Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 chiQita o ile sie nie myle to rzesa jest taka zielona z wody:D a foteczki cud miod malyyyna:):loveu: dobranoc:**** Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc wiqus:) a tu chyba zastanawiala sie juz jak sie ubrac na sylwka:evil_lol: Quote
Honey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wiq napisał(a):to bodajze sierpien, jeszcze lato, jeszcze stary aparat..;) moj ecik..;) Moje ulubione fotki ! :multi: :multi: :multi: Zwlaszcza ta z rzesa na pysku :loveu: Pozdrowienia ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Świetne :loveu: A potem obieraj taką z tych wszystkich drobinek... :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wiq napisał(a): Piękne:loveu::loveu::loveu: I ten języczek Bystrej:cool3: Quote
wiq Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Agushka napisał(a):Hej Wiqś :) Widzę że flaty wiedzą same, że im dobrze w zielonym. Same się przystroiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: leśne ludki:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam :) tożto zdjęcie z 1 strony :) a własnie co ona miała na pyszczku ? ta sama seria foto;) to rzęsa wodna;) Alynkaaa napisał(a):chiQita o ile sie nie myle to rzesa jest taka zielona z wody:D a foteczki cud miod malyyyna:):loveu: o wlasnie:) dzieki:p furciaczek napisał(a):czesc wiqus:) a tu chyba zastanawiala sie juz jak sie ubrac na sylwka:evil_lol: obsypana confetti:evil_lol: Honey napisał(a):Moje ulubione fotki ! :multi: :multi: :multi: Zwlaszcza ta z rzesa na pysku :loveu: Pozdrowienia ! dzieki:p mam nadzieje, ze mojego wpisu u Ciebie nie potraktowalas jako wmuszenia odwiedzin:oops: to blo głownie do ChouChou;):evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Świetne :loveu: A potem obieraj taką z tych wszystkich drobinek... :evil_lol: wstaczy wrzucic jeszcze raz do stawu:D:evil_lol: Quote
wiq Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 diabelkowa napisał(a): sliiiczna foota :))) w betach najlepiej:evil_lol: Dobcia napisał(a):Piękne:loveu::loveu::loveu: I ten języczek Bystrej:cool3: zeb go sobie nie przygryzla:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzieńdoberek :) Tina.Sara napisał(a):doberek dzień :cool3: witam Was!:) niestety nie mam czasu na odwiedzin u Was, nadrobie łikendem..:shake: Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nio to ja mowie tylko dzemdobry i spadam:p Quote
Honey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No wiesz... na mnie nielatwo cokolwiek wymusic :evil_lol: A zdjecia z zielona rzesa na pysku to moje ulubione! Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wiq, przecież nikt cie nie pobije jak nie odwiedzisz galerii jego pupila :eviltong: ja poczekam :cool3: Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesc wiqus:) a gdzie ty sie podziewasz cio:mad: Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wiq porwali Cię jacyś złoczyńcy czy co?? Quote
wiq Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 furciaczek napisał(a):nio to ja mowie tylko dzemdobry i spadam:p witaj:) wpadłam do Was, a tam takie wiesci.. :shake: Honey napisał(a):No wiesz... na mnie nielatwo cokolwiek wymusic :evil_lol: A zdjecia z zielona rzesa na pysku to moje ulubione! :evil_lol: bede to miala na uwadze, jak mi sie znow sucz upapra:cool3: Tina.Sara napisał(a):Wiq, przecież nikt cie nie pobije jak nie odwiedzisz galerii jego pupila :eviltong: ja poczekam :cool3: uff.. ulzylo mi..:evil_lol: furciaczek napisał(a):czesc wiqus:) a gdzie ty sie podziewasz cio:mad: nawal obowiazkow..:shake: eria napisał(a):Wiq a może by tak fotki jakieś ? wieczorkiem:cool3: Agushka napisał(a):Wiq porwali Cię jacyś złoczyńcy czy co?? o ile szkolnictwo to zloczyncy, to jak najbardziej:evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć Wiq :).Kurde,tu się nie da byc orginalną,żeby napisac cosik innego niz wszyscy :shake:.Foteczki śliczniaste :loveu: a te zgłosiłabym do konkursu na zdjęcie miesiąca,gdyby regulamin pozwalał sierpniowe wklejać w styczniowych :). Quote
wiq Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 misiaczek napisał(a): Cześć Wiq :).Kurde,tu się nie da byc orginalną[...] kurde, to było bardzo miłe i bardzo oryginalne:p dziękuję:loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Wiquś! :* witaj:) Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hehe jaka wygodnisia:evil_lol: prawdziwa psia arystokracja:loveu: Quote
milena182 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 furciaczek napisał(a): hehe jaka wygodnisia:evil_lol: prawdziwa psia arystokracja:loveu: :klacz::turn-l::turn-l::turn-l::saeek: Quote
diabelkowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 to nawet ja tak wygodnie nie mam w loozku ... :P przenosze sie do ciebie ;) Quote
Recommended Posts