Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaaaaaaaaaaaaaak??????????????

ja ją kocham bez dwoch zdan!! :loveu: :loveu: :loveu:

jezuuu to chyba pojedziemy okrezna droga cobym mogla sie nia nacieszyc :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

jezuuu to chyba pojedziemy okrezna droga cobym mogla sie nia nacieszyc

:evil_lol: jeszcze będziesz chciała ją gdzieś po drodze wyrzucić ;) :evil_lol:
Jeszcze dwa tygodnie :razz: - już doczekać się nie mogę :p

Posted

Olivka napisał(a):
Kurcze a gdzie są sznaucery miniaturowe czarne? Nia ma nas?:placz:

tez zwrocilam uwage na to ze mini czranych brak :roll: ale ring sznaucerow ie ma podsumowania wie pewno was "ucielo"

Posted

Wychodzi na to , że przyjdzie mi jechać na wystawę pociagiem.
Jadę w piątek wieczorem z Katowic - 22:28 .
Czy ktoś jedzie również nim na sobotę. Dajcie znać , było by milej i bezpieczniej jechać z kimś.

No chyba, że znajdzie się jednak jakieś miejsce w czyimś samochodzie.
Musiałkowa bardzo chętnie chciała mnie przygarnąć , ale rosądek wział górę.

Posted

Musia - normalnie nie mam sumienia patrzeć na Twój smutek, jeżeli nie przeszkadza Ci towarzystwo dwóch maluchów i trzech dość grubych istot człowieczych to możemy Cię jakoś upchnać, mam nadzieję że Twój piesio nie zje naszych małych acz zadziornych piesów. Jak jesteś zainteresowana to pisz na priv. Acha i jeszcze pozwolę sobie na prywatę - czy Ty nie byłaś może na spotkaniu związkowym w zeszły czwartek w hotelu?

Posted

:Help_2: Pilnie poszukuję miejsca w czyimś samochodzie dla jednej osoby + bardzo grzecznej w podróży suni - na niedzielę - mogę dojechać do każdego miejsca od Katowic do Krakowa. :modla:

Gdyby ktoś chciał jechać później, a nie bladym świtem, to informuję, że nie muszę się śpieszyć na wystawę, bo wchodzę dopiero jako 80-ta.

Posted

Też dostałam potwierdzenie - zrobili tylko z mego Gończego polskiego - Ogara polskiego.

Jakoś nadal nie chcą uznać ;) , że to odrębna rasa - dla nich jest tylko gończy słowacki - kopov:angryy: :evil_lol: :mad:
(oczywiście żartuję)

Posted

Po raz pierwszy w życiu ucieszyłam się, że nie dyspoduję w tej chwili samochodem. :multi:
Gdyby było inaczej to pojutrze pojechałabym na wystawę do Trencina. :crazyeye:

Chyba jakiegoś omamu dostałam, bo nawet na zgłoszeniu napisałam datę 20-21.01. i byłam przekonana, że to już w ten weekend.:evil_lol:

Dzięki Asiek...:lol:

Posted

Słuchajcie kochani, mam problem. Chcę się dowiedzieć jak to jest z opłatą. W ichnim informatorze wyraźnie jest napisane, że opłata w dniu wystawy jest 70 a dalej 65 euro. Z tego co sie orientuję zawsze w tym Państwie było tak, ze opłacało sie w tym terminie w ktorym sie zglosilo jednak do konca tego terminu. ale... ale zawsze bylo tak ze jesli nie bylo o tym napisane to przed dniem wystawy robilo sie oplate jak za drugi termin a nie jak na wystawie. Więc jak to jest??? Chcąc teraz opłacić (np. jutro) mam opłacić jak za termin drugi czy jak na wystawie? :roll:

Posted

Teoretycznie gdybyś jutro zapłaciła, to należałoby zapłacić jak za drugi termin, ale nie radzę ci już dokonywać opłaty u nas, bo najprawdopodobniej nie dojdzie do nich przed wystawą i będziesz musiała drugi raz zapłacić na wystawie. Lepiej zapłacić więcej ale raz. Na wystawie można płacić nie tylko w euro, ale także równowartość euro w słowackich lub czeskich koronach.

Jak tak miałam w ubiegłym roku w Nitrze. Zapłaciłam w pierszym terminie na dwa miesiące przed wystawą a na miejscu okazało się, że muszę drugi raz zapłacić, bo u nich moja wpłata dziwnym trafem nie została zaksięgowana. Dobrze, że wzięłam trochę słowackich koron, żeby opłacić nocleg...