Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no patrz, co za ironia..:D ja nie lubię jeździć konno, a siostra jeździć konno z psami..:evil_lol: i nie możemy tego pogodzić;)

Posted

[quote name='wiq']retriever przystrzemienny;)

Jak ja lubię się patrzeć na takie konno-psie fotki :loveu: Jednym z moich marzeń jest właśnie mieć psa(weimarek :loveu:) i własnego konia i urządzać sobie takie przejażdżki :)

A Bystra jak zawsze piękna :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Wiq wygrzebałaś fotki psa cioci ????:lol:

wygrzebałam, mam na płycie, ale mój komputer ich nie widzi:angryy: jak się dorwę do innego, to wkleję

:: FiGa :: napisał(a):
Ojj jak ja bym chciała żeby tata mój miał konisia :diabloti: Moge sobie jedynie pomarzyć :shake:
Zazdroszczę :evil_lol:

haa:evil_lol: wszyscy mi to mówią, a ja nie doceniam..;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Figa jak tata nie ma, to może kiedyś Tobie się poszczęści ;)

Hey hey Wiq!

heja:)
pies właśnie wróciły z 3 h spaceru:D dostały w koodłate doopska, a jak:evil_lol:

Posted

Witaaaam :)
Fotaczki cudne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale co ja widzę goldenka... ale on jest boski...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pasuje do dziwczyn, flaty i goldeny fajnie razem sie prezentują...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cześć dziewczynki,prawie po świętach ;).
Widzę,że nie leniu****ecie,tylko spacerki uskuteczniacie :)...z czego dogomaniacy mają korzyść,bo śliczne zdjątka spacerkowe oglądamy :lol:.
Wiq,a goldenek...chyba nie jest Twoim prezentem pod chonkę??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: