Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jaka czysciutka i obroza i pies...:evil_lol: tez wczoraj mielismy kapiel w takiej glebszej kaluzy....:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Na tym zdjeciu no nie wiem czemu ale Bystra przypomina mi szakala:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulacje płomyczka:thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :turn-l: :turn-l: zmokła kura :turn-l::evil_lol: Quote
wiq Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Usia']Gratulacje płomyczka:thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :turn-l: :turn-l: zmokła kura :turn-l::evil_lol: thx;) co Cie tak śmieszy??:angryy::mad::evil_lol::evil_lol: KaRa_TC;ę4186052 napisał(a): Na tym zdjeciu no nie wiem czemu ale Bystra przypomina mi szakala:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: mnie rysia, takie pędzelki na uszach jej się zrobiły :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Marta_Ares'] jaka czysciutka i obroza i pies...:evil_lol: i co, jak przy niej wypada Ares?:cool3:;) Quote
eria Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 obroża elegancka!! http://img410.imageshack.us/img410/3632/sm180307016nv4.jpg Quote
Agushka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 o ja pierniczę :evil_lol::evil_lol: super :) tylko nie widzę sensu trzepania się nadal stojąc w kałuży ale przecież nikt nie oczekuje sensownego zachowania od szczęśliwego psa :) Quote
wiq Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='eria']obroża elegancka!! http://img410.imageshack.us/img410/3632/sm180307016nv4.jpg kamuflażowa :evil_lol: [quote name='Agushka'] o ja pierniczę :evil_lol::evil_lol: super :) tylko nie widzę sensu trzepania się nadal stojąc w kałuży ale przecież nikt nie oczekuje sensownego zachowania od szczęśliwego psa :) otóż to:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='wiq'] A feeeeeeee:evil_lol: Chyba nie zbyt smaczna ta woda:evil_lol: [quote name='wiq'] Moje piękności:loveu::loveu::loveu: A jak elegancko kroczy, no i ten dumny ogon:loveu: Quote
milena182 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 wiqulec czy twoje flatki mialy juz szczeniaki(jezeli wogole planujesz je dopuszczac)? Quote
wiq Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Dobcia']A feeeeeeee:evil_lol: Chyba nie zbyt smaczna ta woda:evil_lol: Moje piękności:loveu::loveu::loveu: A jak elegancko kroczy, no i ten dumny ogon:loveu: Dobcia!!:multi: Dawno Cię nie było:multi: Ano, woda coś jej nie podeszła;) Rude tak coś nosi ten ogon, od Mony się nauczyło;) [quote name='milena182']wiqulec czy twoje flatki mialy juz szczeniaki(jezeli wogole planujesz je dopuszczac)? nie miały i nie planuję:) żywot hodowcy to zbytnia odpowiedzialność dla mnie;) Quote
milena182 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a jezdzice na wystawy czy raczej polowania? Quote
wiq Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 na wystawy kiedyś sporo jeździłam (muszę znów się gdzieś przejechać - Mona ma ChPl na ukończeniu;). na polowania nie, niestety. mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni (ale raczej niekoniecznie obecne moje flaty się załapią..;( ) Quote
misiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='wiq']n/c Cześć Wiq :). To dziś u Was taka aura wiosenna ?:roll: U nas deszcz jedynie pada,na szczęście śnieżek nie wrócił :p.A i drzewka zaczynają kwitnąć :multi:. Quote
wiq Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 misiaczek napisał(a):Cześć Wiq :). To dziś u Was taka aura wiosenna ?:roll: U nas deszcz jedynie pada,na szczęście śnieżek nie wrócił :p.A i drzewka zaczynają kwitnąć :multi:. o proszę, przywołałam Cię telepatycznie:D Dziś się do Was wybierałam:) Pogoda wciąż "cudna", to śnieg, to deszcz, to wszystko do kupy.. Drzewka miały pączki, ale nie wiem, co z nich zostanie.. Quote
diabelkowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wiq jak Bystra ci cos przynosi to tak szybciutko czy dumnie kroczy z ta rzecza ? :P bo Loganiasty tak dumnie to przynosi i za chiny nie umiem go nauczyc zeby szybciutko przynosil Quote
wiq Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 przynosi szybko, bo wie, że za szybki powrót będzie przeciąganie, chowanie i dalsze rzuty. flaty podobnie. może starasz się od razu mu zabrać aport? jak przyniesie pochwal go, pogłaszcz i daj nacieszyć się zdobyczą. potem możesz poprzeciągać się z nim,(od czasu do czasu pozwól mu wygrać; jeżeli ma słabą pasję do aportu lub nie jest zbyt pewny siebie pozwalaj na to częściej) i każ puścić (albo umiejętnie wyszarpnij). i od nowa:D kończ szybko zabawę, żeby był na maxa podkręcony Quote
Usia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzien dobry :p my tak sie przywitac wpadlismy a no i o jakie fotki poprosic, mozna ?? Quote
wiq Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 miło:) fotek niestety niet, ostatnio działamy wg systemu weekendowego.. Quote
diabelkowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 wiq napisał(a):przynosi szybko, bo wie, że za szybki powrót będzie przeciąganie, chowanie i dalsze rzuty. flaty podobnie. może starasz się od razu mu zabrać aport? jak przyniesie pochwal go, pogłaszcz i daj nacieszyć się zdobyczą. potem możesz poprzeciągać się z nim,(od czasu do czasu pozwól mu wygrać; jeżeli ma słabą pasję do aportu lub nie jest zbyt pewny siebie pozwalaj na to częściej) i każ puścić (albo umiejętnie wyszarpnij). i od nowa:D kończ szybko zabawę, żeby był na maxa podkręcony no szarpiemy sie dostaje zawsze nagrode no ale poprzeciagamy sie fajnie :)))) Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jakby nie patrzec to weekend juz sie prawie zaczal:evil_lol: Quote
wiq Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 całe szczęście dałyście głos, bo już myślałam, że pogrążyłyśmy się w odchłani zapomnienia...:cool1::diabloti: eria napisał(a):to znaczy że fotki jutro????:cool3: :cool3: si seniorita:razz: diabelkowa napisał(a):no szarpiemy sie dostaje zawsze nagrode no ale poprzeciagamy sie fajnie :)))) czekam na relację:D Marta_Ares napisał(a):jakby nie patrzec to weekend juz sie prawie zaczal:evil_lol: hihihi (nerwowy chichot mój:evil_lol:), owszem:cool3: Usia napisał(a):tak weekend juz tuz tuz właściwie to już:beerchug: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no wlasnie zaczal sie a gdzie zdjecia:eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts