wiq Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 misiaczek napisał(a): No i może w końcu Wiq wyjaśnisz,tak łopatologicznie,czy na trzeciej fotce to dwa flaty czy dwa goldeny,bo juz się pogubiłam :placz:. białe to golden moich znajomych, czarne to Ada;) bigos napisał(a):A bardzo dobrze:p:pdziękuję:p:p Działo się, działo:p] hehe,widziałam w Waszej galerii:evil_lol: Agushka napisał(a):Hej Wiqś :) Znowu jesteś zabiegana? znowu:placz: i naprawde nie mam prawie na nic czasu:placz: szczerze nienawidzę takiego ganiania za niczym:shake: KaRa_TC napisał(a): Śliczne to zdjęcie:loveu: ona jest naprawde urocza:loveu: :loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: Marta_Ares napisał(a):Witam sliczne fotki:loveu: :loveu: dzięki:) _ChiQuiTa_ napisał(a):Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu: te Twoje zwierzaki sa boskie wiesz? a ja juz to tyle razy mówiłam :D ;) PS Wybacz że was zaniedbujemy... ale jakos ostatnio tak wychodzi ze wciąż za mało czasu :oops: obiecujemy poprawę :) ;) rozumiem Cie, ja tez mam multum zaleglosci.. na dogo i w zyciu..:shake: Quote
wiq Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 łosz.. ale mam dzis na nie nerwy:angryy: swoja droga maja ostatnio ciezkie czasy, bo jestem zajeta od 8.00-20.00 i padam na pysk, wiec chodza tylko 4 x dziennie na siku:shake: dluzne mi wiec nie pozostaja.. np. ada bezczelnie kradnie zarcie ze stolu.. czarne maja cieczki, swiruja...:shake: dodatkowo ogolnie jestem wkurzona:angryy: podsumowujac: wrrrr:angryy::angryy: Quote
basia bonnie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Super foty:loveu: Ojoj szkoda, że masz taki nastrój:-( Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kurczę, chyba naprawdę coś w powietrzu wisi. Wszyscy źli jak diabli... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Agushka napisał(a):Kurczę, chyba naprawdę coś w powietrzu wisi. Wszyscy źli jak diabli... No dobrze że mi juz przeszło :) Wiq wrzuć na luz... moja Tina też świruje a na siku chodze 2 razy bo nie mam kiedy.... :) Quote
wiq Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Basia, witaj u nas! Dzieki, ze probujecie mi pomoc, ale... K***a, nic mi nie przechodzi:angryy:, byle czym sie zaraz denerwuje:angryy: suki mnie tez wkurzaja:angryy: do roboty sie zabrac nie umiem, a jak sie zabiore, to idzie jak krew z nosa:angryy: a w sobotę wolnego brak, bo trzeba odpracowac 'alarm bombowy':angryy: K***a!!!:angryy: Quote
eria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 eh ..... no to ja też się powściekam - na moje lenistwo ! Uczyc się nie chce, za jakąś robotę się zabrać się nie chce, deszcz leje, nawet z psami iść się nie chce, w przyzłym tygodniu praktyki......też mi się nie chce...boszeeeeeeeee jedyne co mi się chce to spać.........:angryy: no... Quote
Tina.Sara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cześć Wiktoria.. nie wściekajcie sie tak, złość piękności szkodzi :cool3: przejdzie... mam nadzieje Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Asia ja też nie :) ale gdzie nie wejdę tam lecą gromy, nie wiem co się dzieje.. ja się wściekałam wczoraj ale tylko z powodu służby zdrowia:angryy: Wiq a powściekaj się, czasem trzeba, żeby sobie ulżyć :) Quote
wiq Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 uff.. już mi lepiej.. zrobiłam przegląd twórczości Kanału Audytywnego i mi popuściło..;) Ania, znam ten ból TAK DOKŁADNIE...:shake: Karola, mojej urody juz nic nie jest w stanie zepsuć...:evil_lol: Asia, jesteś outsiderką czy tylko inną?;) Aga, k***y się ścieliły gęsto:evil_lol:, potem zapuściłam muzyczkę i przeszłoo...:p Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='wiq']Karola, mojej urody juz nic nie jest w stanie zepsuć...:evil_lol: co za skromność :cool3: Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 wiq napisał(a):uff.. już mi lepiej.. zrobiłam przegląd twórczości Kanału Audytywnego i mi popuściło..;) Widzisz, nie było co się złościć;) Jest się zawsze przecież z czego cieszyć... np. dziś pada, wróciłam cała mokra, zawsze mogłam być bardziej przemoczona:evil_lol: A w przyszłym tygodniu mam 3 kolosy, a że mogło być nawet 5, to żadne zmartwienie:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć Wiq! :) Cieszę się, że już Ci złość minęła... czasem warto się wyżyć na czymś i już przechodzi... ;) Quote
APSA Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [SIZE=1]Asia, jesteś outsiderką czy tylko inną?;) Jestem outsiderką kontestującą paradygmat epoki :eviltong: (takim słownictwem powitała nas nauczycielka na pierwszych lekcjach polskiego w liceum :evil_lol:) Tak nie całkiem serio to ja nie wiem, co ja jestem :p Najbardziej to chyba odludek. Jak już jesteś w dobrym humorze, to wrzuć jakieś zdjęcia :) Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 wczoraj nadrobilam wszsytkie galerie, w koncu zawitalam i u siebie;) dzieki dziewczny za odwiedziny, pocieszenia i portrety psychologiczne;) wkrotce Wasze wysilki zostana nagrodzone:D;) tymczasem ide do fotografa..:shake: tym razem ja bede ofiara;) Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czesc wiq :) oj ja niecierpie chodzic do fotografa...brrrr az ciarki mi przeszly Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 przezylam.. wyszlam jak strach na wroble, ale cóż...:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Wiq :) No to jak Ty teraz jestes obfocona to może i tutaj wkleisz cosik? Quote
sylrwia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 wiq napisał(a):przezylam.. wyszlam jak strach na wroble, ale cóż...:evil_lol: Dawaj tego stracha :) A nóż komus sie spodoba i do ogródka wstawi:diabloti: Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 kolo wieczora cos sie pojawi niestety, nie plenerowe, bo leje:shake: chyba, ze starocie wygrzebie jakies.. sywia, beda w pon., ale tak czy siak nie wstawie:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek :D ty sie tu nie wymiguj fotki i tak mają byc ;p Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 tak tak, te foty muszą sie tu znaleźć :cool3: Quote
Honey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 wiq napisał(a):sywia, beda w pon., ale tak czy siak nie wstawie:evil_lol: Nawet jak wszyscy ladnie poprosimy ?.. :razz: Nooo wstaaaw :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie pokażesz zdjęcia ? O Ty małpo! :mad: Takiej fajnej muzyki słuchasz, a boisz się pokazać... Mam ogromną nadzieję, że w poniedziałek zobaczę tu jednak to zdjęcie :p Choć swoją drogą żaden człowiek nie wychodzi na legitymacyjnych zdjęciach normalnie :diabloti: Quote
Recommended Posts