Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber, dzieki:p:p
Ola, Ufa to byla moja pierwsza flatka, jak wroce ze szpacyru to wciepne jej fotke. a rozpoznanie sie zgadza :]
tymczasem kilka wieczornych:
spiiii

oups, chyba kogos zbudzil flesz:evil_lol:

chrrrr

wtf?!

razem

Posted

O boże jakie te fafolce na pierwszej fotce są piekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja jestem po uszy zakochana w fafolca,ch więc nie dziwcie, się, że na widok fafli będę świrować. Flaty to prawie jak goldeny i na odwrót, a poza tym zarówno flaty, jak i goldeny i setery i spaniele mają przepiękne pyszczki, w których jestem zakochana po uszy.

Na tej Fotce niunia wygląda prawie jak nofcio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

PS. ja tez już roszpoznaję, która To Mona i która Ada

Posted

dziekuje dziewczyny za mile slowa :)
Marta_Ares, to Ada od Artemidy;)
Cerber, ha, rozpoznawanie jednak nie jest takie trudne, prawda?:)

Posted

Hihi widzę, że tu dzisiaj wysyp Mono-Adowo-Bystrowych fotek :loveu: :loveu: :loveu: Prześliczne

Czyż one nie są cudowne?! Kto się nie zgodzi, to niech się mnie strzeże :mad: :mad: :mad: (po prawej jest Mona, prawda...?)

Posted

Ola, dziekuje:p weekend jest, wiec moge sie poswiecic:lol: Ty nasz bodyguardzie:evil_lol: udam, ze nie doczytalam identyfikacji...:evil_lol:

milena182, danke :) prawie caly spacer dzis spedzilam na kolanach, zeby cos ladnego uchwycic;)

Posted

wiq; napisał(a):
Ola, dziekuje:p weekend jest, wiec moge sie poswiecic:lol: Ty nasz bodyguardzie:evil_lol: udam, ze nie doczytalam identyfikacji...:evil_lol:

Bede siedzieć na twojej galerii dzień i noc, by pilnować porządku :diabloti:
A co identfikacji (habilitacji :roflt: ) to miałam na myśli Adę, ale mi też klawiatura coś ostatnio szwankuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

milena, kiedys sie uczylam, ale zarzucilam. w sumie zaluje..
Ola, porzadku to Ty pilnuj u siebie, bo galeria schodzi na.. manowce:evil_lol::evil_lol:
wirus klawiaturowy normalnie :D :evil_lol: zhabilituj ja sobie :evil_lol::fadein::evil_lol:

Posted

wiq; napisał(a):
Ola, porzadku to Ty pilnuj u siebie, bo galeria schodzi na.. manowce:evil_lol::evil_lol:
wirus klawiaturowy normalnie :D :evil_lol: zhabilituj ja sobie :evil_lol::fadein::evil_lol:

Ja ci dam manowce :mad: (a co to wogóle jest? jakiś owoc?:eviltong: ) Klawiatura zhabilitozowywowyana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: