wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3979256#post3979256 słuchajcie, Azor pilnie potrzebuje tymczasu, a najlepiej docelowego domu.. Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiq napisał(a):canon 400d Teraz to prawie wszyscy kupują tego Canona :eviltong: Ja osobiście też się nad nim zastanawiam, ale chyba pozostane wiarna Nikonowi :cool3: A obiektyw jaki ?? Wybacz mi moją dociekliwość ;) Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 mam go od pazdziernika i jest fajny:p(choc jeszcze nie przeczytalam instrukcji..) obiektyw 18-55 (kitowy) Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiq napisał(a):mam go od pazdziernika i jest fajny:p(choc jeszcze nie przeczytalam instrukcji..) obiektyw 18-55 (kitowy) Właśnie nie wiem czy lepiej kupić tego Canona czy dołożyć i kupić Nikona d80. Strasznie nie zdecydowana jestem :p Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BBeta napisał(a):Właśnie nie wiem czy lepiej kupić tego Canona czy dołożyć i kupić Nikona d80. Strasznie nie zdecydowana jestem :p ciężko mi doradzać.. może lepiej zaoszczędzić na body i pójść w szkła? dużo ludzi tak robi i są zadowoleni (ja też chcę obiektyw.. ale póki co ni ma;) ) eria napisał(a): jak lis :loveu: :loveu: :loveu: a teraz śpi jak stary niedźwiedź:evil_lol: Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiq napisał(a):ciężko mi doradzać.. może lepiej zaoszczędzić na body i pójść w szkła? dużo ludzi tak robi i są zadowoleni (ja też chcę obiektyw.. ale póki co ni ma;) ) Może, sama już nie wiem :shake: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiq napisał(a): Zmęczony pies...szczęśliwy pies :loveu:. Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiq napisał(a):dziś mało - deszcz pokapywał, słońca nie było..:shake: Słońca nie było ale fotki ładne :loveu: Aparat masz świetny, ja mogę o takim pomarzyć :shake: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BBeta napisał(a):Może, sama już nie wiem :shake: ja w takich sytuacjach rzucam monetą:lol: misiaczek napisał(a):Zmęczony pies...szczęśliwy pies :loveu:. pierwsze, najważniejsze przykazanie:evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Słońca nie było ale fotki ładne :loveu: Aparat masz świetny, ja mogę o takim pomarzyć :shake: dzięki, całe 10:evil_lol: zwykle mam około 150;) ja marzyłam dość długo, ale marzenia się spełniają:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Marzenia się spełniają, ale to się nie spełni :-P Sama na aparat predko nie uzbieram, a moi rodzice chojni nie są :roll: Quote
KaRa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kazdy biegnie w innym kierunku:lol: :lol: :lol: a mowilas,ze flaty malo towarzystkie tez sa a tu z kolega/kolezanka biegaja;) Quote
diabelkowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 moja milosc :D a mi image i dogo przestalo strajkowac wiec jest wiecej fotek :DD Quote
wiq Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Marzenia się spełniają, ale to się nie spełni :-P Sama na aparat predko nie uzbieram, a moi rodzice chojni nie są :roll: e tam.. ja tez nie mialam aparatu od tak, troche poczekalam..;) KaRa_TC napisał(a): Kazdy biegnie w innym kierunku:lol: :lol: :lol: a mowilas,ze flaty malo towarzystkie tez sa a tu z kolega/kolezanka biegaja;) Tare znaja od szczeniaka, w dodatku to bardzo mila i nienapastliwa suczka, więc się dobrze dogadują. One większość psów po prostu olewają;) diabelkowa napisał(a): a mi image i dogo przestalo strajkowac wiec jest wiecej fotek :DD zaraz zajrzę do Ciebie, a i sama coś wrzucę:) Quote
wiq Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 (proszę olać bałagan, nie mój pokój:evil_lol:) zdjęcie nieciekawe, ale te oczy są komiczne:lol: a to zrobiłam nie patrząc przez obiektyw;) nie ma to jak leżeć na ciuchach i wcinać patyk:evil_lol: Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 czy mojej ulubienicy się czasem nie przytyło??? wiq - będziesz na wystawie w Katowicach w piątek lub inny dzień?????? Quote
wiq Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 troszku tak:oops: dodatkowo zarosła kudłami.. ale już pracuję nad jednym i drugim:evil_lol: Quote
wiq Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 co do wystawy (zapomniałam dodać..) - postaram się być w sobotę przy flatach. ponoć są już od 10tej Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ja w sobotę będe na 100% bo są sznaucery i niufy!!!!! może się jakoś spotkamy ??? tylko co by tu wymyslić.... Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no to chyba najlepsze wyjście !! podam Ci numer na pw oki?? Quote
Dobcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć...:cool3: wiq napisał(a): Cudne, piękne, no.... moja ulubienica :loveu::loveu::loveu:I to jej lisie spojrzenie:loveu: Fajnie macie z tą wystawą...;) Quote
diabelkowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no ej ja tez sie chce z wami spotkac moze bedziecie tez w niedziele co ? :>> Quote
Recommended Posts