aleb Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ach, zazdroszczę ci tej lustrzanki :razz: Ja może pod koniec roku będę miała :lol: A dummy z jakiej strony polecasz kupować? Czy lepiej na wystawach? Po prostu cudne fotki :loveu: Quote
wiq Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 hehe, też trochę na nią czekałam, ale się opłacało:D kupowałam tu, tam, i na światówce od tych ;) Najbardziej lubię Juventasy, ale Romneys'y też są o.k. Po prostu nieco inaczej zszyte i nieco twardsze (niewiele) Quote
eria Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ooo a tu znowu Ada-moja miłość :loveu: :loveu: :loveu: Kreon też dziś sezon pływacki rozpoczął :cool3: :cool3: co oczywiście uwieczniłam:cool3: Quote
misiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Wiq :). Przepiekne te wodne foteczki :loveu:. A co do aportów,to nie miałam pojecia,że to taka droga sprawa. Nie ma to jak małe pieski ;).Aportują piłeczkę za dyszkę ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj wiq z rana :D Zdjęcia jak zwykle przepiękne, ppsiaki Twoje fotogeniczne są jak dibli (chyba już to mowiłam ;) ) Zapraszam natomiast do nas, bo fotki są... dość nieoczekiwane :cool1: Quote
Usia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hej Wiq Nadrobiłam zaległosci dobrze ze u ciebie nie ma tyle co u innych po 6 stron. Fotki superowe tu wyglada jak nowofunland Po czym rozpoznajesz która to która ??przeciez one to jak blizniaki Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Znowu mnie chwile nie było, a tu tyle nowych fotek :cool3: Jak tylko skończy się pierwsza połowa meczu to ponadrabiam zaległości :) Quote
wiq Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 eria napisał(a):ooo a tu znowu Ada-moja miłość :loveu: :loveu: :loveu: Kreon też dziś sezon pływacki rozpoczął :cool3: :cool3: co oczywiście uwieczniłam:cool3: oczywiście obejrzałam:cool3: misiaczek napisał(a):Cześć Wiq :). Przepiekne te wodne foteczki :loveu:. A co do aportów,to nie miałam pojecia,że to taka droga sprawa. Nie ma to jak małe pieski ;).Aportują piłeczkę za dyszkę ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. dzięki:) piłki moje też noszą, ale retrievery mają jeszcze aporty:) zupełnie inny od Bystrej styl pracy mają kesslee napisał(a): psiaki Twoje fotogeniczne są jak dibli (chyba już to mowiłam ;) ) muszę przyznać, że to stwierdzenie jest oryginalne:) Usia napisał(a):Hej Wiq tu wyglada jak nowofunland Po czym rozpoznajesz która to która ??przeciez one to jak blizniaki miniaturowy niuf, 56 w kłębie;) one się różnią od czubków nosów do koniuszków pazurów i ogonów;) BBeta napisał(a):Znowu mnie chwile nie było, a tu tyle nowych fotek :cool3: Jak tylko skończy się pierwsza połowa meczu to ponadrabiam zaległości :) ano, galeria I klasa - same foty:cool3::evil_lol: Quote
wiq Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 byłaby fajna fotka..:lol: ta też, gdyby nie czyjaś kitka:evil_lol: a ta mi się irracjonalnie podoba;) Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wiq napisał(a):ano, galeria I klasa - same foty:cool3::evil_lol: Dokładnie :cool3::cool3: Quote
Koma Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ale trafiłam :lol: Ile fotek! I to jakich! :loveu: Pozdrawiamy :loveu: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wiq ty normalnie szalejesz,co chwilę nowe foty, przyhamuj troszkę bo nie nadąrzam komentować:evil_lol: Znowu ten piękny goldenek-na jeszcze piękniejszym portreciku:loveu: :loveu: no i Ada -moja miłość :D jakże bym mogła o niej nie wspomnieć Quote
wiq Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 miałam bardzo płodną twórczo niedzielę, chyba do następnej nie wkleję Wam wszystkich fotek:evil_lol: Quote
wiq Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 o, Koma :bye::multi: dawno Cię nie widziałam:) Quote
diabelkowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 no u ciebie ciagle cos a umnie az glupio pustki bo nawet aparatu nie mam ;(( Quote
Usia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 one się różnią od czubków nosów do koniuszków pazurów i ogonów;) to zes mi wytłumaczyła Quote
wiq Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='diabelkowa']no u ciebie ciagle cos a umnie az glupio pustki bo nawet aparatu nie mam ;(( musisz się poprawić:shake::shake:;);) [quote name='aleb']Ale suuuuuper fotki :loveu: dzięki:p a Ty masz galerię? chętnie zajrzałabym:) [quote name='Usia']to zes mi wytłumaczyła post #43;) Latwo jest je rozroznic: 1) siersc - Mona ma falowana, Ada prosta 2) glowy - Mona ma szersza czaszke i wdatniejsze policzki 3) oczy - Ada ma ciemniejsze 4) Ogon - Mona ma zadarty i sierpowaty 5) Mona jest delikatniejszej budowy Glownie pomocne sa pkt 1 i 4;-) Na zywo nie mialabys problemu:smile: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witamy :buzi: w końcu udało nam sie znaleźć trochę czasu na DGM:multi: Świetne to zdjecie... gratuluję refleksu :cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witamy :buzi: w końcu udało nam sie znaleźć trochę czasu na DGM:multi: Świetne to zdjecie... gratuluję refleksu :cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: hurra:multi: ee.. to nie refleks ino aparat;) bGirl napisał(a):Witamy kolejny duecik :loveu: niesamowicie się ogląda Wasze fotki witaj:) konkretnie do trio;) dzięki, staram się focić ładnie;) Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='wiq'] witaj:) konkretnie do trio;) dzięki, staram się focić ładnie;) ooops przepraszamy za pominięcie jednego czworonoga. mizianko im to wynagrodzi [SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
wiq Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 czaję się zabiorę:cool3: nie dała:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kurde ale foteczek :iloveyou: wiesz jak sie ma dobry aparat to i zdjecia swietne, ale żeby wyszło dobre zdjęci musi byc dobry fotograf :) Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 normalnie czułam w kościach te fotki ! wiedziałam że jak tu wejdę teraz to będą nowe foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts