Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć wiq:lol: wiq napisał(a): Eh....:loveu::loveu::loveu:nic nie napisze, tylko sobie popodziwiam...:loveu::loveu::loveu: wiq napisał(a): No dobra, napisze:cool3: Hehehehe wyśpi się suczka za trzy:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ale ją rozpieszczasz :D no no :D:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ada mnie tu powaliła na kolana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tylko mi nie mów, że Mona się nie wyspała.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cwaniara jaka wygodna i jeszcze oczko puszcza :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 hej dziołszki:) kilka fotkuf, moze wkrotce zrobie jakies plenerowe..:roll:;) pozazdrosciła:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Boskie zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki wilkołak z niej:lol: Quote
wiq Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 furciaczek napisał(a): hehe jaka wygodnisia:evil_lol: prawdziwa psia arystokracja:loveu: a jak, prawie champion:evil_lol: milena182 napisał(a)::klacz::turn-l::turn-l::turn-l::saeek: no co?..:eviltong::eviltong: Tina.Sara napisał(a):cudne.. JAK ZWYKLE :cool3: dzieki:oops::p diabelkowa napisał(a):to nawet ja tak wygodnie nie mam w loozku ... :P przenosze sie do ciebie ;) :lol: moze znajdzie sie miejsce..;) Dobcia napisał(a): No dobra, napisze:cool3: Hehehehe wyśpi się suczka za trzy:evil_lol: ostatnio wysypia sie jeszcze za mnie:evil_lol: to za 4;) _ChiQuiTa_ napisał(a): ale ją rozpieszczasz :D no no :D:loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam to robic:evil_lol: Quote
wiq Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 KaRa_TC napisał(a): Boskie zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki wilkołak z niej:lol: wyszło szydło z worka:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jak boooosko :loveu::loveu::loveu: Wikuś co tam u Ciebie :) Quote
wiq Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 furciaczek napisał(a): hehe jaki wampirek:evil_lol: to jest stan nirvany, a nie wampir:eviltong: Quote
wiq Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): jak boooosko :loveu::loveu::loveu: Wikuś co tam u Ciebie :) zyjemy...;) ale ledwo, bo mi sie nie chce..;) Quote
Alynkaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 nie no wymiekam!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: swietnieee.... tak w ogole to witam:D Quote
misiaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bystra jest bystra i czujna :evil_lol: Łypie oczkiem czy czarne dziewczyny ją z posłanka nie pogonią :). Quote
Honey Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Alynkaaa napisał(a): Fajne zdjecie, a imie do suni wybitnie pasuje :loveu: Quote
Dobcia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wiq napisał(a): Miodzik dla moich oczu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::cool3: Niby śpi a czówa:p A wogóle to cześć;) Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 witam wlascicielke czarno rudej ekipy:p Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tej to dobrze:cool3: :loveu: :loveu: to jest BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja już nic nie gadam......burżuazja se leży na trzech pontonach............ wymiękam... Bystra debeściak! Quote
wiq Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 APSA napisał(a)::lol: :lol: :lol: Bystra rulez :) przypomniala mi sie taka piosenka.. :"oi,oi,oi, rules Analogs, rules Analogs!":lol: Alynkaaa napisał(a): nie no wymiekam!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: swietnieee.... dziekujem:p misiaczek napisał(a): Bystra jest bystra i czujna :evil_lol: Łypie oczkiem czy czarne dziewczyny ją z posłanka nie pogonią :). owszem, jest najczujniejsza:p ale ostatnio charakter jej zlagodnial.. troche..:evil_lol: Honey napisał(a):Fajne zdjecie, a imie do suni wybitnie pasuje :loveu: do oczu i ruchliwosci owszem, ale do pojetnosci..:evil_lol: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dobcia napisał(a):Miodzik dla moich oczu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::cool3: to ten kolor;) furciaczek napisał(a):witam wlascicielke czarno rudej ekipy:p witam:) w koncu weekend!:multi: Marta_Ares napisał(a): Tej to dobrze:cool3: :loveu: :loveu: to jest BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzieki:p staram sie, coby im bylo db;) eria napisał(a): ja już nic nie gadam......burżuazja se leży na trzech pontonach............ wymiękam... Bystra debeściak! ktos spi na golej podlodze, by na 3 pontonach spac mogl ktos:evil_lol: uparliśta się na tą bystrą;):evil_lol: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 suki zrobily nalot na psia szuflate i posilily sie 0,5 kg mielonych zwaczy i swnskim uszkiem..:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 wiq napisał(a):suki zrobily nalot na psia szuflate i posilily sie 0,5 kg mielonych zwaczy i swnskim uszkiem..:evil_lol: Inteligentne baby:evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 wlasnie nie wiem, jak to zrobily.. albo zwyczajnie niedomknelam.. Quote
Ola&Kora Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 wiq; napisał(a):suki zrobily nalot na psia szuflate i posilily sie 0,5 kg mielonych zwaczy i swnskim uszkiem..:evil_lol: Mniam mniam :p Teraz bedziesz musiała gdzie indziej chować takie rzeczy, bo szuflada nie stanowi już żadnego problemu dla sucz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts