wiq Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ola&Kora, widze, ze galeria Twa wraca do porzadku, ale klawiatura Ci sepleni:evil_lol: eria, :-o piekne, piekne:loveu: dziekuje bardzo:Rose: Cerber, milena182, otoz to:p Dobcia, nie ma nic piekniejszego niz jesienny las. no, moze psy w jesiennym lesie:cool3::evil_lol: taaa:"co za g.. znow wszamalas...?":evil_lol: Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 cieszę się że się podoba , zauważyłam że w pomarańczowym im do pyska więc właśnie takie tło :evil_lol: ja sobie w zamian życzę wiecej Bystrej :cool3: p.s. też masz problem z g... na spacerach ?? :shake: Quote
wiq Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 czyli dobrze zrobilam, ze ostatnio zainwestowalam w nieco pomaranczowej garderoby?:cool3: robie pieskom ladne tlo:evil_lol: specjalnie dla Ciebie zarzuce galerie bystrymi fotkami;) niestety wieczorem dopiero. p.s. flaty sa w tym niezmordowane:shake: mona jest najgorsza,bo jeszcze sie tarza:mad: bystra na szczescie wolna od tej przywary. p.s.2. chyba zrobi mi sie miejsce na nowy bannerek, bo jest ktos zainteresowany psotka:multi: Quote
Dobcia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 eria napisał(a): p.s. też masz problem z g... na spacerach ?? :shake: Nie macie fajnie...:shake: Ja mam z takimi " problemami" spokój, nawet zajęcze "bobki" nie zjadają, choć słyszałam, że tym to się psy nie mogą oprzeć... Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witam :):):) Dobcia napisał(a):Nie macie fajnie...:shake: Ja mam z takimi " problemami" spokój, nawet zajęcze "bobki" nie zjadają, choć słyszałam, że tym to się psy nie mogą oprzeć... emmmm czy ja dobrze słysze wasze psy lubią emmm g.... ????? :-? :-? Quote
wiq Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dobcia, Cerber (niestety dobrze rozumiesz;) ), szczesciary z Was:D p.s. Psotka ma dom:multi: p.s.2. ladny mam banner, nie:cool3: Quote
wiq Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 z dedykacja dla erii ;) mimetyzm;) nie ma to jak las :D portrety Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: Kurcze, Bystra naprawdę wygląda jakby płonęła :loveu: Do pyszczka jej w jesieni :D I widzę, że u ciebie też głównym motorem zabawowym jest piłeczka :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ŚLICZNE!!!!!!!!!!!!:loveu: jak sie skrada wyglada jak szakal:cool3: Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wiq napisał(a): O MATKO JAKIE CUDEŃKO!:cool3: Quote
wiq Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 dziekuje wszystkim za slowa uznania;):evil_lol: Ola&Kora, pilka pilka, jeszcze raz pilka:evil_lol: Marta_Ares, szakal, kojot, lis.. :evil_lol: Tina.Sara, witam w naszej galerii :) mam nadzieje, ze zostaniesz dluzek:p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 magiczne spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 madzia18sosnowiec, obecnie sporo mnie kosztuje, zeby uzyskac takie ujecie, bo sie dziewczyna peszy przed nowym aparatem i ciagle profile strzelam:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wiq napisał(a):Dobcia, Cerber (niestety dobrze rozumiesz;) ), szczesciary z Was:D Nie no żartujesz chyba ??? jak to możliwe, żepsy mogą... ehhhhh nie no wierzyć mi się nie chce. ale on jest piękny w całej okazałości :loveu: :loveu: :loveu: przypomina trochę lisa :D Quote
milena182 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no banerek sliczny tylko szkoda ze tylko jedno zdjecie czarnucha,a wiecie ktory to?? Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 milena182; napisał(a):no banerek sliczny tylko szkoda ze tylko jedno zdjecie czarnucha,a wiecie ktory to?? Jak dla mnie to Ada... :eviltong: Dobra, dobra przecież wiem że Mona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wiq napisał(a):madzia18sosnowiec, obecnie sporo mnie kosztuje, zeby uzyskac takie ujecie, bo sie dziewczyna peszy przed nowym aparatem i ciagle profile strzelam:evil_lol: wiem cos na ten temat :evil_lol: Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Bystra jest cudna, ma niesamowity kolor oczu :loveu: Wiq - ale ty masz ładny banerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sama nie wiem czy na nim wkleiłam Adę czy Monę :oops: Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No, czekam z utęsknieniem na nowe foteczki leleczek^^ Quote
zakla Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Śliczne sucze:loveu: Jeżeli chodzi o rozróżnianie- zupełnie inne główki mają flaciątka:cool3: Szczerze to głównie po tym je rozpoznaję na fotach, bo sierść może ulec autodestrukcji:evil_lol: Mona ma wyrażniej zaznaczony stop i chyba nieco szerszą mózgoczaszkę, prawda? Ale cudne są, ruda strona tej galerii aż powala, piękna:loveu: Quote
wiq Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Witam moje drogie:p dziekuje wszystkim za odwiedziny i mile komentarze:p :multi: Dzis tez jestem na dogo tylko fartem:shake: Po krotce: Cerber, to jest najszczersza prawda:D pamietam, ze sposobisz sie na goldka, wiec musisz przyjac takie zwyczaje do wiadomosci:D retrievery maja szczegolna sklonnosc do wyszukiwania, zjadania, znoszenia swinstw (niektore sie tarzaja, patrz Mona;) ) milena182, dobre pytanie :D Ola&Kora, dobrze, ze pierwsza odpowiedz sie liczy:evil_lol: madzia18sosnowiec, mendy jestesmy, psy tak stresowac:evil_lol: eria, ciekawe, kto taki ladny zrobil.. nie wiesz przypadkiem?;) Tina.Sara, troche jeszcze poczekasz, bo mam zajob obecnie:shake::placz: zakla, witam u nas:) masz oko dziewczyno:cool3: moze zostaniesz sedzina?:cool3: jest prawie dokladnie tak, jak napisalas:evil_lol: mona ma jeszcze bardziej szpiczasta kufe, jasniejsze i inaczej osadzone oczy, inaczej osadzone, wieksze (wbrew pozorom, bo czasem je sklada w rozyczke;) ) i delikatniejsze uszy.. to tak gwoli scislosci:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Emnmmm cześć Kurcze, ja nie chce, żeby moje goldeniątko złote jak słoneczko, piękne jak księżyc itp. jadło gówinka :placz: :placz: :placz: nie pozwole mu na to :diabloti: :diabloti: już ja go zazantażuję :diabloti: :diabloti: PS. Gdzie są jakieś fotki?????????? Quote
wiq Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Cerber, ja probowalam roznych sposobow, zaden nie skutkuje.. jak cos wymyslisz daj znac;) a fotki..? moze w czwartek, badz cierpliwa:eviltong: Quote
wiq Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 oo.. druga lapka mi wyskoczyla:cool3: ale impreza bedzie dopiero przy 100 stronie, o ile dotrwamy:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Witaj!!! Fajnie że się pojawiłaś i pamiętasz o nas ;) Hmmm, co do główek flatek to daj mi trochę czasu (czytaj: fotek :evil_lol: ) a bez problemu je rozpoznam P.S. Jak cię już znudzi to moje zgadywanie to mów, bo ja uparta i natrętna mogę być i mogę nie zuważyć, że masz tego dość ;) P.S2 Gratuluję drugiej łapki Quote
Recommended Posts