Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

moje się brzydzą ONów:evil_lol::evil_lol:

nie mówię:diabloti: fantastyczna zabawka, ładnie pachnie i pluska z niej woda:evil_lol:
i nie tyle rzucałyśmy,co Olek rzucał:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Hej wiq :D

Kurcze ja myślałam że gdzieś zginałaś w czeluściach dgm, a ty tu pięknie prowadzisz galeryje ;P

Ile twoje dziewczyny mają już latek ?
Pamiętam jeszcze jak moja Lena była szczylem zaglądałam do Twej galerii ;)

Posted

wiq napisał(a):
moje się brzydzą ONów:evil_lol::evil_lol:

nie mówię:diabloti: fantastyczna zabawka, ładnie pachnie i pluska z niej woda:evil_lol:
i nie tyle rzucałyśmy,co Olek rzucał:eviltong:

O widzisz, moja też! :evil_lol:

No tak sobie pomyślałam, że jakieś znajome te mordy, a to rzeczywiście olkowe pociechy :) Kurna, jaki ten szczyl już wielki :shock:

• 1 month later...
Posted

Dobry wieczór :diabloti:

Starzeją się te nasze sierściuchy. Mona to juz obrosła, co? :evil_lol: Wyglądała...dziwnie :evil_lol:

Lukasa? to ja bym w życiu nie poznała :mdleje:

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

zyjemy, w pelnym skladzie, troche juz podstarzalym :) :evil_lol:
milo, ze ktos jeszcze o nas pamieta, nawet moje wlasne subskrypcje wywalily mi wlasny watek i dopiero Olek mi powiedzial, ze sie odzywacie :evil_lol:
moze nawet kiedys beda jakies zdjecia ;)

Posted

kilka zdjec pogladowych klubu emeryckiego :evil_lol:

flaty gole i wesole:diabloti:

za to rude dalej kosmate:evil_lol:

standardowa panierka

Posted

Ooo, flaty w wersji smooth :eviltong: Dobrze, że chociaż Bystrą oszczędziłaś :diabloti:

Jeżeli to aktualne zdjęcia to wcale nie widać, że towarzystwo się zestarzało :eviltong:

Posted

anetta napisał(a):
:multi:

dziwnie wygląda ogolony flat :evil_lol: Z jakichś względów je opitoliłaś czy miałaś po prostu takie swoje widzimisię?:cool3:

witaj:multi:
no dziwnie, przyznaje:evil_lol: ale jak to przyjemnie nie sluchac wiecznego psiego dyszenia:evil_lol: opitolilam ze wzgledu na to kiepskie znoszenie upalow wlasnie i przez posterylkowa paskudna siersc :roll:

BBeta napisał(a):
Ooo, flaty w wersji smooth :eviltong: Dobrze, że chociaż Bystrą oszczędziłaś :diabloti:

Jeżeli to aktualne zdjęcia to wcale nie widać, że towarzystwo się zestarzało :eviltong:

Bystrej temperatury nie przeszkadzaja:evil_lol:
na zdjeciach faktycznie nie widac wielkiej roznicy, na zywo juz niestety tak:placz: ale spacer i tak codzien musi byc, bo inaczej laza i medza:diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
To ile one teraz mają?

o Rinusiowa! wszelki duch! :multi:
w pierwszym poscie mam sciagawke :evil_lol: Ada prawie 12, Mona prawie 11, a Rude 10 :)