wiq Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dobcia napisał(a): Czarna strona charakteru Bystrej też ma swój urok:evil_lol: niezmiennie dostarcza mi wrażeń:evil_lol: BBeta napisał(a):Ale ona ma wielkie zęby :crazyeye::crazyeye: A taka milutka i słodziutka się wydaje :diabloti: pozory mylą, stara to prawda:lol: Marta_Ares napisał(a): no prosze jaka sielanka tylko Bystra sie nie leni:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: to jest mission imposible, ma motor w doopie:evil_lol: eria napisał(a): ale kły i białka błyskają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten bratek - no rewelka!!! te kolory takie intensywne!! tu rządzi prawo kłów i pazurów!:evil_lol: dzięki, mam zamiar zająć się teraz co nieco taką tematką;) Koma napisał(a):I Taki gacek :lol: ;) gacek+lis+wiewióra:evil_lol: Quote
Samturia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kurcze... Flatki są super ale teraz to sie w Bystrej zakochałam... normalnie też walczy o patyka jak Łapa ;) Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='wiq'] Ale ja mam dziś czszęście:loveu: Już drógi raz wchodze dziś do ciebie, i prawie na nową dostawę świeżutkich foci trafiam:loveu: Widze, że lisiczka kogoś z łóżka wygryzła?:cool3::evil_lol: Flatki na podłodze a Bystra w poduchach:loveu::evil_lol: Quote
wiq Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Samturia']kurcze... Flatki są super ale teraz to sie w Bystrej zakochałam... normalnie też walczy o patyka jak Łapa ;) o patka to nic... świruje totalnie za piłkami rugby:eviltong: [quote name='Dobcia']Ale ja mam dziś czszęście:loveu: to puść se totka:evil_lol: nikogo nie wygryzła, jest rotacja;) a teraz akurat wszystkie śpią na ziemi;) Quote
Usia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Rany kilka dni i znowu zaległosci :shake: nie wyrobie z wami przecież to kompakt jest:smile: (chyba hybryda) co nie zmienia faktu, że da się tym fajnie focić:smile: (wcześniej miałam FujiFinepix s5000 i też dawało się nim pobawić) Po polsku prosze :| [quote name='wiq'] post #43;) Latwo jest je rozroznic: 1) siersc - Mona ma falowana, Ada prosta 2) glowy - Mona ma szersza czaszke i wdatniejsze policzki 3) oczy - Ada ma ciemniejsze 4) Ogon - Mona ma zadarty i sierpowaty 5) Mona jest delikatniejszej budowy Glownie pomocne sa pkt 1 i 4;-) Na zywo nie mialabys problemu:smile: powtórzyć, zapamietac i traktowac jako 11 przekazanie ;) !!! jaki nochal :evil_lol: :evil_lol: Wiq nie musze pisac ze wszystkie foty sa super Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Usia'] Po polsku prosze :| powtórzyć, zapamietac i trkatowac jako 11 przekazanie ;) !!! jaki nochal :evil_lol: :evil_lol: Wiq nie musze pisac ze wszystkie sa super kompakt,lustrzankai ogólnie, hybryda łączy cechy lustra i kompaktu si, seniorita!;) dzięki, tym razem znów siostra fotografowała:D Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 o fotki :multi: :multi: chyba sie dziewczyna troche nie wyrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Usia napisał(a): chyba sie dziewczyna troche nie wyrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie.. to ja tak do doopy rzucam:oops: albo talerz idzie płasko, ale cholernie szybko, albo wolno, ale na końcu robi taką woltę..:roll: eria napisał(a):to jest piękne!! :loveu: dzięki:p:p Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 wiq napisał(a):nie.. to ja tak do doopy rzucam:oops: albo talerz idzie płasko, ale cholernie szybko, albo wolno, ale na końcu robi taką woltę..:roll: i ty sie wyrobisz z tym rzucaniem zobaczysz ;) Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hmmm.. dziś znowu kiepsko mi szło... to pewnie dlatego, że frisbee jest podziurkowane:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Niezła plątanina za jednego patyczka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cóż za zakręt :lol: :lol: :lol: Bystra widze,ze lubi ganiac za wszystkim czym mozna rzucic:evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='wiq'] Podoba mi sie ta leśna fotka:loveu: I szeroki uśmiech Bystrej też:loveu: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Niezła plątanina za jednego patyczka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bystra widze,ze lubi ganiac za wszystkim czym mozna rzucic:evil_lol: dobrze, że nie bójka, jak to czasem bywa;) ano:D trzeba ją tylko na to rozbujać i lata do upadłego. chciałabym ją jeszcze na rękawie wypróbować, ale to raczej pozostanie w sferze marzeń;) [quote name='Dobcia']Podoba mi sie ta leśna fotka:loveu: I szeroki uśmiech Bystrej też:loveu: właśnie wróciłyśmy z takiego spacerku;) godzinny, ale męcząąąąący:evil_lol::evil_lol: dochodzą do siebie;) [quote name='Samturia']no nie no Bystrołapacz pierwsza klasa ;) bystrolot:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bystra jest taakaa sliczna, a jak biega ah:loveu::loveu::loveu::loveu: nie chcesz jej mi oddac? :D Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 mogę Ci ją wypożyczyć - po 2 dniach z ulgą ją zwrócisz:evil_lol: Quote
eria Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jeee Bystra wypożyczona to ja chcę Adę !!!! gwarantuję że nie oddam :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oddasz, bo z Foxi wyjedzą Ci cały zapas jedzenia;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam kochana :buzi: to zdjęcie jest świetne... :loveu: czy ja Ci już mówiłam że masz talent?? Quote
Recommended Posts