Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie, dla odmiany siadły jej nóżki :evil_lol:

ona z kopytami ma meksyk od niepamiętnych czasów, ale teraz ma dobrą opiekę, sucho w stajni i łażenie, więc nie wiem, czemu jej łapsko spuchło od stępu do łopatki :shake:

wczoraj moczyła nogę w wodzie z octem, więc jej zeszło opuchlizny sporo, to tego cała masa zastrzyków, dziś też, i jest o niebo lepiej.

powiedzcie mi, czemu zwierzaki chorują zawsze w niedzielę, święta albo w środku nocy? :evil_lol:

Posted

powiedzcie mi, czemu zwierzaki chorują zawsze w niedzielę, święta albo w środku nocy? :evil_lol:

też zauważyłam tą prawidłowość :angryy::angryy: zawsze tak jest !

Posted

no ona też ma swój wiek, więc co jakiś czas coś się będzie sypać... ;)

tymczasem psów mam zdjęć trochę, ale tylko dla tych, którzy lubią oglądać moje czterołape, a nie moje zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale jakos fajna:diabloti:[/quote]

mówiłam, ze to dla milosnikow psow, nie zdjec:evil_lol:
a pare lat temu nikt nie narzekal, tylko sie wszyscy z cyfrowek cieszyli:cool1::evil_lol:

Posted

Wiq, czy wszystkie flaty na świecie są tak okłaczone jak Twoje czy coś im do jedzenia dosypujesz? :evil_lol: Bo jak wszystkie to TŻtowi muszę absulutnie flata wybić z głowy... :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj no ponabijac sie nie mozna:diabloti:

widze ze zdjecia na ogrodku robione to co ci sie nie chcialo lustra wyciagnac?:eviltong:[/quote]

lustro podróżuje beze mnie;)

[quote name='evl']Wiq, czy wszystkie flaty na świecie są tak okłaczone jak Twoje czy coś im do jedzenia dosypujesz? :evil_lol: Bo jak wszystkie to TŻtowi muszę absulutnie flata wybić z głowy... :eviltong:[/quote]

to cecha kastratów niestety:p

Posted

[quote name='wiq']to cecha kastratów niestety:p[/quote]

O. Czyli to jednak prawda, że po kastracji wszystko pierzaste się robi jeszcze bardziej puchate i pomponiaste? :roll: Masz ci los... :cool1:

Posted

prawda jak nic ;)
z tym, że akurat jeżeli chodzi o kłaczenie i utrzymanie tego włosa to nie ma problemu.
raz na tydzien furminator/ coat king nie jest na dywanach źle ;)

niestety pozostaje kwestia estetyki :evil_lol:

włos po sterylkach im się strasznie zepsuł, jak się cofniesz to zobaczysz w galerii zdjecia sprzed - niebo a ziemia.
no i tendencja do tycia i apetyt koszmarne.

15 kg karmy starcza mi na 3 miesiące przy 3 psach :cool1:
dostają szklankę dziennie, do tego są oczywiście dokarmiane przez rodzinę, ale to nie są jakieś ogromne ilości..

wcześniej, w sezonie intensywnych spacerów potrafiły zżerać 400 g karmy dziennie i wyglądać chudo :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']

15 kg karmy starcza mi na 3 miesiące przy 3 psach :cool1:
dostają szklankę dziennie, do tego są oczywiście dokarmiane przez rodzinę, ale to nie są jakieś ogromne ilości..

gadasz :o ja mam 15 kg na 20 dni dla dwóch psów ;( (w tym jeden jamochłon ;))
A z włosem potwierdzam....
Imageshack - s280909046 wzrok zdziwionej sarenki :evil_lol:

Za kobyłkę trzymam kciuki!