wiq Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no jak dostają szklankę dziennie tej karmy, to tak wolno schodzi :evil_lol: a tu jakaś kostka, jakieś mięsko, zupka, tutaj się chleb dla konia ukranie, jakieś smaki przy szkoleniu się dostanie, więc odpada karma w misce i tak się kula ;) ja sama jestem zdziwiona, jak im mało wystarcza.. ale pojadę, to się znów zacznie, do miski nasypane z górką :evil_lol: Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 15 kg karmy starcza mi na 3 miesiące przy 3 psach :cool1: dostają szklankę dziennie :crazyeye::crazyeye: Foksik je dwie szklanki dziennie karmy(jedna rano,jedna wieczorem) i na takiej ilości wygląda fajnie,wagę stałą trzyma. Na ile starcza 15kg jeszcze nie wiem przy jednym psie. Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wiq napisał(a):taa trzyma :evil_lol: proszem przyjechać i obmacać jak masz wątpliwości :mad::diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ares dostaje ok 140g dziennie, ale nie codziennie bo czasami gotowane i starcza 10kg worek na ok 1,5 - 2 miesiące Quote
wiq Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 eria napisał(a):proszem przyjechać i obmacać jak masz wątpliwości :mad::diabloti: tak.. to ten włos...:evil_lol: a tak btw, wczoraj ważyłam suki - ważą po 1 kg więcej niż w najlepszych czasach:eviltong: też nie dam sobie wmówić, że są zapasione:evil_lol: Marta_Ares napisał(a):Ares dostaje ok 140g dziennie, ale nie codziennie bo czasami gotowane i starcza 10kg worek na ok 1,5 - 2 miesiące sporo ;) ale zakładam, że nie masz babci, która zakrada się do kojca i wrzuca pieskom kanapki?:cool1::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 rodzice juz wytresowanie ze pieska sie nie karmi i nie dokarmia na wlasna reke:diabloti: Quote
Dobcia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 niejadki:p może tak mało karmy jedzą, bo się im jakaś dieta zamarzyła?:evil_lol: a Negruś znów na karmę się przerzucił, a makaronu z warzywkami jeść nie chce, ino mięsko wyławia...:p Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Marta_Ares napisał(a):rodzice juz wytresowanie ze pieska sie nie karmi i nie dokarmia na wlasna reke:diabloti: moi są nie do wytresowania:shake: Dobcia napisał(a):niejadki:p może tak mało karmy jedzą, bo się im jakaś dieta zamarzyła?:evil_lol: a Negruś znów na karmę się przerzucił, a makaronu z warzywkami jeść nie chce, ino mięsko wyławia...:p dieta niestety - po sterylce bardzo im się zmniejszyło zapotrzebowanie.. heh, moje same gotowane warzywa by wciągnęły, nie mówiąc o ryżu i mięsie:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Bystra za to linie trzyma cały czas:loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img185.imageshack.us/img185/1337/s031009143.jpg Rudzinka nie ma zamiaru podzielić się patyczkiem;) Quote
wiq Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Dobcia']http://img185.imageshack.us/img185/1337/s031009143.jpg Rudzinka nie ma zamiaru podzielić się patyczkiem;) nigdy nie ma, a później oddaje Monie:evil_lol: [quote name='Ziunia']Piękna ... co to za kiety??!! niezniszczalne i praktyczne:evil_lol: tylko Bystra ma czarkową i jest dużo za duża:evil_lol: Quote
Ziunia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 to są tylko pół zaciski? chyba nie traktujesz flatów kolcami, cooo?? :shake: ipo Ci zaszkodziło do reszty:mad: Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 o Izabellllllla przyszła :lol: jak tam Aiszka? tęskni za ciocią ?:evil_lol: Quote
wiq Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Ziunia napisał(a):to są tylko pół zaciski? chyba nie traktujesz flatów kolcami, cooo?? :shake: ipo Ci zaszkodziło do reszty:mad: jakie półzaciski? kolczatki normalne:eviltong: a traktuję, Monę, a ipo nie ma nic wspólnego z tym.. z resztą pisałam kiedyś o tym, nie chce mi się tego powtarzać ani kruszyć betonu, myśl sobie co chcesz:diabloti: jako właściciel perfekcyjnie wyszkolonego psa możesz mnie pouczać przecież:evil_lol: Quote
wiq Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 zrobiłam sobie bannerek:eviltong: ale nie mam miejsca w podpisie:placz: Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nono :p tylko to zdjęcie Pesteczki nie bardzo pasuje :eviltong: Quote
wiq Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 wiem, ale mi sie nie chciało znów płyty ze zdjeciami szukać :evil_lol: Quote
Recommended Posts