Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Sa juz informacje o wystawie w Trencinie(Słowacja) 27-28.01.2007
http://www.skj.sk/pdf_folders/trencin07.doc
sedziowie http://www.skj.sk/pdf_folders/roz_tn_07.doc
zgloszenie http://www.skj.sk/pdf_folders/entry_tn_07.doc

Czy na Słowacji również można zgłosi w terminie i zapłacic na wystawie kwotę z I terminu (np. tak jak w Vilnie).

Czy TRZEBA płacic w momencie zgłoszenia - jakie masz doswiadczenia z wystawami w tym kraju.

Posted

Płaci sie w momencie zgłoszenia niższa cenę.Na wystawie jest drożej.
Niestety,my nie jedziemy.Obie suki mają już CACIBy od p. Ridarcikovej i dostały je na Słowacji,więc nawet ChSk nie da sie skończyć.

Posted

Musiałek napisał(a):
a my jedziemy :) i sie zgłaszamy w poniedziałek

jak weekend przezyjemy....:lol:
my musimy pocz
ekac jak nam nitra pojdzie....

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez po Nitrze podejme decyzje :roll:
czy ktos bedzie mial ewentualnie miejsce dla 1 osoby z malm psem ? jestesmy nieklopotliwi i grzeczni :evil_lol:

Juz mamy samochód!!! Teraz inaczej postawie pytanie, czy ktoś nie chcę do nas dolączyc(niedziela). Mamy 6 osobowy samochód, tz. jeszcze wolne 3 miejsca, szóste zostawimy na ewentualne bagaze.;)

Posted

Kusząca propozycja:hand: zwłaszcza, że za pierwszym razem (jedynym do tej pory) było baaaardzo miło.
Szkoda, że tym razem grupa IX jest w sobotę :shake:

Pozdrowionka
Irena

Posted

edelwejs napisał(a):
Juz mamy samochód!!! Teraz inaczej postawie pytanie, czy ktoś nie chcę do nas dolączyc(niedziela). Mamy 6 osobowy samochód, tz. jeszcze wolne 3 miejsca, szóste zostawimy na ewentualne bagaze.;)

Chętnie bym się zabrała z małym psem. Napiszcie proszę czy III grupa idzie w sobotę czy w niedzielę? My płacimy w Euro?

Posted

Malcharek Maria napisał(a):
Chętnie bym się zabrała z małym psem. Napiszcie proszę czy III grupa idzie w sobotę czy w niedzielę? My płacimy w Euro?

Chyba w niedziele;) , ale sprawdz ma wszelki wypadek, na początku wątka jest link na wystawe.

Posted

IraKa napisał(a):
Kusząca propozycja:hand: zwłaszcza, że za pierwszym razem (jedynym do tej pory) było baaaardzo miło.
Szkoda, że tym razem grupa IX jest w sobotę :shake:

Pozdrowionka
Irena

No bardzo szkoda, że inny dzień.:( Nam też było bardzo miło:loveu:
Pozdrawiam ciepło Oksana:lol:

Posted

edelwejs napisał(a):
No bardzo szkoda, że inny dzień.:( Nam też było bardzo miło:loveu:
Pozdrawiam ciepło Oksana:lol:

Hej
Co tam słychać w wielkim świecie?

Posted

Malcharek Maria napisał(a):
Faktycznie w niedzielę. A jak się płaci - w euro czy można w koronach?

na wystawqie 70 eur

czy my przez przypadek nie jestesmy niedalekimi sasiadami ? cos mi sie prusice kojarza ?

Posted

Elitesse napisał(a):
na wystawqie 70 eur

czy my przez przypadek nie jestesmy niedalekimi sasiadami ? cos mi sie prusice kojarza ?

Strzał w dziesiątkę:lol: Jesteśmy raptem 10 km od siebie.

Posted

edelwejs napisał(a):
Hey! Idą przygotowania do światówki;) Ogladalam pod katem husakow, ale macie w sobotę:-(

Nasze futra sa w czwartek, a ja jestem czwartek, piatek i niedziela :lol:

Posted

zpr napisał(a):
Nasze futra sa w czwartek, a ja jestem czwartek, piatek i niedziela :lol:

Zgodnie z umową - myslalam o Trecinie;)
Ja też będę w czwartek, ale nie wiem czy da sie spotkac, bo to takiee duże :painting: no chyba ze gdzies na kawce:kaffee_2:

Posted

Hejka

własnie chciałam wysłać im zgłoszenie na wystawę ale nie widzę ani adresu emailowego ani faxu !!

ponieważ I termin mija w przyszłym tygodniu wiec chciałam to miec juz z głowy przed światówką.

Czy ktos może wie jak im najlepiej wysłać zgłoszenie?? i

Posted

sh_maniak napisał(a):
Z tego co pamietam, najtaniej było przekazem z poczty na adres zwiazkowy ;)

Mnie na poczcie powiedzieli ze przekazów na Słowacje nie przyjmują.Do Czech owszem.
Można włożyć kasę do koperty ze zgłoszeniem,wysłac poleconym i modlić się żeby nie zginęła po drodze.Sporo osób tak płaci,tyle że wtedy nie masz potwierdzenia.