Shel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Gdzie jest park grunwaldzki?? Bo ja się nie orientuję w parkach :) tzn brat na pewno wie, ale nie ma go w domu. Jak wróci to zapytam się go kiedy, ale myślę, że raczej wtorek :) Hm... Popytam ;) Quote
anetta Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ale wtrafiłam :multi: Foty są fantastyczne w tym słońcu :loveu::loveu: "Odejdź póki jeszcze jestem spokojna" :diabloti: :evil_lol: http://img716.imageshack.us/img716/4746/simg5670.jpg Gratki za zdany egzamin!! Quote
Pestka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 wiq napisał(a):to go nosi :) ło matko, a ja w te ferie tak się opieprzam, że aż mi wstyd :oops: :evil_lol: ale wmawiam sobie, że mi się należy :evil_lol: Tez zaczynam sobie tak wmawiać :diabloti: Quote
diabelkowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 opieprzanie opieprzaniem ;p wracasz o 5 rano do domu z imprezy a o 9 wstan zeby o 10 wybiegac psy ;p Quote
wiq Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='anetta']Ale wtrafiłam :multi: Foty są fantastyczne w tym słońcu :loveu::loveu: "Odejdź póki jeszcze jestem spokojna" :diabloti: :evil_lol: http://img716.imageshack.us/img716/4746/simg5670.jpg Gratki za zdany egzamin!! hyhy, dzięki, staram się :P ona zaraz wredny jest, to fakt ;) [quote name='Pestka']Tez zaczynam sobie tak wmawiać :diabloti: pomogło? mnie tak ;D [quote name='diabelkowa']opieprzanie opieprzaniem ;p wracasz o 5 rano do domu z imprezy a o 9 wstan zeby o 10 wybiegac psy ;p psy stare, to śpią. najpierw idę wybiegiwać schroniskowe, później swoje, a i jeszcze konia w międzyczasie na spacer trzeba wziąć :evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ...konia do jednej rączki, piesy do drugiej rączki i w las...:evil_lol: Bielska akcja się udała? Quote
wiq Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 tak to wygląda mniej więcej:evil_lol: ano suczyna znalazła w końcu dom niedaleko Lublińca :) bielski zrezygnował ;) wezmą chyba coś z okolicy :) Quote
brjagata Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 co do tego spaceru z psem i koniem na raz, to u mnie nie wyglądało to tak wesoło, bo o dziwo to koń strasznie zazdrosny był i chciał kopać psa przodem :lol: :evil_lol: oj nie zadowoliła go konkurencja ;) A tak w ogóle to witam po raz pierwszy chyba :) Quote
Dobcia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='wiq']ano suczyna znalazła w końcu dom niedaleko Lublińca :) bielski zrezygnował ;) wezmą chyba coś z okolicy :) Fantastycznie, dwie dobre wiadomości :) :) Quote
wiq Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Agathee']co do tego spaceru z psem i koniem na raz, to u mnie nie wyglądało to tak wesoło, bo o dziwo to koń strasznie zazdrosny był i chciał kopać psa przodem :lol: :evil_lol: oj nie zadowoliła go konkurencja ;) A tak w ogóle to witam po raz pierwszy chyba :)[/QUOTE] witam, witam :) zdarza mi się do Was zajrzeć ;) u nas koń nie lubi Ady, bo obie są diabelnie łakome i wykradają sobie chleb :evil_lol: konkurencja ;) [quote name='Dobcia']Fantastycznie, dwie dobre wiadomości :) :)[/QUOTE] ano, udało się, nie sposób zaprzeczyć :) [quote name='Od-Nowa']Wiqarynko, kiedy jakiś spacer??[/QUOTE] [quote name='Shel']Dobre pytanie. Ile można chorować :PPP[/QUOTE] myślę, że moje psy dołączą się do tego zapytania ;) ale sama nie wiem, teraz na tydzień wypadłam z obiegu, przytaszczyłam się w końcu do wrocławia, ale nie wiem, czy się nie odtaszczę przypadkiem :evil_lol: zwolnienie mam na 2 tyg, jestem po tygodniu brania zastrzyków, przede mną jeszcze 2 tyg. leczenia, ech... :P poległam po całości, jeszcze mi się zapalenie żył przyplątało :) Quote
brjagata Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='wiq']zdarza mi się do Was zajrzeć ;)[/QUOTE] No to zapraszamy częściej, bo u nas to jakiś zastój okropny, nikt chyba moich szalonych czarno-burych piesów nie lubi :diabloti: Aha no i zdrówka :P Zastrzyki? :-o To aż tak źle?? Quote
Shel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 O jaa, to faktycznie Cię wzięło ;) Ale jak wrócisz na zadu... stolicę to daj znać ;) Zrobię najazd :P Quote
wiq Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 kolejny tydzień zalegam, mam nadzieję, że ostatni :P kilka zdjęć zaległych z gór.. Quote
diabelkowa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 serio chyba zmienilas flata na niufka glupia tyle chorowac... ;p Quote
Shel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 I jak zdrufko? :PPP A wyjazdu w góry zazdroscimy ;) Quote
wiq Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 diabelkowa napisał(a):serio chyba zmienilas flata na niufka glupia tyle chorowac... ;p przynajmniej nie muszę inwestować w kubraki zimą :evil_lol: sama jesteś głupia, o! :P Shel napisał(a):I jak zdrufko? :PPP A wyjazdu w góry zazdroscimy ;) noo.. w końcu odzyskuję siły :) dziś ostatni dzień antybiotyków :multi: -> piwo, piwo, piwo :evil_lol: Od-Nowa napisał(a):chorutku daj jakieś zdjęcie flacikowe :-) postaram się wrócić na weekend, zwierzakom zafundować kąpiel i koszmarne strzyżenie ;) i może jakieś zdjęcia się trafią :) mam nadzieję, że rowerować się już da... Quote
despera Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cześć:) Dawno mnie tu nie było i jestem strasznie do tyłu... Co to za czarne psisko nie będące flatem? Nie bardzo wierzę w to żeby udało mi się wszystko nadrobić...:evil_lol: Bystra jak zwykle piękna:loveu: Quote
wiq Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Shel napisał(a):Żuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul student :P despera napisał(a):Cześć:) Dawno mnie tu nie było i jestem strasznie do tyłu... Co to za czarne psisko nie będące flatem? Nie bardzo wierzę w to żeby udało mi się wszystko nadrobić...:evil_lol: Bystra jak zwykle piękna:loveu: o matko, Ty żyjesz! :P co u Ciebie? dalej weta i sggw? ;) toż to flat :P po sterylce :diabloti: koniecznie popraw link w podpisie, bo nie mogę do Ciebie trafić, a wyszukiwarka forumowa tradycyjnie nie działa :) Quote
Shel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Czyli żul :] :evil_lol: Kiedy wracasz na stolycę? Mam nadzieję, że po świętach będziesz na jakiś weekend :diabloti: Quote
despera Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Flat po sterylce powiadasz... Szkoda że Nes po kastracji prążków nie dostał:diabloti: A ja owszem, nadal na wecie, trzeci rok podobno najgorszy, póki co się z tym zgadzam:roll: Patofizjologia i profesor Szalony dzięki niemu przez chwilę(czytaj-pierwszy semestr) zastanawiałam się czy nie rzucić wszystkiego w cholerę:angryy: a co tam u Ciebie? Dobrze mi się zdaje że egzaminy pozdawane w pierwszych terminach?:cool3: Już poprawiłam, wpadnij nas odwiedzić:lol: Quote
eria Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/8459/s10022010046.jpg ależ ona jest cudna!!!! Quote
Recommended Posts