furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 wiq albo zrobila sobie jakas imprezke i teraz niema sily wstac do kompa albo sie zaczytala na smierc:evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale fotek mam do nadrobienia ;).No i co ja mogę znowu powiedzieć :lol:? To co zwykle...piękne :loveu: :lol:. Quote
wiq Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 witam wszystkich:p wczoraj poszlajałam się trochu z psiarnią, a potem mialam problemy, hmm, techniczne:evil_lol: zaraz dam fotki:) Quote
wiq Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 dlaczego mone sie ciezko foci?... czasem sie udaje Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 no !!! My tu myślimy co z Wiq, a ona dla nas przez ten czas psy fociła !!!!!! BOSKIE!!!!!!!! Zwłaszcza Bystra i Ada :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 wszystkie fotki slicznee, ale te mi sie najabrdziej podobaja:loveu: :loveu: :loveu: Śliczne psy:loveu: A dobrze ze Mona i Ada maja rozne obroze latwiej je odróżnic:evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 no widzicie, nie zapomniam o Was:P Quote
wiq Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 obroze zawsze maja rozne, tylko lancuszki podobne;) Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 25 stron zaległości to nie byle co..... ale przebrnęłam i warto było. Takie śliczności...boszzzzz... pozdrawiamy! Quote
gochgoch Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ło jesuuuuuu albo to......:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 witaj gochgoch! ale Cie wyemigrowalo;) milo mi, ze przebrnelas przez zaleglosci i ze Ci sie podoba:loveu: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 cudowna fotka, taka jakby z pocztówki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hehehe Ada wcina lizaczka :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witaj :) jakie boskie fotki....:):):) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Na tej ziemi same ciekawe rzeczy pewnie leza:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Agushka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej Wiq:) Aleście nagadały...no ale wybaczam bo fotki śliczne. mogę tak do jutra kombinować, która mi się najbardziej podoba a i tak nie wybiorą, w tej chwili ta ale wszystkie są cudne Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jak ja kocham rudaski :loveu: Quote
wiq Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Cerber napisał(a): cudowna fotka, taka jakby z pocztówki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzieki:) tak, gdzie lazimy sa wlasnie takie pocztowkowe krajobrazy;) Ola&Kora napisał(a):Hehehe Ada wcina lizaczka :eviltong: Ola jak zwykle ciekawie kojarzy:lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Witaj :) jakie boskie fotki....:):):) dzieki:) moze tym razem zagoscisz na dluzej?;) KaRa_TC napisał(a): Na tej ziemi same ciekawe rzeczy pewnie leza:evil_lol: :lol: podpowiem- to co zawsze:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cód, miód foteczki :loveu: dzieki:p Agushka napisał(a):Hej Wiq:) Aleście nagadały...no ale wybaczam bo fotki śliczne. no przeciez moja galeria nie galopuje tak, jak np. cerberkowa;) ulzylo mi, ze wybaczasz:eviltong: madzia18sosnowiec napisał(a): jak ja kocham rudaski :loveu: a czarnych nie?...:crazyeye: dyc czarne briardy tyz som:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='wiq'] Jejka, jakie piekności:loveu:Zaraz się zakocham:loveu: Piękne...piękne...piękne...piękne...piękne...piękne...piękne...piękne...piękne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts