:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Wiktoria ;) Moim zdaniem strzelenie w ryj to nie najlepszy pomysł :shake: A kto sprawił że one takie wychowane są :cool3: Chodziłas z nimi na jakies szkolenia? Quote
wiq Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Cześć Wiktoria ;) Moim zdaniem strzelenie w ryj to nie najlepszy pomysł :shake: A kto sprawił że one takie wychowane są :cool3: Chodziłas z nimi na jakies szkolenia? czasem pomaga:evil_lol: ale nie należy nadużywać;) raczej je szkole samodzielnie, choć bylam z nimi np. na obozach klikerowych czy kursach przyg. do konkursów flaty sa wyszkolone w miare db, ale bystra..:shake: wstyd, musze sie za nia wziac.. Alynkaaa napisał(a):dziendobryyy:D bry:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czeeeeeeeść Wiquś! :) Co tam słychać? ;) Zrobiłaś gromadce powtórkę z 3godzinnej spaceru? :cool3: Quote
Dobcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witajcie:lol: Bystra będzie się szkolić:multi: Tylko nie przeforsój mojej ulubienicy;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jacieeeeeeeeee!! wiqus wiecej proszeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeeeeeeeść Wiquś! :) ee... czarno-rude dzis na bezrobociu.. jutro też..:placz: dostaną w dupska dopiero w sobotę.. Dobcia napisał(a):Witajcie:lol: Bystra będzie się szkolić:multi: Tylko nie przeforsój mojej ulubienicy;) szkolona to one jest, tylko wyszlo, ze bardzo licho:shake: i bierzemy sie do roboty..:diabloti: dziś za kolację:evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a): jacieeeeeeeeee!! wiqus wiecej proszeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: dzieki:lol: wiecej bedzie, słowo, ale w sobotę Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='wiq'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A tak swoją drogą fajny masz avatar :cool3: :) Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hey:) a ja dzis bylam na spacerQ z ruda i se ide ide ide ide......patrze a na szycie schodow stoi...normalnie Bystra:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:identyczna chcialam jej fotke zrobic ale piesek sie najerzyl i do rudej szybko schodzil wiec ja ruda na lapki...i ni jak aparatu nie szlo utrzymac:( aleee....jak to pieske z osiedla to dorwe goo i pacne foto:) noamalnie spotkanie 3go stopnia mialam:) Quote
wiq Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='BBeta']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A tak swoją drogą fajny masz avatar :cool3: :) 2 x dzięki:lol: [quote name='Alynkaaa']hey:) [...] no patrz! cyknij jej/mu fotę koniecznie! jak duży był? nastawienie do psów naprawdę jak bystra:D:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='wiq']2 x dzięki:lol: no patrz! cyknij jej/mu fotę koniecznie! jak duży był? nastawienie do psów naprawdę jak bystra:D:diabloti: a byl/a duzy/a tak do kolan<moze troszke wiecej> + lepek do ud gdzies tak:) ale normalnie jak Bystra...:) xero Bystra:) kurcze fajny piesek....bede teraz na niego polowac:) moze potzrebuje domQ....:):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wiq Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 tajemniczo oto zwierz duzzze oko vel golden eye:evil_lol: i czarne się zaplątało Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 alez on asliiczna:):loveu::loveu::loveu::loveu: i nochalek..a ja kocham nochalki:):loveu: sliiczna suuniaaa.... Quote
wiq Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Alynkaaa'] a byl/a duzy/a tak do kolan<moze troszke wiecej> + lepek do ud gdzies tak:) ale normalnie jak Bystra...:) xero Bystra:) kurcze fajny piesek....bede teraz na niego polowac:) moze potzrebuje domQ....:):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no to m/w ja moje rude.. ty.. nie mów.. bo mi sie zachce wyrównywać czarno-rudy bilans..:lol: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='wiq']no to m/w ja moje rude.. ty.. nie mów.. bo mi sie zachce wyrównywać czarno-rudy bilans..:lol: hehe a wiesz ze pierwsza rzecz o jakiej pozmylalam jak mi to rude cus ucielko z oczu to to ze pieknie by sie wkomponowala w twoj czrno rudy swiat:):) znalazlam twoje brakujace ogniwo:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
misiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='wiq'] zwierz romantyczny zwierz ;) :lol: co za spojrzenie :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Piekne :multi: wiq jak ty to robisz :loveu: Quote
wiq Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Alynkaaa']hehe a wiesz ze pierwsza rzecz o jakiej pozmylalam jak mi to rude cus ucielko z oczu to to ze pieknie by sie wkomponowala w twoj czrno rudy swiat:):) znalazlam twoje brakujace ogniwo:eviltong::diabloti::diabloti: nie kuś, nie kuś..:evil_lol: [quote name='misiaczek']romantyczny zwierz ;) :lol: co za spojrzenie :loveu: patrzyła na brata.. czyżby go polubiła po 3ch latach?...:lol: niemożliwe, niech mnie nie załamuje..:evil_lol: Quote
wiq Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Piekne :multi: wiq jak ty to robisz :loveu: "niejeden się tu głowi, jak to się robi..":evil_lol::lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 noo widze wiq ze sie wlasnie zalapujesz na kolejnego psiuura :]]] Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='wiq']tajemniczo oto zwierz duzzze oko vel golden eye:evil_lol: i czarne się zaplątało Dobry :):) Bosz.. Wiq ty to umiesz fotki cykać :) ale piekne te Twoje stwory :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tajemniczy nochal... ale jakie cudo się pojawa gdy 'zapalą światła' :loveu: Cześć :) Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam, ale super zrobiłaś Bystrej zdjecie oczu, ja chciałabym tak Cerberowi zrobić i jako bener wstawić w podpisie... świetnie to wygląda... Quote
wiq Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 diabelkowa napisał(a):noo widze wiq ze sie wlasnie zalapujesz na kolejnego psiuura :]]] moge się z Tobą podzielić:lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobry :):) Bosz.. Wiq ty to umiesz fotki cykać :) ale piekne te Twoje stwory :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję:D otóż to - to modelki takie piękne;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Tajemniczy nochal... ale jakie cudo się pojawa gdy 'zapalą światła' :loveu: nieprawdaż?:D:evil_lol: APSA napisał(a)::lol: ale NOS! :lol: szyszunia:evil_lol: Cerber napisał(a):Witam, ale super zrobiłaś Bystrej zdjecie oczu,[...] dzieki:) wycięłam;) też chciałam w podpisie, ale po 1. azor ciągle szuka domu, po 2., mam 2 nieruszone bannerki od erii;) Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale cudo!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts