magda_z Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ZAPRASZAMY WSZYSTKIE DZIECI ORAZ MŁODZIEŻ NA WYSTAWĘ PSÓW, Z OKAZJI DNIA DZIECKA! Masz psa?! Lubisz psy?! Chcesz sprawdzić jak Twój pupil poradzi sobie na torze przeszkód lub w konkurencji posłuszeństwa?! Chcesz zobaczyć pokazy profesjonalistów w agility, frisbee i psim tańcu?! Przyjdź 5 czerwca na festyn do Pilchowic! Każdy piesek biorący udział w konkursach otrzyma od nas smakołyk, a na zwycięzców czekają nagrody! Dodatkowo w trakcie wystawy będzie można wspomóc schronisko dla bezdomnych zwierząt w Rybniku. Dzień: 5 czerwca (niedziela) Miejsce: Boisko LKS "Victoria" Pilchowice (trasa Rybnik-Gliwice) Start: godz. 14:00 ( zapisy 13:30) Podczas wystawy psy muszą być na smyczy pod stałą opieką właścicieli i osoby dorosłej! Quote
Dog_lover Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ja chętnie przyjdę, ciekawe czy będzie dużo ludzi ? Quote
Agucha Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dog_lover napisał(a):Ja chętnie przyjdę, ciekawe czy będzie dużo ludzi ? Zapraszamy i modlimy się o ładną pogodę! :) Quote
magda_z Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Dog_lover']Ja chętnie przyjdę, ciekawe czy będzie dużo ludzi ? Zapraszam :) Im będzie więcej uczestników tym lepiej :cool3: Quote
mada28 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Witam, a ja może będę. Wszystko zależy od pogody i stanu ducha psa;))) Quote
magda_z Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='mada28']Witam, a ja może będę. Wszystko zależy od pogody i stanu ducha psa;))) Zamówiłam ładną pogodę :) Quote
magda_z Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Zdjęcia z wystawy: https://picasaweb.google.com/pongo.ares/IVPilchowickaWystawaPsow2011r?authkey=Gv1sRgCOnjg7Oeg53iZg&feat=directlink Quote
Agucha Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 magda_z napisał(a):Zdjęcia z wystawy: https://picasaweb.google.com/pongo.ares/IVPilchowickaWystawaPsow2011r?authkey=Gv1sRgCOnjg7Oeg53iZg# Pędzę oglądać! :lol: moje nie wyszły...z resztą dzieciaki skutecznie "umilały" mi czas.... Quote
Agucha Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 motylek1007 napisał(a):widać, ze super byla zabawa :) Fajnie było, ale potwornie gorąco... Moja córa zapowiedziała mi, że za rok bierze udział z naszą Toffi w konkurencji posłuszeństwa i sztuczek :lol: Quote
Recommended Posts