Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
o Izabellllllla przyszła :lol:
jak tam Aiszka? tęskni za ciocią ?:evil_lol:

no, za każdym razem jak tu wejdę to jakiś szok przeżywam :lol:
Aisza trochu bidna, bo w każdej chwili się pcham na uczelnie, ale chociaż w środy chodzi ze mną na wykłady :cool3: chyba jej się podoba, więc już tak zostanie.
baaaa, oj musimy się umówić w któryś weekend.. jak już zaliczę koło znaczy się :p Aisza chyba śni o waszym frisbee..

no nie... od betonów mnie tu będzie... phi! (ktoś mówił o zastosowaniu szkoleniowym? :roll: )

Posted

Aisza trochu bidna, bo w każdej chwili się pcham na uczelnie, ale chociaż w środy chodzi ze mną na wykłady :cool3: chyba jej się podoba, więc już tak zostanie.
baaaa, oj musimy się umówić w któryś weekend.. jak już zaliczę koło znaczy się :p Aisza chyba śni o waszym frisbee..

kiedy to koło?
koniecznie musimy się spotkać!! I tego Pieroga Leniwego - Wiq też musimy zabrać bo ma tyły jakieś z motywacji... siebie :diabloti::evil_lol::p

:cool3:

Posted

koło w pon, ale stwierdzenie, że po poniedziałku będę już miała z głowy będzie dość optymistyczne :eviltong: w sumie możemy się w tygodniu spotkać... :) wszystkich św to chyba nie najlepszy termin :lol:
Wika lubi się nabijać z aiszowego wyszkolenia :eviltong: więc pewno też się ruszy
no, narazie idę, ostatnia doba na wykucie gnatów :p

Posted

nie ma człowieka kilka dni na dogo i tak mu się panoszą po wątku:evil_lol:

gusia1972 napisał(a):
oo pięknie Ci wyszedł :) ja coś weny nie mam do banerka :( miałam fajny ale ruchomy :(

Tania a ten banerek co wstawiłaś na labradorach to sama robiłaś ?? bo on super jest

ano ruchomych tu nie można...

pokażcie taniowy:cool3:

Od-Nowa napisał(a):
no pewnie
bardzo dziękuję.
Wiqaryno może jakież zdjęcia z frisbee zrobicie?? siostra pomoże!!

a dupa nie frisbee, suka się totalnie przestała tym interesować:evil_lol:
tylko piłki i nakładki ma w głowie:evil_lol:

Ziunia napisał(a):

no nie... od betonów mnie tu będzie... phi! (ktoś mówił o zastosowaniu szkoleniowym? :roll: )

jaki szok znowu?:shake::evil_lol:
jeszcze Ci nie przeszła ta uczelniana mania?:evil_lol:
w weekend to Wy się same możecie umawiać, ja w czwartek -> goł
beton, bo beton, na to IPO się uparłaś jak jasny gwint:diabloti:

Pestka napisał(a):
Fajny ten bannerek :loveu:

ano, staram się:loveu:

Od-Nowa napisał(a):
kiedy to koło?
koniecznie musimy się spotkać!! I tego Pieroga Leniwego - Wiq też musimy zabrać bo ma tyły jakieś z motywacji... siebie :diabloti::evil_lol::p

:cool3:

nie leniwego, tylko wybyłego:evil_lol:
jak jestem, to jestem zajęta, jak mnie nie ma, to mnie nie ma:diabloti:
teraz weekend w Sudetach był:loveu:

Ziunia napisał(a):
koło w pon, ale stwierdzenie, że po poniedziałku będę już miała z głowy będzie dość optymistyczne :eviltong: w sumie możemy się w tygodniu spotkać... :) wszystkich św to chyba nie najlepszy termin :lol:
Wika lubi się nabijać z aiszowego wyszkolenia :eviltong: więc pewno też się ruszy
no, narazie idę, ostatnia doba na wykucie gnatów :p

i jak koło?:cool3:
ruszę się, w środę może?

Posted

zaliczyłaaaam :lol: jestem boska :cool1: ...tzn moge sie zaczac meczyc z czacha....
dobra, a w środę dacie radę w Szczytnickim popołudniu? bo wieczorem się już umówiłam..
ja też już w czw się zbieram do domu.. Chyba, że w przyszłym tygodniu, ale jak dacie radę to chodźmy jutro :)

Posted

osz nie, zebrali się dwaj moi ulubieni szydercy... :lol: no to spaaadam [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]
eh, Tania, Ty mi jeszcze pozostałaś...
Wika, a to nie byłaś na tych mistrzostwach IPO we Wrocku? eh, nawet Cię chciałam na to wyciągać....ale kułam :roll:

Posted

[quote name='diabelkowa']Ziuta
Aiszowego wyszkolenia? o czym ty mowisz?:evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ziunia']osz nie, zebrali się dwaj moi ulubieni szydercy... :lol: no to spaaadam
eh, Tania, Ty mi jeszcze pozostałaś...
Wika, a to nie byłaś na tych mistrzostwach IPO we Wrocku? eh, nawet Cię chciałam na to wyciągać....ale kułam :roll:

nie byłam, bo były w weekend, a mnie w weekedny we wrocławiu nie ma:eviltong:

[quote name='Od-Nowa']bo ja widzę predyspozycje a One wady :diabloti:
czyli do spaceru dziś nie doszło?

a Ziunia na bazarku była?? banerek mam w podpisie :razz:

nie doszło, bom miała imprezę:oops:

[quote name='diabelkowa']a tam IPO we wroclawiu ja mialam swoooooje:loveu::loveu:

taaa?
mogłaś przyjechać, zobaczyłabyś w końcu na żywo malinois:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']oj widzialam maliniaki widzialam w wawie miodzio ;) i to jakie ;) wrecz takie :
YouTube - Policja z Malinois Police Vanessa Mae

lolek sie bal duzej ilosci pieskow ktore na niego szczekaly :evil_lol:

hura, pierwszy raz widziałaś malinę!:multi:
bierzesz po nich szczeniaczka?:evil_lol:

[quote name='gusia1972']ja to maliniaki to wolę w wersji frisbowej :razz: są rewelacyjne :multi:

ogólnie są fajne psy, ale chyba zaczyna się robić na nie moda:roll:

Posted

ja ci dam pierwszy raz...:mad::mad::mad:

lol u nas np coraz wiecej borderow.... na szczescie maliniakow malo chociaz widzialam babke z psem w typie maliniaka w centrum kato moze to nawet byl maliniak suczka jakas taka malo maliniakowata z charakteru i grubawa... porazka

Posted

no nie chciałam już dopisywać komentarza, że co 5 nastka ma bordera :P
fajny weekend w sułkowicach, nie ma co;)

heh, a ja co, mówiłam, że nigdy więcej 3 psów, następne tylko 2, na pewno żadnych szpiców ani gończych...
a od jutra będę mieć 4 psy...
a nowy z VI... :shake:
:evil_lol:

na szczęście na 2 dni tylko]:->