Romka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 A jaki był zadowolony,że mu się udała psota...;) Quote
Olivin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Dziś z Zenkiem był na długim spacerze. Kiko to numer jeden w ciągnięciu... Po co komu siłownia ;) Niesamowita siła!!! Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Kiko,poszedł dziś do domu,adopcja prosto ze schroniska...Kiko będzie pilnował składu węglowego.Powodzenia piesku,bądż szczęśliwy... Quote
Donata Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Romka napisał(a):Kiko,poszedł dziś do domu,adopcja prosto ze schroniska...Kiko będzie pilnował składu węglowego.Powodzenia piesku,bądż szczęśliwy... Czy w takim razie będzie tam sam bez człowieka? Przeglądam jeszcze fotki Kiko i tak naprawdę Kiko jest ładniejszy w rzeczywistości . Kiko miej dobrze. Quote
Ziutka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A cioteczki na wizytkę po.a. się wybierają ? ;) Quote
Donata Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Romka napisał(a):A jaki był zadowolony,że mu się udała psota...;) Też byłam świadkiem jak mu się kolejna psota z opuszczeniem boksu udała; psiak poszybował wokół stawu tak szybko jak tylko mógł. Wybiegłyśmy z Moniką jemu naprzeciw z kaszanką i smyczą. Kiko posłusznie stanął, pozwolił sobie nałożyć obroże i smycz, zjadł smakołyk i w nagrodę zafundowałam mu jeszcze trochę ciągnięcia. Ale cóz takiemu posłusznemu psiakowi należało się to. Quote
Romka Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Ziutka']A cioteczki na wizytkę po.a. się wybierają ? ;) No i byłyśmy w sobotę.Kiko ucieszył się bardzo.Poznał nas od razu i skakał z radości. Quote
Romka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Wygląda bardzo dobrze,ale miejsce w którym przebywa nie jest domkiem o jakim marzyłam dla Kiko.Psiak pilnuje olbrzymiego,ponad hektarowego, terenu na którym leży węgiel.Cała sierść Kiko jest pokryta pyłem węglowym.Psiak jest wypuszczany tylko na noc.Cały dzień przebywa w pomieszczeniu tuż przy wejściu na posesję.Pomieszczenie ma okno ale jest dość ciemne.Tu spał Kiko jak przyjechałyśmy: a tak wygląda jego miska z wodą i karma: Na terenie całej posesji leży węgiel: Quote
Romka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 W naszej obecności opiekun Kiko przyniósł, przy mojej pomocy, paletę na której od tej pory ma spać Kiko,psiakowi na pewno będzie cieplej niż na betonowej podłodze.Oprócz suchej karmy,Kiko dostaje także mięso oraz kości.Opiekun Kiko,sam przyznał,ze psiaka nie głaszcze ani nie chwali.Nie wolo mu wejść nawet do korytarza budynku w której jest siedziba firmy.Kiko ma być grożny bo pilnuje terenu.Kiedy Kiko podszedł do opiekuna ten nie pozwolił mu zbliżyć się do siebie. I jeszcze jedno niebezpieczeństwo,które dostrzegłyśmy.Kiko przechodzi pod bramą a na przeciwko budynku w którym jest siedziba firmy są tory kolejowe.Tak wygląda brama: Właściciel obiecał nam,ze zabezpieczy bramę tak by Kiko nie mógł wychodzić. Quote
Romka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dom trzeba odwiedzić ponownie,Kiko ma na pewno więcej miejsca do biegania niż w schronisku,ma wodę,karmę ale... Quote
Recommended Posts