Rinuś Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 No to chyba konie masz dzikie, że tak lecisz z nich :diabloti::diabloti: a masz fotkę koni w całości ? :cool3: Quote
wiq Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 konie nie dzikie, tylko ja nie umiem jeździć :P całościowych chyba nie, musiałabym coś zrobić ;) dziś był mega krótki spacer, w składzie Agata i Nexee, Shel i Ares, ja i wiadomo kto :P niestety, burza nas wygoniła :( parę zdjęć by Shel ;) Quote
wiq Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 też mi się bardzo podoba :) no ba, dzicz, w końcu kroczy z upolowanym dyskiem! :evil_lol: Quote
eria Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 O ja cie, ale mnie tu dawno nie było !:lol: A tu zmian tyle - fotki są :diabloti::diabloti::diabloti:, z konikami się wiq zaprzyjaźnia... Fajny ten ONek parę stron wstecz-wygląda na takiego co nie ciągnie zadu po ziemi :lol: Quote
Rinuś Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 http://img15.imageshack.us/img15/5980/dsc0173us.jpg zajebiste :diabloti: Quote
wiq Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='eria']O ja cie, ale mnie tu dawno nie było !:lol: A tu zmian tyle - fotki są :diabloti::diabloti::diabloti:, z konikami się wiq zaprzyjaźnia... Fajny ten ONek parę stron wstecz-wygląda na takiego co nie ciągnie zadu po ziemi :lol:[/QUOTE] no wieki! wieki! zaprzyjaźniam się, jeszcze mnie nie zabiły, choć w ciągu roku czasem próbowały :evil_lol: no nie ciągnie, ale dysplazję solidną i tak ma :lol: [quote name='Rinuś'][url]http://img15.imageshack.us/img15/5980/dsc0173us.jpg[/url] [B][I]zajebiste[/I][/B] :diabloti:[/QUOTE] owszem, a shel tak skąpi zdjęć :shake: Quote
Shel Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Przyjdzie jakiś normalny spacer W KOŃCU to będziecie mieć zdjęć aż aż:P ulewa, śnieg, mróz, burza... teraz czas na tornado :cool3::evil_lol: (ciekawe zdjęcia by wyszły:diabloti:) Quote
wiq Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 nie, nie tornado :P nie kracz ;) Ada dziś miała wizytę u fryzjera i przeszła diametralną przemianę :evil_lol: tak w wyglądzie, jak zachowaniu! nie sądziłam, że taka ilość włosa aż tak jej ciążyła. nie poznaję jej, biega jakby miała o połowę mniej lat... Quote
Dobcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 piękne zdjęcia koni:loveu: i mojej Bystruni:loveu: łysa Ada?:hmmmm: Quote
Tina.Sara Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 http://img15.imageshack.us/img15/5980/dsc0173us.jpg cudo :loveu: tęskniłam :placz: Quote
wiq Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Rinuś']no pokaż jak wygląda! jak lab, tylko, że jest ładna :evil_lol: A tak serio;) to wygląda jak za starych lat, ten włos nie jest już taki niemiłosiernie długi;) dalej nie mam zdjęć! [quote name='Dobcia']piękne zdjęcia koni:loveu: i mojej Bystruni:loveu: łysa Ada?:hmmmm: wpadasz znów raz na 100 lat :mad: a gdzie te poranki na kawie i plotach?:evil_lol: teraz wszyscy mają fejsa albo brak czasu.... a jak prawko? ja w czwartek zaczynam ponownie, po 4?.. latach przerwy, kurs!:diabloti: [quote name='Shel']I gdzie ten nowy look? będzie w ten weekend, Mona też w sobotę takiego nabierze :krolik: [quote name='Tina.Sara']http://img15.imageshack.us/img15/5980/dsc0173us.jpg cudo :loveu: tęskniłam :placz: ooo! kolejna, której nie było 100 lat! czeeeeść!! :):multi: Quote
Tina.Sara Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wiq napisał(a):ooo! kolejna, której nie było 100 lat! czeeeeść!! :):multi: ja już tu zostaję :loveu: i na foty standardowo czekam :evil_lol: Quote
wiq Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 to dopiero w weekend :cool3: zostań, zostań, miło zobaczyć dawnych znajomych :) Quote
Dobcia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja pracuje, a nie na fejsie siedzę:eviltong: przynajmniej nie za często... Prawko... noo cóż... Planuje wrócić do tego w wakacje - najbliższe. Nawet nie liczę, ile to lat przerwy - czas zdecydowanie za szybko galopuje:razz: Pójdę za Twoim przykładem i też powrócę do kursu:evil_lol: POWODZENIA!:kciuki: Quote
wiq Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 to masz chociaż dobrą wymówkę! :evil_lol: wakacje mam zajęte przez 6 tyg praktyk. fajnie, bo w końcu lubię to, czego się uczę ;) ale z czasem może być ciężko, mam nadzieję, że teraz podgonię prawko ile się da :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 a gdzie będziesz mieć praktyki? u siebie czy we Wrocławiu? w tym roku pierwszy raz całe wakacje spędzę w Krakowie pracując:roll: ale że z Morcią, to może jakoś brak ogrodu i lasu pod nosem przeżyję:razz: Quote
wiq Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 w Zabrzu i niedaleko mnie ;) to wakacje Twoje mogą być średnie, chyba, że masz fajną pracę ;);) Quote
wiq Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 co za pech, od wczoraj leje jak z cebra :( a miały być psie zdjęcia, a tu co... za to Mona również straciła dziś swój kożuch :diabloti: mam już 2 labki :evil_lol: Quote
Shel Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 wiq napisał(a):co za pech, od wczoraj leje jak z cebra :( a miały być psie zdjęcia, a tu co... za to Mona również straciła dziś swój kożuch :diabloti: mam już 2 labki :evil_lol: Ulewa to nie wymówka:P w domu foty też zrobić można:D Quote
eria Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Będziesz jeździć autem po Zabrzu ??? To ja muszę w takim razie bardzo uważać w drodze do pracy hihihi Pokazuj pofryzjerową Adę! i Monę też ! Quote
wiq Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Shel napisał(a):Ulewa to nie wymówka:P w domu foty też zrobić można:D jak ja mam dom cały w rozsypce przez remont... ;) wymówka się zawsze znajdzie :diabloti: eria napisał(a):Będziesz jeździć autem po Zabrzu ??? To ja muszę w takim razie bardzo uważać w drodze do pracy hihihi Pokazuj pofryzjerową Adę! i Monę też ! nie, raczej planuję pieszo, możesz być spokojna :evil_lol: jutro! jutro ma być pogoda! przynajmniej bezdeszczowa :P Quote
Recommended Posts