Rinuś Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 a co to za zjazd kundli strone wcześniej ? :diabloti: Quote
evel Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://i1018.photobucket.com/albums/af309/amb99/jedyne%208%20psow/DSC00089.jpg a co te Twoje jakieś wyalienowane? :evil_lol: http://i1018.photobucket.com/albums/af309/amb99/jedyne%208%20psow/DSC00066.jpg nie mów, że rzucałyście opakowaniem po keczupie :roflt: Quote
wiq Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 moje się brzydzą ONów:evil_lol::evil_lol: nie mówię:diabloti: fantastyczna zabawka, ładnie pachnie i pluska z niej woda:evil_lol: i nie tyle rzucałyśmy,co Olek rzucał:eviltong: Quote
darii_iia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Witamy się. :) Piękne psiska. :loveu: Będziemy zaglądać. ;) Quote
drzalka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hej wiq :D Kurcze ja myślałam że gdzieś zginałaś w czeluściach dgm, a ty tu pięknie prowadzisz galeryje ;P Ile twoje dziewczyny mają już latek ? Pamiętam jeszcze jak moja Lena była szczylem zaglądałam do Twej galerii ;) Quote
evel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wiq napisał(a):moje się brzydzą ONów:evil_lol::evil_lol: nie mówię:diabloti: fantastyczna zabawka, ładnie pachnie i pluska z niej woda:evil_lol: i nie tyle rzucałyśmy,co Olek rzucał:eviltong: O widzisz, moja też! :evil_lol: No tak sobie pomyślałam, że jakieś znajome te mordy, a to rzeczywiście olkowe pociechy :) Kurna, jaki ten szczyl już wielki :shock: Quote
anetta Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dobry wieczór :diabloti: Starzeją się te nasze sierściuchy. Mona to juz obrosła, co? :evil_lol: Wyglądała...dziwnie :evil_lol: Lukasa? to ja bym w życiu nie poznała :mdleje: Quote
eria Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ooo miło zobaczyć Olkowe sierściuchy !!!! :) Twoje też hihi Quote
betty_labrador Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 hello jaki fajny zjadz piesow :D wspaniałe tereny do spacerowania! zazdraszać :) Quote
Aleks89 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Żyją ,odzywa się raz na pół roku na gg zwykle ekurat wtedy kiedy mnie nie ma w domu:evil_lol: Quote
wiq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 zyjemy, w pelnym skladzie, troche juz podstarzalym :) :evil_lol: milo, ze ktos jeszcze o nas pamieta, nawet moje wlasne subskrypcje wywalily mi wlasny watek i dopiero Olek mi powiedzial, ze sie odzywacie :evil_lol: moze nawet kiedys beda jakies zdjecia ;) Quote
BBeta Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 wiq napisał(a):zyjemy, w pelnym skladzie, troche juz podstarzalym :) :evil_lol: Dowód w postaci zdjęć proszę :diabloti: Quote
wiq Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 wieczorem, musze jakies slitfocie strzelic :evil_lol: Quote
wiq Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 kilka zdjec pogladowych klubu emeryckiego :evil_lol: flaty gole i wesole:diabloti: za to rude dalej kosmate:evil_lol: standardowa panierka Quote
anetta Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 :multi: dziwnie wygląda ogolony flat :evil_lol: Z jakichś względów je opitoliłaś czy miałaś po prostu takie swoje widzimisię?:cool3: Quote
BBeta Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ooo, flaty w wersji smooth :eviltong: Dobrze, że chociaż Bystrą oszczędziłaś :diabloti: Jeżeli to aktualne zdjęcia to wcale nie widać, że towarzystwo się zestarzało :eviltong: Quote
wiq Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 anetta napisał(a)::multi: dziwnie wygląda ogolony flat :evil_lol: Z jakichś względów je opitoliłaś czy miałaś po prostu takie swoje widzimisię?:cool3: witaj:multi: no dziwnie, przyznaje:evil_lol: ale jak to przyjemnie nie sluchac wiecznego psiego dyszenia:evil_lol: opitolilam ze wzgledu na to kiepskie znoszenie upalow wlasnie i przez posterylkowa paskudna siersc :roll: BBeta napisał(a):Ooo, flaty w wersji smooth :eviltong: Dobrze, że chociaż Bystrą oszczędziłaś :diabloti: Jeżeli to aktualne zdjęcia to wcale nie widać, że towarzystwo się zestarzało :eviltong: Bystrej temperatury nie przeszkadzaja:evil_lol: na zdjeciach faktycznie nie widac wielkiej roznicy, na zywo juz niestety tak:placz: ale spacer i tak codzien musi byc, bo inaczej laza i medza:diabloti: Quote
wiq Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Rinuś napisał(a):To ile one teraz mają? o Rinusiowa! wszelki duch! :multi: w pierwszym poscie mam sciagawke :evil_lol: Ada prawie 12, Mona prawie 11, a Rude 10 :) Quote
Rinuś Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 toć ja tu cały czas jestem :diabloti: eee serio nie wyglądaja na tych zdj na ten wiek ! Życzymy im aby jak najdłużej żyły w zdrowiu :loveu: Quote
Recommended Posts