eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 a ja jeszcze nie piłam!!!! :knajpa: :cunao: :popcorn: :drinking: :beerchug: :drink1: :drinka: :chlup: :drinking: :cunao: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 a imprezujcie, na zdrowie:p:p:evil_lol::evil_lol: nagroda bedzie, owszem, ale pozniej:cool3: Quote
Dobcia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Też chce!Też chce!:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Gratulecje:cool3::cool3::cool3: Hehe iglaste flatki:evil_lol: Widać, że święta blisko:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ona jest boska:loveu: :loveu: :loveu: za kazdym razem wymiekam widzac jej zdjecie, falty nie maja tego COŚ co ma Bystra:cool3: Quote
misiaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Oj widzę,że na imprezę trafiłam :). Zdrówko :drink1::beerchug: :chlup: :drinking::cunao: Zdjecia jak zwykle,superowe :loveu:. Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wybrałam te które najbardziej mi się podobają:loveu::loveu::loveu: Piękności:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 dziekuje wszystkim;) mam nadzieje, ze andrzejki mieliscie w czarno-rudej galerii udane:eviltong: dla wytrwalych kilka fotek (niestety znow odgrzewanych, bo z VI i VII;) ) Quote
wiq Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 p.s. znalazlam jeszcze jeden wakacyjny folder, fotki 100% previously unreleased :D;) Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wiq - TO JEST CHYBA NAJPIĘKNIEJSZE ZDJĘCIE W CAŁEJ TWOJEJ GALERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 pieknosci:loveu: a fotka naprawde udana:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='wiq'] sliczne kolorki, czym focicie?:loveu: ps. odgrzewane tez dobre :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cóż za piękności w tej galerii :loveu: Aż wychodzić się nie chce :razz: Quote
Agushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dzień dobry Wiq :) Ale jej do pyska z tym niecierpkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Sliczne zdjecia ! :loveu: A moze to wcale nie zdjecia sa sliczne... tylko pieski...:lol: Quote
anka11 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 śliczne piesie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:a zwłaszzca czarnuch/a/y/, chociaż rudzioch tez pikny :iloveyou::iloveyou: ale ja wolę czaren psiska ;) Quote
Usia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 nie było mnie na 100 ale co tam i tak wypije zdrowie :drinking: :chlup::drinking: :chlup: :drinking: :chlup::drinking::chlup::drinking: a przy tym poprostu wymiekam Wiq co ona ma w pysiaku nie królika prawda :shake: jak dla mnie to to wyszło niesamowicie uuu zawirował pies jak płatki sniegu na dworze... chyba właczyłas nie ten program w pralce:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale piękna fotka!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 witam! widze, ze mnie odwiedzacie - milo:p:p eria napisał(a): Wiq - TO JEST CHYBA NAJPIĘKNIEJSZE ZDJĘCIE W CAŁEJ TWOJEJ GALERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: mniemam, ze to szczery zachwyt..:lol: dzieki:p:p furciaczek napisał(a): pieknosci:loveu: a fotka naprawde udana:loveu: dzienkujem:p madzia18sosnowiec napisał(a):sliczne kolorki, czym focicie?:loveu: ps. odgrzewane tez dobre :eviltong: :):) czesc FujiFilm S5000, czesc Canon 400D diabelkowa napisał(a): sliczne zdjecie!!!!!!!!!!! danke:) prawda, jakie tu podobne?:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cóż za piękności w tej galerii :loveu: Aż wychodzić się nie chce :razz: moja kochana, ja Cie stad absolutnie nie wyganiam:p Agushka napisał(a):Dzień dobry Wiq :) Ale jej do pyska z tym niecierpkiem :loveu::loveu::loveu: nie docenily go i stratowaly:evil_lol: Honey napisał(a):Sliczne zdjecia ! :loveu: A moze to wcale nie zdjecia sa sliczne... tylko pieski...:lol: Honey, potraktuje to mimo wszystko jako komplement:lol: Quote
wiq Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 anka11 napisał(a):śliczne piesie :iloveyou::iloveyou:a zwłaszzca czarnuch/a/y/, chociaż rudzioch tez pikny :iloveyou: ale ja wolę czaren psiska ;) witaj w czarno-rudej galerii:multi: szczerze mowiac, ja tez wole czarne:evil_lol: ale darow losu sie nie odrzuca:evil_lol: Usia napisał(a):nie było mnie na 100 ale co tam i tak wypije zdrowie :drinking: :chlup::drinking: :chlup: :drinking: :chlup::drinking: Wiq co ona ma w pysiaku nie królika prawda :shake: jak dla mnie to to wyszło niesamowicie uuu zawirował pies jak płatki sniegu na dworze... chyba właczyłas nie ten program w pralce:eviltong: chlupnij sobie, dyc piatek;) aport zawiniety w skore krolika to jest;) ''bystra'' to zabawa gimpem - w oryginae nie byla ta fotka taka ciekawa;) a ten program w pralce to 'potwor z bagien':lol: Ola&Kora napisał(a):Ale piękna fotka!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzienkujem:) postaram sie jeszcze znalezc cos z sesji pt 'kraina traw';) Quote
zaba14 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 co do umaszczenia psa to jesli kundel to rudy... albo mialy, ale nie czarny :) a jak rasowy? to juz zalezy ;) ale flaty sa sliczne :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 a ja tam gustuje w wielkich,czarnych i kudłatych (czytaj: niuf):loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ale pieknee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozostałe fotki równie piekne ale te mi sie najbardziej podobaja Quote
wiq Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 zaba14 napisał(a):co do umaszczenia psa to jesli kundel to rudy... albo mialy, ale nie czarny :) a jak rasowy? to juz zalezy ;) ale flaty sa sliczne :loveu: :loveu: witaj:multi: mam nadzieje, ze to nie inspekcja:evil_lol: o, przepraszam, cyt ze spacerow a) z flatami: ''jakie ladne kundeki! to mama i corka?" b) z bystra: "jaki sliczny! co to za rasa?" :evil_lol: eria napisał(a):a ja tam gustuje w wielkich,czarnych i kudłatych (czytaj: niuf):loveu: moj ojciec jest zakochany w niufach:) ja jednak wole cos, co moze biegac, biegac, biegac, biegac..:evil_lol: czyli wersja sportowa, czyi fcr:) Marta_Ares napisał(a): ale pieknee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozostałe fotki równie piekne ale te mi sie najbardziej podobaja dzieki:) zaraz do Was wpadne, mam nadzieje, ze sa fotki:cool3: Quote
zaba14 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 wiq ja do Ciebie czesto zagladam :evil_lol: tylko nie zawsze pisze :P a z tego co widze zdjecia wymiarowe! :eviltong: Quote
Recommended Posts