KaRa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Co tam jest ciekawego,ze taka wpatrzona?;) Jaka dostojna z niej panna i ta powaga:lol: Quote
wiq Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 spacerek był 'sponsored by ojciec' dziś;) a psice zagapione na siostre i kunia:lol: Quote
eria Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ale super!!! ja też tak chcę!!!!!!:loveu: Quote
wiq Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 no patrz, co za ironia..:D ja nie lubię jeździć konno, a siostra jeździć konno z psami..:evil_lol: i nie możemy tego pogodzić;) Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 swietne:loveu: :loveu: ja tez tak chce:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='wiq']retriever przystrzemienny;) Jak ja lubię się patrzeć na takie konno-psie fotki :loveu: Jednym z moich marzeń jest właśnie mieć psa(weimarek :loveu:) i własnego konia i urządzać sobie takie przejażdżki :) A Bystra jak zawsze piękna :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ale śliczna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Jaki flacik jest mały w porównaniu do konisia :eviltong: Zazdroszczę ci... :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ja też Ci zazdroszcze !!! Wiq Ty masz konia do dyzpozycji i jeźdźić nie lubisz ... zamień się ze mną !!!!:placz: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Wiq ja tez sie z toba chetnie zamienie:eviltong: :eviltong: Quote
milena182 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 konik wlasnosc prywatna czy ,,wypozyczony"ze stadniny? Quote
eria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wiq wygrzebałaś fotki psa cioci ????:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ojj jak ja bym chciała żeby tata mój miał konisia :diabloti: Moge sobie jedynie pomarzyć :shake: Zazdroszczę :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Figa jak tata nie ma, to może kiedyś Tobie się poszczęści ;) Hey hey Wiq! Quote
wiq Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 eria napisał(a):Wiq wygrzebałaś fotki psa cioci ????:lol: wygrzebałam, mam na płycie, ale mój komputer ich nie widzi:angryy: jak się dorwę do innego, to wkleję :: FiGa :: napisał(a):Ojj jak ja bym chciała żeby tata mój miał konisia :diabloti: Moge sobie jedynie pomarzyć :shake: Zazdroszczę :evil_lol: haa:evil_lol: wszyscy mi to mówią, a ja nie doceniam..;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Figa jak tata nie ma, to może kiedyś Tobie się poszczęści ;) Hey hey Wiq! heja:) pies właśnie wróciły z 3 h spaceru:D dostały w koodłate doopska, a jak:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaaaam :) Fotaczki cudne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale co ja widzę goldenka... ale on jest boski...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pasuje do dziwczyn, flaty i goldeny fajnie razem sie prezentują...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć dziewczynki,prawie po świętach ;). Widzę,że nie leniu****ecie,tylko spacerki uskuteczniacie :)...z czego dogomaniacy mają korzyść,bo śliczne zdjątka spacerkowe oglądamy :lol:. Wiq,a goldenek...chyba nie jest Twoim prezentem pod chonkę??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts