Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
na wszystkich wystawach na ktorych do tej pory bylam byly na koncu razem z innymi BISami

Na Klubowej wystawie szpiców, psów pierwotnych i dużego psa japońskiego w Łodzi, w 2005 roku, najpierw były konkurencje hodowlane a potem ocena psów, dlatego wolałam przezornie zapytać :razz:

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='musia']Szukam, szukam... może nas jaka dobra duszyczka przygarnie.

Miałam transport na sobotę - już go nie mam :placz:

Tak więc

Poszukuję transportu na sobotę 27.01 ze Śląska (Katowice) do Trencina i z powrotem. Dla mnie i średniego psa (spolegliwy Gończy Polski).

My akurat jesteśmy z tych rejonów, ale tak jak wcześniej pisałam, na Słowacji zatrzymujemy się na kilka dni. Wyjeżdżamy w piątek rano i wracamy dopiero we wtorek. Dodam jeszcze, że do tej pory nie mamy załatwionych noclegów :shake:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Na Klubowej wystawie szpiców, psów pierwotnych i dużego psa japońskiego w Łodzi, w 2005 roku, najpierw były konkurencje hodowlane a potem ocena psów, dlatego wolałam przezornie zapytać :razz:

no ale to klubowka - z tym sie kilka razy spotkalam i sadze ze to sluszne rozwiazanie , ale na krajowkach i miedzynarodowkach zawsze sa po

Posted

Czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej ulicy odbywa się wystawa.

Bo, może mi jednak przyjdzie jechać pociągiem.

Liczę jednak na to , że ktos nas przygarnie na trasie z Katowic, a może okolic Żywca, Węgierskiej Górki ?

Niestety
Miałam transport na sobotę - już go nie mam :placz:

Tak więc:

Poszukuję transportu na sobotę 27.01 ze Śląska (Katowice, [SIZE=2][SIZE=5]Żywca, Węgierskiej Górki ) do Trencina i z powrotem. Dla mnie i średniego psa (spolegliwy Gończy Polski).

Posted

Musia - my bardzo chętnie zabralibyśmy cię ze sobą ale mamy już pełny samochód, a adres już podaję:

Výstavisko TMM, Pod Sokolicami 43 - taki adres bynajmniej jest podany na stronie miasta Trencina, bo na kynologicznej nic nie ma na temat adresu.

Mam nadzieję że jednak ktoś się znajdzie z transportem.

A nie próbował ktoś się dodzwonić do związku słowackiego w sprawie spisu wystawców, będzie może takowy na stronie?

Posted

[quote name='Musiałek']Musia!

jesli naprawdę nic nie znajdziesz to ja cie zabiorę - 1 osoba i pies - co prawda na sardynkę ale chyba lepsze to niż nic

i tak oto zrodzil sie nowy sposob turystyki wystawowej :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj, Musiałkowej - to ja już wiele z Trencina zawdzięczam. Na słowo z własnych pieniędzy opłaciła mi wystawę pocztą w Warszawie, bo Katowice mi nie przyjęły.

Toteż nie śmiem prosić i o transport , szczególnie gdy mielibyśmy zajmować miejsce innym.
Wprawdzie Opus ostatnio podróżuje sam z siebie wciśnięty w tylnią szybę , albo i na moich kolanach. Szczególnie gdy jesteśmy z tyłu samochodu , gdzie spokojnie wtedy weszłyby jeszcze 2 osoby. Wolna kanapa , a on musi doopką na moich kolanach.

Ale zabierać innym miejsce, nie mam sumienia. Niemniej dziękuję.

Posted

ale się ubawiłam :lol: :lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!:

nie nikomu miejsca nie zabierasz, bo jeszcze się zmieścisz, prprostu będzie ciut ciasniej :)

Posted

musia napisał(a):
.
Wprawdzie Opus ostatnio podróżuje sam z siebie wciśnięty w tylnią szybę , albo i na moich kolanach. Szczególnie gdy jesteśmy z tyłu samochodu , gdzie spokojnie wtedy weszłyby jeszcze 2 osoby. Wolna kanapa , a on musi doopką na moich kolanach.

Toż to niemal komfortowe warunki. :lol:

Ostatnio jechałam na wystawę ponad 800 km samochodem osobowym - 3 osoby i 5 psów (2 amstaffy i 3 staffiki) + majdan w postaci klatek, śpiworów, jedzenia... :evil_lol:

Posted

z tego co pamietam to rok temu dostalam potwierdzenie w ost chwili!!
nie bylo zadnego spisu wystawcow na stronie i dowiadywalam sie czy jestem przyjeta poprzez meile :)