Od-Nowa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 o Wiqaryno, to Ty też jednak żyjesz jeszcze ;-) kiedy wpadniesz? Quote
olekg89 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Wiq udaje ,że się uczy poza tym sprawdza czy to co mówią admini to prawda i czy po 100dniach nielogowania się faktycznie usuwają konto xD Quote
wiq Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 olekg89 napisał(a):A wiq ma dużo zdjęć z wizyty jej znajomych z 2sukami ,a jest leniwa i nie chce jej się wrzucać :P oj tam leniwa zaraz, jeszcze mam inne do wrzucenia :P Lu_Gosiak napisał(a):wiq dawaj Sare :mad::mad::mad: spoko, kiedyś, kiedyś wrzucę:P Shel napisał(a):Dziwi Was to? Ja zaczynam się przyzwyczajać:eviltong: A teraz dawaj zdjęcia :evil_lol: no wiesz.. lepiej wybierz jakiś sensowny termin na spacer :P olekg89 napisał(a):Lu-Gosiak kij z Sarą ,ja chce Żelke. mogłeś wpaść z Twoją trójką... 8 porąbanych psów, miód i maliny:P evl napisał(a):Odkręciły się! :multi: nooo.. w końcu... ale reszta widzę pokręcona na żabie dalej.. :shake: Od-Nowa napisał(a):o Wiqaryno, to Ty też jednak żyjesz jeszcze ;-) kiedy wpadniesz? żyję, żyję ;) w październiku znów, teraz korzystam i siedzę w lesie codzień do oporu ;) olekg89 napisał(a):Wiq udaje ,że się uczy poza tym sprawdza czy to co mówią admini to prawda i czy po 100dniach nielogowania się faktycznie usuwają konto xD no i widzisz, zepsułeś mi zabawę, muszę zacząć od początku :P Quote
wiq Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 cóż, nadal trzeba poczekać, aż się odkręcą... -.- Quote
Shel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 wiq napisał(a): no wiesz.. lepiej wybierz jakiś sensowny termin na spacer :P Dzisiaj już Ci pisałam na GG, ale nie raczysz wejść :eviltong: A zdjęcia, nono, Areso też takie chce :cool3::eviltong: Quote
wiq Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 bomba te zdjęcia! szkoda, że tak mało ;) teraz mój punkt widzenia: Quote
Shel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No, też żałuję, że tak mało wyszło, ale nadrobi się ;) Quote
wiq Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 problemy z hostingiem nadal, ale już trochę mniejsze ;) Quote
Shel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://a.imageshack.us/img251/4940/s050810197.jpg ale pacnęła łapami :lol: Quote
wiq Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 uwaliła się na tym pieńku i wcale nie chciała ładnie usiąść :shake::evil_lol: Shel, jakoże jedyna tu zaglądasz, zdjęcia specjalnie dla Ciebie :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 http://a.imageshack.us/img18/6460/s050810207.jpg Świetne! :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 oooo ile zdjęć :crazyeye: nie to co u mnie :diabloti::diabloti: chyba też muszę się przejść do lasu bo ja ciągle na łąki chodzę :eviltong: Quote
wiq Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 o nie wierzę, nie tylko shel się odezwała :evil_lol: [quote name='Shel']Jaaa, ale zaszczyt :loveu::diabloti: prawda? :P [quote name='Pestka']http://a.imageshack.us/img18/6460/s050810207.jpg Świetne! :loveu::loveu: dzięki ;) wytrzeszcz ma swoje zalety :evil_lol: [quote name='Rinuś']oooo ile zdjęć :crazyeye: nie to co u mnie :diabloti::diabloti: chyba też muszę się przejść do lasu bo ja ciągle na łąki chodzę :eviltong: ano widzisz, zainwestowałam w jasną stałkę, więc mam wenę :evil_lol: ja bym się chętnie na łąki zamieniła, bo mój okoliczny las już mi bokiem wychodzi :shake: ale jak się na prawko nie chce chodzić, to tak jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts