Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):Ola łud ju majnd helpink mi?:cool3: Entschuldigung, aber ich verstehe dich nicht :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wiq napisał(a):instrakszyn - pejdż namber fajf gud lak:evil_lol: fenk ju wery macz, han, aj'l czek wet;) Quote
Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 heeloo:) zdieca suuper najlepsza jest ruda:):loveu: ale czarne tyz slodkiei ju zaczynam je rozpoznawac:):cool3::cool3::cool3::cool3: normalnie widze roznice przez to co napisalas<dumna jestem z siebie za to sokole wzroko:)>:).....a wczesniej wydawaly sie identyczne:) Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ola&Kora napisał(a):Entschuldigung, aber ich verstehe dich nicht :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Und ich auch verstehe euch nicht . schon (umlaut) piękny schon(bez umlautu) już ;) Quote
wiq Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 hej:) dzięki za odwiedziny;) wpadłam na chwilę zapodać Wam kolejne fotki Quote
wiq Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 mam więcej przygotowanych, ale żabol nie chce chodzić..:mad: Quote
zaba14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 boshe jak pieknie... jak zielono :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
wiq Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 żaba pogoniła imiennika i proszę:eviltong: Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jak tu wakacyjnie u was:loveu: Tak zieklono, świeżutko:lol: Piękne psiaki:loveu: Quote
wiq Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 dzieki:) dzis zajrzalam do Was i nie moge sie doczekac nowych fotek, aparatu i psa:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ło matko jakmogło ominac mnie coś takiego !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a to wszytsko przez tego neta :angryy: i w ogóle to dobry wieczoruś :D:D Jakie pięknosci :loveu: :loveu: i jeszcze ta zieleń... wprawia mnie w depresję... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wiq przepiękny avatar :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ale zielonooooo <patrzytęsknymwzrokiem> a poza tym : :loveu: Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jejku Wiq ja mam za oknem szaro burą szosę Warszawa-Siedlce, gołe drzewa, rozciapciane podwórko ze stareńkim drewnianymi domami (pewnie je niedługo rozbiorą) a u Ciebie... u Ciebie zielony raj i czarno rude szczęścia w tymże raju.. Chciałoby się do tych fotek wskoczyć chociaż na chwilkę żeby się dogrzać, poczuć jak pachnie lato.. eee tam idę sobie już bo normalnie się rozmarzyłam :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Agushka ja tak samo zrobilam jak tu weszłam i jeszcze sie głupio zastanawiałam czy to są zdjecia robione gdzies niedawno.... eh te blondynki :D:D Quote
milena182 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 zdjecie bystrzaka sliczne nie wiem czy wiesz ale w moim psie albo przyjacielu psie jest kaledaz ze zdjeciem rudego flata Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Miło popatrzeć na takie zdjęcia, bo za oknami zimno, szaro i pada deszcz :placz: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 hej dziewczyny:) znów tradycyjnie wpadłam na chwilę:/ ale za to z fotkami:p piesy mają dziś przes***e - z okazji sprzątania siedzą w kojcu:evil_lol: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Agushka ja tak samo zrobilam jak tu weszłam i jeszcze sie głupio zastanawiałam czy to są zdjecia robione gdzies niedawno.... eh te blondynki :D:D bląd, błąd:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='APSA']Jest mój ulubiony dziki zwierz :lol: Ale z niej futrzak wyszedł na tym zdjęciu :) ;) bo to ogólnie futrzak jest;) teraz jakoś wyłsiała, ale ma zaje2biste futerko po kąpieli:loveu: [quote name='milena182']zdjecie bystrzaka sliczne nie wiem czy wiesz ale w moim psie albo przyjacielu psie jest kaledaz ze zdjeciem rudego flata w PP jest, słyszałam, ale dzięki za info gwoli ścisłości - ta maść nazywa się wątrobiana:p [quote name='BBeta']Miło popatrzeć na takie zdjęcia, bo za oknami zimno, szaro i pada deszcz :placz: kolejna płacze:evil_lol:;) Quote
wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ło matko jakmogło ominac mnie coś takiego !! i jeszcze ta zieleń... wprawia mnie w depresję... na szczescie nadrobiłaś :eviltong: toż ta zieleń ma w Was budzić nadzieję!:evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Wiq przepiękny avatar :loveu: :loveu: thx:p eria napisał(a):ale zielonooooo <patrzytęsknymwzrokiem> a poza tym : :loveu: nim się obejrzymy znów tak będzie:eviltong: póki co mamy piękną szaroburą jesien;) Agushka napisał(a):Jejku Wiq ja mam za oknem szaro burą szosę Warszawa-Siedlce,[...] oj dziewczynki, mam tych zdjęć jeszcze kilka, ale nie wiem, czy dawać, skoro Was dołują:eviltong: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 no dam te fotki,najwyżej się pochlastacie:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jejku jakie Bystra ma długie zauszniki :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Fajne te foty i wcale nie dołują tylko wzbudzają tęsknotę :) Nie licz, że się pochlastamy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts