efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja pisałam maila po polsku a pod spodem tłumaczenie w języku angielskim ;) jak widać świetnie zrozumieli i szybciutko odpisali :) Madziu a macie już czym z Martą dojechać na wystawę? Quote
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :shocked!: :shocked!: :shocked!: a nie miałysmy?? Quote
Elitesse Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja pisalam tylko po polsku : czy moj pies taki i taki jest przyjety ? odpowied przyszla po kilkunastu minutach ta osobe ktora odpisuje na meile musi trafiac :evil_lol: Quote
efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 maga18 napisał(a)::shocked!: :shocked!: :shocked!: a nie miałysmy?? teraz to sama zgłupiałam. Wczoraj mi Marta napisała, że jedziecie ale nie wiadomo czym :shocked!: Quote
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 w sumie nie gadalam z Marta na ten temat :razz: :roll: ale jaja... :lol: Quote
efra-husky Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :evil_lol: super A wiesz, że z wami jedzie moja mała? ;) Quote
maga18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 taaaaaaaaaaaaaaak?????????????? ja ją kocham bez dwoch zdan!! :loveu: :loveu: :loveu: jezuuu to chyba pojedziemy okrezna droga cobym mogla sie nia nacieszyc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
efra-husky Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 jezuuu to chyba pojedziemy okrezna droga cobym mogla sie nia nacieszyc :evil_lol: jeszcze będziesz chciała ją gdzieś po drodze wyrzucić ;) :evil_lol: Jeszcze dwa tygodnie :razz: - już doczekać się nie mogę :p Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 na stronie SKJ jest rozdzielenie na ringi Quote
Musiałek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 szkoda że nie ma rozpiski klasowej albo spisu wystawców :) Quote
maga18 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 przynajmniej wiadomo ile ma sie w rasie :cool1: Quote
maga18 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 daje link http://www.skj.sk/pdf_folders/kruhy_tr.doc Quote
Olivka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kurcze a gdzie są sznaucery miniaturowe czarne? Nia ma nas?:placz: Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Olivka napisał(a):Kurcze a gdzie są sznaucery miniaturowe czarne? Nia ma nas?:placz: tez zwrocilam uwage na to ze mini czranych brak :roll: ale ring sznaucerow ie ma podsumowania wie pewno was "ucielo" Quote
musia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wychodzi na to , że przyjdzie mi jechać na wystawę pociagiem. Jadę w piątek wieczorem z Katowic - 22:28 . Czy ktoś jedzie również nim na sobotę. Dajcie znać , było by milej i bezpieczniej jechać z kimś. No chyba, że znajdzie się jednak jakieś miejsce w czyimś samochodzie. Musiałkowa bardzo chętnie chciała mnie przygarnąć , ale rosądek wział górę. Quote
HAWAN Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Musia - normalnie nie mam sumienia patrzeć na Twój smutek, jeżeli nie przeszkadza Ci towarzystwo dwóch maluchów i trzech dość grubych istot człowieczych to możemy Cię jakoś upchnać, mam nadzieję że Twój piesio nie zje naszych małych acz zadziornych piesów. Jak jesteś zainteresowana to pisz na priv. Acha i jeszcze pozwolę sobie na prywatę - czy Ty nie byłaś może na spotkaniu związkowym w zeszły czwartek w hotelu? Quote
musia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 HAWAN napisał(a): - czy Ty nie byłaś może na spotkaniu związkowym w zeszły czwartek w hotelu? Byłaś :lol: Quote
Noelani Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 musia napisał(a):Byłaś :lol: Ja tez bylas :razz: Ale krotko :( Powodzenia w Trencinie :) Quote
Alojzyna Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :Help_2: Pilnie poszukuję miejsca w czyimś samochodzie dla jednej osoby + bardzo grzecznej w podróży suni - na niedzielę - mogę dojechać do każdego miejsca od Katowic do Krakowa. :modla: Gdyby ktoś chciał jechać później, a nie bladym świtem, to informuję, że nie muszę się śpieszyć na wystawę, bo wchodzę dopiero jako 80-ta. Quote
efra-husky Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Eli super wiadomość :multi: A potwierdzenie z numerkiem :cool3: Może i na mnie czeka potwierdzenie w skrzynce :razz: Quote
musia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Też dostałam potwierdzenie - zrobili tylko z mego Gończego polskiego - Ogara polskiego. Jakoś nadal nie chcą uznać ;) , że to odrębna rasa - dla nich jest tylko gończy słowacki - kopov:angryy: :evil_lol: :mad: (oczywiście żartuję) Quote
Alojzyna Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Po raz pierwszy w życiu ucieszyłam się, że nie dyspoduję w tej chwili samochodem. :multi: Gdyby było inaczej to pojutrze pojechałabym na wystawę do Trencina. :crazyeye: Chyba jakiegoś omamu dostałam, bo nawet na zgłoszeniu napisałam datę 20-21.01. i byłam przekonana, że to już w ten weekend.:evil_lol: Dzięki Asiek...:lol: Quote
Juta Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Słuchajcie kochani, mam problem. Chcę się dowiedzieć jak to jest z opłatą. W ichnim informatorze wyraźnie jest napisane, że opłata w dniu wystawy jest 70 a dalej 65 euro. Z tego co sie orientuję zawsze w tym Państwie było tak, ze opłacało sie w tym terminie w ktorym sie zglosilo jednak do konca tego terminu. ale... ale zawsze bylo tak ze jesli nie bylo o tym napisane to przed dniem wystawy robilo sie oplate jak za drugi termin a nie jak na wystawie. Więc jak to jest??? Chcąc teraz opłacić (np. jutro) mam opłacić jak za termin drugi czy jak na wystawie? :roll: Quote
Alojzyna Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Teoretycznie gdybyś jutro zapłaciła, to należałoby zapłacić jak za drugi termin, ale nie radzę ci już dokonywać opłaty u nas, bo najprawdopodobniej nie dojdzie do nich przed wystawą i będziesz musiała drugi raz zapłacić na wystawie. Lepiej zapłacić więcej ale raz. Na wystawie można płacić nie tylko w euro, ale także równowartość euro w słowackich lub czeskich koronach. Jak tak miałam w ubiegłym roku w Nitrze. Zapłaciłam w pierszym terminie na dwa miesiące przed wystawą a na miejscu okazało się, że muszę drugi raz zapłacić, bo u nich moja wpłata dziwnym trafem nie została zaksięgowana. Dobrze, że wzięłam trochę słowackich koron, żeby opłacić nocleg... Quote
Recommended Posts