:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wiq :crazyeye: żyjesz :multi::multi: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Samturia napisał(a):z każdym wejściem do tej galerii załamuje się coraz bardziej bo... TY MASZ FLATYYYY :cry: :placz: :(:(:( i to jakie :razz: Wiq po co Ci wena ustaw samowyzwalacz napewno coś sie trafi :eviltong: jakis przystojny Antonio moze dla spragnionych DGM :evil_lol: chodziasz psy i tak sa beautiful:loveu: :loveu: a tak po za tym to my sie chcielismy przywitac po bardzo długiej nieobecnosci Quote
milena182 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,jest jeden z flatami w tym jeden ,,kasztanowy" Quote
olekg89 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wątrobiany jak już.Nie ma kasztanowych. Quote
milena182 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 zacytowalam to wiec nie ja wymyslilam tylko napisalam tak jak tam:/ Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Agushka']To poprawiaj się Wiqś ale szybko :mad: bo to wstyd i hańba żeby tak długo nie pokazywać nam swoich dziewczynek :) wstydam sie, ale nie poprawie tymczasowo, bo pozyczylam aparat.. [quote name='eria']WKLEJAC FOTY NATYCHMIAST:mad: to se ne da, patrz wyzej ;) [quote name='Tina.Sara']cześć Wiktoria :] hej:p [quote name=':: FiGa ::']wiq :crazyeye: żyjesz :multi::multi: jakoś, ledwo, ale zawsze;) [quote name='Usia'] a tak po za tym to my sie chcielismy przywitac po bardzo długiej nieobecnosci nooo! nareszcie na dłużej na dogo:) [quote name='milena182']ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,jest jeden z flatami w tym jeden ,,kasztanowy" mozesz mi podeslac linka na priv? [quote name='olekg18']wątrobiany jak już.Nie ma kasztanowych. uzywa sie tego okreslenia wymiennie. we wzorcu jest tak: 'umaszczenie: tylko czarne lub kasztanowe (watrobiane). raczej niepoprawne jest 'czekoladowe' (chyba kwestia tradycji) [quote name='milena182']zacytowalam to wiec nie ja wymyslilam tylko napisalam tak jak tam:/ o dziwo, dobrze tam bylo;) Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 TO JEST SKANDAL !!! PRZYSZŁA , NIE WKLEIŁA ZDJĘĆ I POSZŁA !!!!!!!!! Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 na spacer poszłam:eviltong::evil_lol: Quote
eria Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 NO MÓWIŁAM ŻE SKANDAL, NA SPACER POSZŁA, BEZ FOT PRZYSZŁA Quote
wiq Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ni ma sprzetu, ni ma fot:shake::evil_lol: Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ty mi nie każ dłużej na foty czekać :mad: flatttttttttttttttttttttttttttttttttttt z jakiej hodowli masz flaty? bo widze że w profilu ci pisze żeś ze ślónska jest ;) Quote
misiaczek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oj Wiq !!!.Manto się należy .Przyszła na 5 minut,fot nie zostawiła i poszła.SKANDAL :x:x:x Quote
Usia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 skandal skandal bez fot i sprzetu na spacer isc toz to tak nie mozna nam robic wiernym wielbiciela flatów i rudej :mad: :mad: Quote
BlackSheWolf Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Usia napisał(a):skandal skandal bez fot i sprzetu na spacer isc toz to tak nie mozna nam robic wiernym wielbiciela flatów i rudej :mad: :mad: ja tez czekam na fotki :D Quote
Agushka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Wiqś :) Co tam z fotkami? będą? Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hey wiq:lol: Wszyscy czekamy na fotki pięknych suczek, i mojej Bystrej ulubionej:loveu::cool3: Quote
diabelkowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wiqs no wlasnie jak sie starasz ? :>> chce moja loganiasta Bystra :))) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wiq Ty żyjesz :bigcool: nie dałaś zadnych foteczek ale wybaczam bo sie w końcu pokazałaś :buzi: Quote
wiq Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 szit, taka presja, chyba faktycznie zrobię jakieś fotki:evil_lol: p.s. a tak nawiasem mówiąc, cieszę się, że zaglądacie i się dopominacie:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wiq napisał(a): p.s. a tak nawiasem mówiąc, cieszę się, że zaglądacie i się dopominacie:eviltong: No BA !! Takich piękności się niedomagać to grzech :D Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To ja się pożegnam bo jadę i będę potęm... :* znączy śię w sóbótę... wiem że nieczytelne ale cóż... :P Quote
Agushka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Wiqś :) Kiedy dasz nam oczy pocieszyć swoją czarno rudą gromadką? Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zadamy fotek czarno-rudej sfory:evil_lol: Quote
Recommended Posts