pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ledwo koniec jednej porcji fotek, to szykuje się kolejny, super! :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć! :p Co tam słychać u ciebie i czarno-rudych dziewczyn? :eviltong: :eviltong: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='wiq'] Cześć :lol: Wiem, wiem... bardzo spóżniona jestem:oops: Ale ta fotka jest śliczna:loveu::loveu::loveu:A co ta piłeczka taka czysta?:cool3::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dobcia napisał(a):A co ta piłeczka taka czysta?:cool3::evil_lol: Pewnie jeszcze świeża :razz: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 hej dziewczyny:) macie racje - pilka swiezo podwedzona mojemu bratu:evil_lol: mona dzis mnie wkurzyla - jak o mowi moja znajoma- bryknela w las.. na szczescie po 10 min wrocila, ale i tak nie to zdenerwowalo (niedaleko dogi, ciemno i mgla...) kilka fotkuff i prezent od forysiowej Sylwii - dziekujemy bardzo:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A na co ona tak się patrzyła? Śliczna fotka :loveu: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 dzieki:p jak to na co, na piuke:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 To prawda, że rudym ładnie w zielonym:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Agushka napisał(a): To prawda, że rudym ładnie w zielonym:loveu::loveu::loveu: prawda:eviltong: moja mama tez z tego prawa korzysta;) Marta_Ares napisał(a): switna fotka:loveu: :loveu: :loveu: dzieki:p wole nie myslec, co ma na wasikach:evil_lol: Quote
Czoko Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Odwiedziłam właśnie jak zawsze śliczne dziewczyny! Czy Wam działa subskrypcja - czy dzisiaj naprawdę przez prawie cały dzień nikogo znajomego nie było na DOGO? Ja mam w pracy straszne szaleństwo i zaglądam na całkiem króciutko. Muszę wszystko skończyć przed Świętami - walczę o urlop. Quote
eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 http://img525.imageshack.us/img525/6811/simg3243di3.jpg eh jaka ona jest cudowna, fakt że się powtarzam, ale taka jest prawda:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witam !!!! Już tu kiedyś do Was zaglądałam, ale z tajniaka :razz: spodobało mi się tedy to zdjecie na pierwszej stronie i rzesą drobną w rolo głównej :cool3: Niesposób przejrzeć całej Waszej galerii więc sobie poskaczę trochę :) Quote
KaRa_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Sliczna:loveu: :loveu: jakie ma bystre oczka:loveu: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wooow :crazyeye: :crazyeye: biuuuudiifuuuulll doogiii:loveu: :loveu: :loveu: ale slicznie wyszla.....no poprostu brak mi slooow.... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to pyszczka jej w zieleni:) Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Normalnie uwilebiam tą mordkę!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 niech niech niech :cool3: mój Bazyl właśnie dziś dostał od CIoci Sylwi taki sam śliniak :cool3: jutro go w nim obfoce, ale kiedy wkleję zdjęcia ... eh... nie mam pojęcia :shake: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='wiq'] i prezent od forysiowej Sylwii - dziekujemy bardzo:loveu: Piękne:loveu::loveu::loveu: Ja też dostanę (dostałam?, bo leży cosik w skrzynce, ale nie sprawdziłam jeszcze co) taki prezencik:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A swoją drogą to kobita chyba obrabowała hurtownię Eukanuby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Czoko']Odwiedziłam właśnie jak zawsze śliczne dziewczyny! [...] witam:) mnie subskrypcja dziala bez problemu, ale zdarzaja sie jej gorsze dni;) mam nadzieje, ze wywalczysz urlopik:) [quote name='eria']http://img525.imageshack.us/img525/6811/simg3243di3.jpg eh jaka ona jest cudowna, fakt że się powtarzam, ale taka jest prawda:loveu: :loveu: :loveu: dziekuje bardzo, przekaze:eviltong: [quote name='mamabazyla']Witam !!!! Już tu kiedyś do Was zaglądałam, ale z tajniaka :razz: witaj!:multi: ciesze sie, ze sie odczajnikowalas:) zapraszam do skakania i odzywania sie;) [quote name='KaRa_TC'] Sliczna:loveu: :loveu: jakie ma bystre oczka:loveu: :evil_lol: how to get the ball?...THE BALL... my precious, my treasure:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Alynkaaa'] wooow :crazyeye: :crazyeye: biuuuudiifuuuulll doogiii:loveu: :loveu: :loveu: emoty wyraza wszystko:lol: [quote name='Ola&Kora']Normalnie uwilebiam tą mordkę!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p jest co uwielbiac;) [quote name='mamabazyla'] niech niech niech :cool3: haaaa, zalozymy sliniaczkowy klub:eviltong: tylko czy ktos z nas karmi eukanuba?..:evil_lol: [quote name='bigos']Piękne:loveu::loveu::loveu: leniu, do skrzynki Ci sie nie chce kopnac?:lol::evil_lol: dzieki;) [quote name='bigos']A swoją drogą to kobita chyba obrabowała hurtownię Eukanuby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tego co wiem to sami ja ukoronowali garscia sliniakow;) Quote
wiq Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ale wysmażyłam posty:evil_lol: teraz troche aktualnosci i usprawiedliwien;) pieski maja sie dobrze, pani gorzej, bo czeka ja przepodły dzień:placz: proszę więc trzymać kciuki, jeżeli chcecie kiedykolwiek znów oglądać nowe fotki w cz-r;) a zaleglosci u Was nadobię w łikend:oops:;) Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No to trzymam kciuki :kciuki::kciuki: bo ja chcę oglądac nowe fotki :) Quote
Recommended Posts