Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argus Electra. Jaka szkoda , że jedziesz na niedzielę. Gdyby to była sobota. To z Węgierskiej Górki byłby rzut kamieniem do ciebie. A i spolegliwy gończak grzecznie by jechał.

Och jaka szkoda

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam zapytać . Jak przesyłać zgłoszenie na Trencin??
Elektronicznie mailem - czy drukujecie i przez pocztę.
Pytam bo muszę się zmieścić z opłatą i zgłoszeniem przed 8 grudnia

Posted

Dziękuję Doroto !!!

czyli poleconym dzisiaj wysyłam.

I jeszcze raz spytam:

Nie wiecie czy na wystawie w Trencinie można będzie opłacić europejską w Zagrzebiu?

Posted

Słuchajcie, potrzebuję pomocy, ponieważ chciałabym umieścić w katalogu reklamę hodowli i właśnie nie mam pojęcia jak to zrobić, jak z opłatami, do kiedy trzeba wysłać? Mogłabym prosić o jakąś pomoc? :modla: może być na PW, żeby tutaj nie zaśmiecać, ale może komuś jeszcze będzie taka informacja przydatna
:modla::modla::modla::modla:
błagam :modla::modla:

Posted

[quote name='anikrawet']Czesc, ja sie wybieram z PONKą, czy miałby ktoś dla nas miejsce ? Ew. Mogę kogoś zabrać własnym autem, jeśli mnie nikt nie przygarnie ;-)), Ania
Niestety my jedziemy w niedziele ... ;)

Posted

Asiek, a byłoby u ciebie miejsce dla jednej osoby z jednym średnim psem (bardzo grzecznym w czasie podróży), bo jeszcze jutro można zgłaszać, a to czy to zrobię zależy od tego, czy będę miała z kim jechać...

Posted

samochód nie należy do duzych ale jeżeli Twoja suczka nie boi sie wielkich psów - nie będzie warczeć albo chciec się bawić podczas jazdy - to myśle, że mój psiak też będzie grzeczny i nie będzie problemu :)

Posted

Hejka

włąsnie dowiedziałam się że osoba która miała ze mną jechać do Trencina musiała zrezygnować więc jeśli jest ktoś chętny z Warszawy (najlepiej też kierowca) na sobotę - wyjazd i powrót to zapraszam

• 4 weeks later...
Posted

Miałam transport na sobotę - już go nie mam :placz:

Tak więc

Poszukuję transportu na sobotę 27.01 ze Ślaska (Katowice) do Trencina i z powrotem. Dla mnie i średniego psa (spolegliwy Gończy Polski).

Posted

Szukam, szukam... może nas jaka dobra duszyczka przygarnie.

Miałam transport na sobotę - już go nie mam :placz:

Tak więc

Poszukuję transportu na sobotę 27.01 ze Śląska (Katowice) do Trencina i z powrotem. Dla mnie i średniego psa (spolegliwy Gończy Polski).

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):

Mam jeszcze pytanie odnośnie spraw organizacyjnych, orientuje się ktoś, czy konkurencje hodowlane są przed, czy po ocenie psów?

na wszystkich wystawach na ktorych do tej pory bylam byly na koncu razem z innymi BISami

Posted

[quote name='Elitesse']niestety my mozemy przygarnac kogos tylko w niedziele :shake:

Dziękuję Elitesse za chęć pomocy. W ostateczności mam pociąg , lecz samochochodem byłoby przyjemniej i bardziej towarzysko.

Jeszcze do końca stycznia chwilka jest, więc moze ktoś na poratuje