.:mad:

Posted

Hejka

no trasa do trencina nie zapowiada się najlepiej :( własnie się zastanawiam się właśnie o której z warszawy wyjechać ?? aby zdążyć na rano ?

prosze powiedzcie przez które przejście graniczne jedziecie ??

Posted

A wogóle to dopiero przeczytałam co tam jest napisane w tym potwierdzeniu, a mianowicie, że to tylko potwierdzenie przyjęcia, i aby sprawdzić dane i adresik wystawy podany i że uprawnia toto do wejścia piesa z jedną sztuką człeka i tyle a reszta na miejscu.

No a pogoda może i ładna ale dla narciarzy bo ja to mam strach w oczach:shake: , planujemy przejscie w Zwardoniu, ale nie wiem czy nie cofnąc się do Cieszyna? mam nadzieję że do piątku pogoda się jakos ustabilizuje.

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać :lol: Tymbardziej, że nareszcie spadł śnieg, więc jest szansa, że przy okazji wystawy poszalejemy na Słowacji na biegówkach, oczywiście razem z naszymi akitkami :loveu:
Ruszamy w piątek z samego rana!

Do zobaczenia!

:evil_lol: taaaa snieg - zanim na tych biegowkach poszalejecie to trzeba tam dojechac, a jak narazie troszke jest to niemozliwe :roll: :diabloti:

Posted

Ja radzę przez Cieszyn.

Jechałam kiedyś przez Zwardoń i przez Korbielów - droga po polskiej stronie przez górki fatalna. Akurat też było dużo sniegu i po pierwsze trzeba było jechać bardzo wolno a po drugie momentami wypadłoby założyć łańcuchy na koła.
Poza tym droga z przejść w Chyżnym, Korbielowie i Zwardoniu do Trencina biegnie po stronie słowackiej przez góry i tam też może być nieciekawie.

Natomiast droga na Cieszyn po stronie polskiej jest na bieżąco utrzymywana w dobrym stanie, potem 40 km przez Czechy na względnie płaskim terenie i na Słowacji do Cadcy też jeszcze wąski kawałek, ale potem wjeżdża się na autostradę i można sobie szybciej pojechać.

Posted

chyba tez polecimy przez Cieszyn. Mysle że 4 godziny to spokojnie powinno wystarczyć, nawet przy tej pogodzie, no i jak przez Cieszyn to radze pamiętać o winietkach na sowackich drogach często zdarzają się kontrole policyjne.

Maga18 - znaczy się że masz wszędzie, nawet w L "0" wpisane?:-o
skoro tak to moja teoria bierze w łeb. Znaczy trza brać kasę jak nic:angryy:
Zresztą dojedziemy to bedziemy myśleć.
Życzę wszystkim szczęśliwej drogi i sukcesów na wystawie

Posted

sorki ;)
w L mam 45 wpisane i z tego co wyczytalam w 'legendzie' na odwrocie potwierdzenia to jest opłata za wystawe

ale... w rubryce J mam wpisane 1 - czyli I termin - jak tu sie ma V - to znaczy ze płatność na wystawie

wiec wedlug tego zaplacilam i wszystko jest ok

a powiedzcie mi czy macie na rogu u gory wydrukowane katalogi? ja mam

Posted

No to w takim razie

wg tego ja mam - J-1 - czyli opłacone?? - no szok., katalogi mam- tylko ta rasa psa pomylona.

Napisałam sprostowanie - za odpowiedź dostałam OK

Qurna - wszystko się sypie. A z Berlina brak potwierdzenia o wycofaniu psa z wystawy.

Posted

jesli w L masz kwote odpowiadającą I teminowi - 45 - to znaczy ze sie rypnęli na Twoja korzyść

a jesli nie masz tam kwoty 45 - to znaczy ze Twoje zgloszenie doszlo w pierwszym terminie (??) :lol:

Posted

Winiety najlepiej kupować na stacji benzynowej tuż przed Żyliną (zawsze tam kupuję) - winieta na tydzień kosztowała mnie ostatnio 150 koron słowackich.

Od granicy w Cieszynie do Trencina jedzie się ok. 3 godz. Ale przy tej pogodzie pewnie będzie trochę więcej.