Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber, niestety niektorzy tak kundle postrzegaja.. ich strata;) chcesz hodowac goldasy?
Dobcia, ale zanim tak sie stalo byly kreff i pot:lol: glownie moje :diabloti:
Ola&Kora, owszem, robisz postepy:D niedlugo bede Ci zapodawac pojedyncze portrety do rozpoznania;) no co Ty z ta klawiatura..:evil_lol:
frisbee obadamy po poludniu, teraz mialam ''ciekawsze'' zajecia:roll:
milena182, dziekujem bardzo:p zapraszam do czestych odwiedzin!

Posted

wiq napisał(a):
Ola&Kora, owszem, robisz postepy:D niedlugo bede Ci zapodawac pojedyncze portrety do rozpoznania;)

Aż się boję... przyzam że jeszcze za każfym razem muszę patrzeć na twoje podpowiedzi, ale mam nadzieje że w końcu dojdę do wprawy :p
Miłej zabawy z frisbee! ;)

Posted

wiq napisał(a):
Cerber, niestety niektorzy tak kundle postrzegaja.. ich strata;) chcesz hodowac goldasy?

Oczywiśccie, ze mam taki zamiar, za niespełna 2 latka dostanę pierwszego w życiu rasowego pieska i mam nadzieję, ze z niego coś wyjdzie :D

Posted

hehe, od szczonka do hodowli droga jeszcze daleka, ale 3mam kciuki :)
ja psy wybieralam bez ambicji hodowlanych, ktore sie pozniej zrodzily, ale jednak ich nie zrealizowalam

Posted

wiq napisał(a):
hehe, od szczonka do hodowli droga jeszcze daleka, ale 3mam kciuki :)
ja psy wybieralam bez ambicji hodowlanych, ktore sie pozniej zrodzily, ale jednak ich nie zrealizowalam

No do założenia hodowli tak, ale do spełnienia pierwszego marzenie to już nie, bo 2 lata to zlecą jak z bicza strzelił :D:D:D:D
Dzięki :)

Posted

Cerber, pozytywne dziewcze z Ciebie:p z takim podejsciem na bank sie uda :D

anetta
, dzieki:):) sucze spia padniete, a ja walcze z imageshackiem, bo chce fotki nowe wpakowac..:angryy:

Posted

wiq napisał(a):
Cerber, pozytywne dziewcze z Ciebie:p z takim podejsciem na bank sie uda :D

Dziękuję bardzo za słowa uznania :)

PS. Czekam już na nowe fotki fafolcunów :)

Posted

zaraz sie wkurze, nie chca sie ladowac..

male co nieco - fotogafowala ma siostra
jak nie nalezy taktowac frisbee :evil_lol:

moje, moje, moje

Posted

Piękne focie :loveu: :loveu: :loveu:
No a ja już chyba tradycyjnie... :eviltong:

Po lewej Ada, a po prawej Mona. Ostrzegam nie przyjmuję czegoś takiego jak zła odpowiedź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

super fotki, piekne psy:loveu: :loveu:

Ta po prawej to Mona???

Widzę, Marta, że tobie też się zgadywanki spodobały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja też stawiam, że to Mona ;)

Posted

o jaka dobra zabawa moze i ja powinnam kupic moim kluska taka zabawke chociaz one wola owlosione i pluszowe ale warto sprobowac.NAjlepszym dowodem jest Luiza:cool3:niby takie niepozorne frizbe a le daje radosci psiakom:razz:

Posted

Marta_Ares, Ola&Kora, brawo! wygraly Panie glowna nagrode - poranne wyprowadzenie stadka :evil_lol:
milena182, sprobuj na poczatek takie szmaciane toczyc po ziemi - moze je wciagnie. w Moim Psie byl fajny kurs uczenia frisbee :D
nie wiem tylko czy jamnik powinien skakac:roll: balabym sie o kregoslup. ale gonienie rollerow mu nie zaszkodzi.

Posted

wiq napisał(a):
Marta_Ares, Ola&Kora, brawo! wygraly Panie glowna nagrode - poranne wyprowadzenie stadka :evil_lol:

Marta, przybij piątkę, rządzimy normalnie :loveu:
A mam takie pytanko - który z psiaków był pierwszy? Czy zaczęłaś od rasowców czy może Bystra jako pierwsza zawitała w twoim domu?

Posted

czesc:p pierwszym psem moim, w "spadku" po bracie byla Ufa.
Pozniej zawitala u mnie Ada, dolaczyla Mona. Bystra jest ''najnowszym modelem";)