wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 no to wklejam spokojnie;) paskudne to miala, teraz jej wyrywam:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiq; napisał(a):no to wklejam spokojnie;) paskudne to miala, teraz jej wyrywam:evil_lol: Wyrywać takie piękne kudełki?! :mad: :mad: :mad: Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 wiq napisał(a): kolejna płacze:evil_lol:;) Nie śmiej się z cudzego nieszczęścia... :eviltong: Quote
bazylowa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tak oglądam i ogladam i powoli chyba zaczynam kumać różnice pomiedzy tymi Twoimi dwiema czarnymi damami :cool3: Ale wiesz co zrobię !!!! Sprawie sobie, albo nie... pożyczę jakiegoś drugiego węgra i zobaczymy czy dasz rade :eviltong: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']no, no fajne tereny macie na spacerki;) gdzie bym sie nie ruszyla w okolicy tereny sa rewelacyjne, tylko ostatnio czasu mało:placz: [quote name='Ola&Kora'] Wyrywać takie piękne kudełki?! :mad: :mad: :mad: ohydny wojłok!:evil_lol: [quote name='BBeta']Nie śmiej się z cudzego nieszczęścia... :eviltong: czasem nie mogę się powstrzymać:evil_lol: [quote name='mamabazyla']Tak oglądam i ogladam i powoli chyba zaczynam kumać różnice pomiedzy tymi Twoimi dwiema czarnymi damami :cool3: Ale wiesz co zrobię !!!! Sprawie sobie, albo nie... pożyczę jakiegoś drugiego węgra i zobaczymy czy dasz rade :eviltong: a widzisz:cool3: przyjmuję wyzwanie!:razz: Quote
KaRa_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jaka zamyślona :razz: Ślicznotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale jeszcze na tych zdjęciach piękne słoneczko świeci :loveu: Quote
wiq Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 dzieki za odzew:p Ada zamyślona - ma romantyczną naturę..:lol: Słoneczko świeci, to to sierpień;) mazurskie lenistwo o poranku, czyli 'in the sun i feel as one';) i koteczka, nazwana przeze mnie, zbiegiem okoliczności, Penelopą;) koniec zwierzęcej części wypadu na Mazury, zostały tylko kfiatki i pejzaże;) Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 HEJKA Ale sliczne fotki, a na nich super pogoda nie to co teraz:-( :-( BOSKIE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olekg89 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale bowski kot i tez penelopka jak moja cicia :D Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć ;) Jakie piekne te zdjęcia rudej i kici :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jaka poważna w tych promieniach słońca ;) :loveu: A kicia wprost cudowna! :loveu: Quote
misiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witam 4 dziewczynki ;).Ale mam stronek do nadrobienia :cool3:.Teraz tak pobierznie przejrzałam i dużo letnich foteczek widzę...zielono,słonecznie...ach :lol:.Aby do wiosny ;). A kiedy będą fotki cz-r pod choinką? :) Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Szczena mi opadła z wrażenia!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Boskie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hej Wiqś :) Śliczne zdjęcia, miło popatrzyć na słoneczko i rudą w tej zieleni... :loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Marta_Ares napisał(a):HEJKA Ale sliczne fotki, a na nich super pogoda nie to co teraz:-( BOSKIE:loveu: olekg18 napisał(a):Ale bowski kot i tez penelopka jak moja cicia :D :: FiGa :: napisał(a):Cześć ;) Jakie piekne te zdjęcia rudej i kici :multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jaka poważna w tych promieniach słońca ;) :loveu: A kicia wprost cudowna! :loveu: Ola&Kora napisał(a):Szczena mi opadła z wrażenia!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Boskie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Agushka napisał(a):Hej Wiqś :) Śliczne zdjęcia, miło popatrzyć na słoneczko i rudą w tej zieleni... :loveu::loveu: DZIę-KU-Ję! :bigcool::Rose::bigcool: misiaczek napisał(a):Witam 4 dziewczynki ;).Ale mam stronek do nadrobienia :cool3:.Teraz tak pobierznie przejrzałam i dużo letnich foteczek widzę...zielono,słonecznie...ach :lol:.Aby do wiosny ;). A kiedy będą fotki cz-r pod choinką? :) Witamy:lol: Tobie też dziękuję:p :Rose: choinkowe fotki będą wkrótce;) jeszcze tylko dzisiejszy dzień i wolnee....:multi: Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wig - wszystkiego co najsłodsze, najwspanialsze dla Ciebie, czrnuszków i rudzielca życzą Kasi i Bigos:tree1::tree1::tree1::p:p:p Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wszystkiego świątecznego!!!!! niech to będą piękne święta!!!! i rybka -pychotka! Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='wiq'] Cudownie popatrzeć na takią śliczną psine:loveu::loveu::loveu: Bardzo ładna koteczka, taka jaśniutka:loveu: Wesołych i rodzinnych świąt!!! Quote
wiq Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 witajcie!:) dziękuję bardzo za życzenia! z mojej strony, także żYCZę WSZSTKIM ODWIEDZAJąCM C-R (I DOGOMANIAGOM GOOGLE;)) WESOłYCH, RODZINNO-PSICH śWIąT I DłUGICH SPACERóW W TE WOLNE DNI :x-mas::tree1::x-mas: Quote
olekg89 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wiczku :) przejżałem całą galerie :d super foty :) Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Z okazji Świąt i na Nowy Rok wszystkiego naj dla Ciebie i Twojej czarno-rudej sfory !!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wiq pochlaskałam sie za fotki ze strony 141 no i teraz masz mnie na sumieniu mam sznyty na całe rece ;p;p;p;p Quote
Recommended Posts