misiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jakie śliczne foteczki spacerkowe :loveu:.A pisałyscie,że gnijecie to myslałam,że przez jakis miesiąc nowych nie zobaczymy ;). Quote
Agushka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej Wiqś. Jak widze, dotrzymałas wczorajszego potanowienia i wybiegałaś suki :) i to chyba mimo wiatru bo widzę, że wiało aż się hmm Monie czy Adzie? sierść na uchu zawinęła :) Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 masz dwa flatu...??? ja też chceeee :) Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Agushka napisał(a):Hej Wiqś. Jak widze, dotrzymałas wczorajszego potanowienia i wybiegałaś suki :) i to chyba mimo wiatru bo widzę, że wiało aż się hmm Monie czy Adzie? sierść na uchu zawinęła :) Wiatr ??? To ma byc wiatr ??? U mnie tak wieje, ze psom glowy urywa ! :angryy: :evil_lol: Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ah te oczy - czysty bursztyn :loveu: :loveu: :loveu: uszka jej rozwiało :evil_lol: Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):Wiatr ??? To ma byc wiatr ??? U mnie tak wieje, ze psom glowy urywa ! :angryy: :evil_lol: no no no u mnie tez tylko ze mi bardziej to przeszkadza niz im :roll: Quote
wiq Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Tina.Sara napisał(a):jakie śliczne!!!!!!!!!!!!!!! :multi: danke;) misiaczek napisał(a):Jakie śliczne foteczki spacerkowe :loveu:.A pisałyscie,że gnijecie to myslałam,że przez jakis miesiąc nowych nie zobaczymy ;). nie no, bez przesadyzmu:evil_lol: len zwalczony, a ja juz zaprzegnieta do kieratu:angryy:;) Agushka napisał(a):Hej Wiqś. Jak widze, dotrzymałas wczorajszego potanowienia i wybiegałaś suki :) i to chyba mimo wiatru bo widzę, że wiało aż się hmm Monie czy Adzie? sierść na uchu zawinęła :) no tak, staram sie realizowac noworoczne postanowienia:evil_lol: wialo tak srednio, czasem naprawde mocno dmuchalo Samturia napisał(a):masz dwa flatu...??? ja też chceeee :) ano dwa:) Honey napisał(a):Wiatr ??? To ma byc wiatr ??? U mnie tak wieje, ze psom glowy urywa ! :angryy: :evil_lol: bo te Twoje wyzly jakies watle:evil_lol: myslalam, ze s/zkomentujesz posoka:cool3: eria napisał(a): ah te oczy - czysty bursztyn :loveu: :loveu: :loveu: uszka jej rozwiało :evil_lol: u niej to bylo dosyc widoczne, ale kiedy flatom podwiewalo uszy do gory to dopiero:lol: milena182 napisał(a): no no no u mnie tez tylko ze mi bardziej to przeszkadza niz im :roll: ja lubie wiatr;) Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 bo te Twoje wyzly jakies watle:evil_lol: myslalam, ze s/zkomentujesz posoka:cool3: Wiem ! Dlatego nie skomentowalam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 uwielbiam czarne psy:loveu: :loveu: wiq co ci powiem to ci powiem ale talent do robienia zdiec to ty masz:p Quote
Alynkaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 diabel???:diabloti::diabloti::diabloti::D aejaki sliiczny:loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Popieram w 100% moje 2 przedmówczynie :D Quote
wiq Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 furciaczek napisał(a): uwielbiam czarne psy:loveu: :loveu: wiq co ci powiem to ci powiem ale talent do robienia zdiec to ty masz:p to tez moj ulubiony kolor:loveu: ee, nie talent, ino aparat;) Alynkaaa napisał(a): diabel???:diabloti::diabloti::diabloti::D aejaki sliiczny:loveu::loveu::loveu: diabeł wcielony:evil_lol: ha, ladnemu zawsze lżej w życiu:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Popieram w 100% moje 2 przedmówczynie :D :p:p:p Quote
Honey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ee, nie talent, ino aparat;-) Prawie dalam sie nabrac, ze taka skromna jestes :evil_lol: PS. Kazdy by chcial taki aparat, co sam ladne zdjecia robi :razz: Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a ty to niebadz taka skromna:p aparat to nie wszystko, trzeba miec jeszcze to "cos" (niepytajcie co bo niewiem):cool1: Quote
wiq Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Honey']Prawie dalam sie nabrac, ze taka skromna jestes :evil_lol: PS. Kazdy by chcial taki aparat, co sam ladne zdjecia robi :razz: bo jestem:evil_lol: ha, dobrze wiemy, ze wystarczy kupic lustro:evil_lol: [quote name='furciaczek']a ty to niebadz taka skromna:p aparat to nie wszystko, trzeba miec jeszcze to "cos" (niepytajcie co bo niewiem):cool1: to costo lustro w aparacie wlasnie:evil_lol: Quote
eria Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 teraz się zgubiłam, to suczydło na ostatniej focie to które? stawiałabym na Monę, ale tym razem pokroić się nie dam :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 eria napisał(a):teraz się zgubiłam, to suczydło na ostatniej focie to które? stawiałabym na Monę, ale tym razem pokroić się nie dam :evil_lol: Które by nie było i tak piękne :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hihih chyba strasznie u was wiało :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mam jakąś manię na punkcie błyszczących się psów, a Twoje dziewczyny świecą się jak wypolerowane :loveu: śliczne portrety ! Quote
milena182 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Mam jakąś manię na punkcie błyszczących się psów, a Twoje dziewczyny świecą się jak wypolerowane :loveu: Pinczerka moje tez sie swieca i blyszcza jakby je olejem polał,szczególnie jamnik:diabloti: Quote
Recommended Posts